НЕПРЕКИДНЕ ПРЕТЊЕ И УЦЕНЕ СРБИЈИ И СРБИМА

Неки збиља не знају основе правописа, па тако за сценарио, кажу сценариЈо, а идиота називају идиЈотом...
И где треба и где нетреба трпају Ј... Међутим, ово са патриЈотама, стварно постаје већ мало досадно и
офуцано, и не говори само о елементарној неписмености, већ и о елемантарној глупости, па чак и извесој
дози сенилности...:mrgreen:

Zanimljivo da o intelektualnoj inferiornosti prica ''spijunka'' (ili spiunka?) koja ne zna za beogradsku berzu, ne zna da je ista dozivela krah za vreme Tominog predsednikovanja skupstinom, a to prvenstveno na osnovu zabrinutih izjava stranih investitora.Zaboravi, nema veze, srpska se truba sa Kosova cuje.Bar je vi radikali cujete u svojoj glavi. :D

Evo, svi mediji javljaju krah berze u celom svetu (skoro), mislis li da je to zbog Tomine pobede u prvom, i eventualne u drugom krugu?!
SRPSKA se truba s Kosova cuje, Srbina svakog da obraduje...
Siptari e "europejci" se ne racunaju, naravno8-)

Стварно треба бити тотално нереалан и тотално непознавати економију (да не кажем нешто теже),
па Београдску берзу узимати као озбиљан економски субјект. Београдска безра је нешто што је
у самом зачетку (ембрионална фаза), у економском смислу. Да би постојала озбиљна беза, мора
да постоји и озбиљна и јака привреда....
Зато приче о Београдској бези, за сада спадају под рубрику - хумор....

Стварно треба бити тотално нереалан и тотално непознавати економију (да не кажем нешто теже),
па Београдску берзу узимати као озбиљан економски субјект. Београдска безра је нешто што је
у самом зачетку (ембрионална фаза), у економском смислу. Да би постојала озбиљна беза, мора
да постоји и озбиљна и јака привреда....
Зато приче о Београдској бези, за сада спадају под рубрику - хумор....
današnji promet na beogradskoj berzi je, odoka-mrzi me da sabiram, cca 700 miliona dinara.
odakle tebi ideja da diskutuješ o berzi i daješ kvalifikacije?
icon10.gif

Ne priznajem ja nista.:DNego imam drugara radikala, pa sam imao priliku da upoznam strukturu obrazovanja koja tamo vlada...radikal sa gimnazijom?Eto novog ministra inostranih poslova!

A najgore u svemu je što jedan gimnazijalac ima više u malom prstu nego u glavi recimo jedan doktor filozofije ili neki nastavnik psihologije.

Back