Nepoznati dronovi lete nad Amerikom redovno

Pa pazi, paljevina veruje u sve, i u CGI i prazne price, ja ovde govorim o ljudima iz te sfere interesovanja, o ljudima koji su ceo zivot proveli proucavajuci NLO fenomen. O ljudima koji su bili u kontaktu sa vanzemaljskim vrstama, o obicnim ljudima koji su sa razlicitih delova sveta vidjali iste stvari, o deci koja su takodje imala dodira sa vanzemaljskim, o ljudima koji su zavrsavali na poligrafima i podrvrgnuti hipnozama gde se ispostavilo da su govorili istinu. Naravno da nije sve istina. Pricam o trenutnom stanju na nebu i zasto se ovoliko dronova i sfera pojavljuje. Imas snimke jos ih 1999. kada je jedan obavestajac pricao o 2025. I velikom razotkrivanju, tako dje su pricali o kraju 2024. I laznoj NLO agendi da bi zaplasili narod sve sbog formiranja jedne sveske vlasti koja bi kontrolisala ceo svet. Svi su ti ljudi budale po tebi i zasli su u javnost da se blamiraju, da blate svoju porodicu i da ih vecina naziva ludjacima. Neke koji su izasli u javnost ubijali su u rzo nakon izlaganja, napravili su tako da izgleda kao samoubistvo. Ne kazem da je sve istina ali dosta stvari jeste, kao sto cemo uskoro i videti. Ako verujes da si sam u univerzumu varas se, ako verujes da si sam na ovoj planeti itekako se varas.
Sve ono prvo što si naveo spada u korpus umerenog verovanja, odn. prosečnog. Imamo neke uvide u materiju, uverenja itd. Sve dalje od toga je lično ubeđenje koje u tako difuznoj stvari pre može da stvori distorziju jasne slike na fenomen nego da je specifično i objasni. To je ono o čemu ja govorim. ;) Nije važno u šta verujem ili ne, ali logično je da čim bistrim vodu ovuda, bivam zaintrigiran mogućnošću, a to je više nego dovoljno za početak. ;):cool:

Dalje od te tačke, pojedinac bira lupinge, pa se baca u različite, često i oprečne teorije zavera. Svetska vlada, hau jes no...:cool: Ovi "budale", oni "pametni"... hau jes no...:cool: Ovaj se ubio s leđa, ovaj nije... Koga zabole... razumeš? :P Uopšte nije akcenat na tome, osim ako imaš straobalan višak vremena ili besmisla u životu...:) Jedno je pratiti nešto ili biti u toku, a drugo leteti krilima leptira iz beskraja u beskraj...:P Prosto vizualizovano.:cool:

Sve ono prvo što si naveo spada u korpus umerenog verovanja, odn. prosečnog. Imamo neke uvide u materiju, uverenja itd
prosto pitanje:
sta je verovatnije u pitanju, vanzemaljci ili ovo:

Тајни документи откривају: Фаучи планирао аеросолно распршивање вакцина дроновима

msm, koji su usrani vanzemaljci, ako im je tehnologija tek na nivou dronova, pa to vec i vucic pravi? da im nije aljek zavaljao tehnologiju kao onomad sto smo im zavaljali yugo55? ajde nemojte ljudi vise da nas zahebevate sa vanzemaljcima, ako necete ozbiljno da diskutujemo ja odo'
uskoro leteci taksiji, aljek obecao, kakvi bre ufo's, nlo?
ablendnem vam iz leteceg taksija, ja sam zemljanin, nisam vanzemaljac.

prosto pitanje:
sta je verovatnije u pitanju, vanzemaljci ili ovo:

Тајни документи откривају: Фаучи планирао аеросолно распршивање вакцина дроновима

msm, koji su usrani vanzemaljci, ako im je tehnologija tek na nivou dronova, pa to vec i vucic pravi? da im nije aljek zavaljao tehnologiju kao onomad sto smo im zavaljali yugo55? ajde nemojte ljudi vise da nas zahebevate sa vanzemaljcima, ako necete ozbiljno da diskutujemo ja odo'
uskoro leteci taksiji, aljek obecao, kakvi bre ufo's, nlo?
ablendnem vam iz leteceg taksija, ja sam zemljanin, nisam vanzemaljac.
E, pa kad direktno pitaš, da ti direktno i odgovorim: vanzemaljci, sa ovako tabliodnim naslovom trećerazrednog zavereničkog sadržaja... Molim lepo.:cool: z:lol:

Prvog januara je eksplodirao Tesla Cybertruck ispred Trampovog hotela u kome je bio Matthew Alan Livelsberger, aktivni vojnik unutar zelenih beretki.

Matthew je pre „samoubistva" poslao email (slika u prilogu) popularnom youtube kanalu Shawn Rayan (Shawn Rayan Show) bivšem pripadniku NAVY SEAL.

1000003236.jpg

Mislim da se polako nameštaju priče kako bi se uterao strah u kosti pojedincima iz senata koji znaju nešto više o ovoj temi.

Prvog januara je eksplodirao Tesla Cybertruck ispred Trampovog hotela u kome je bio Matthew Alan Livelsberger, aktivni vojnik unutar zelenih beretki.

Matthew je pre „samoubistva" poslao email (slika u prilogu) popularnom youtube kanalu Shawn Rayan (Shawn Rayan Show) bivšem pripadniku NAVY SEAL.

Pogledajte prilog 1667648

Mislim da se polako nameštaju priče kako bi se uterao strah u kosti pojedincima iz senata koji znaju nešto više o ovoj temi.
Ne verujem da je bilo samoubistva ovde jer je rekao da će nastaviti da šalje mailove i pokušao je da pređe granicu. Dronovi na propulziju postoje još odavno i naše su radinosti, ali kineski dronovi na Američkom nebu...e to mi ne pije vodu. Jer sećamo se onog "špijunskog" kineskog balona kojeg je Amerika odmah oborila. Krenula je '25. godina ludo, nadam se da će se uskoro raščivijati sve i da ćemo dobiti odgovore.

‘UFO’ Near Los Angeles Fires? Viral Video Of Mysterious Object In Sky Sparks Speculations
На поменутом снимку приказан је мистериозни објекат како лети око пожара у Лос Анђелесу, у близини плаже, што је довело до нагађања о 'виђењy НЛО-а'.
Поменути објекат је лебдео прилично брзо, скоро елиминишући могућност да буде летелица или дрон – према већини корисника интернета. На снимку је приказан објекат који помало излази из океана, након чега је наставио да лети около - наизглед бесциљно. Тимес Нов није могао да потврди аутентичност снимка.

samo razmislite da li sam ja bio u pravu, ako sada umesto dronova imamo helikoptere

dron-helikopter, isto sranje drugo pakovanje,a posao im je da:

Energy Department Deploys Helicopters Over D.C. — Scanning for ‘Radiological or Nuclear Irregularities’ Ahead of Trump’s Historic Inauguration

za bombe i zracenje sam izgubio sajt gde sam to procitao, ali vidis sad da je ajsis paravan samo
sa ovim mozete da zatvorete temu, i da me ne provocirate vise sa "vanzemaljcima", sada je bar sve jasno

Back