- Poruka
- 28.471
Sve ono prvo što si naveo spada u korpus umerenog verovanja, odn. prosečnog. Imamo neke uvide u materiju, uverenja itd. Sve dalje od toga je lično ubeđenje koje u tako difuznoj stvari pre može da stvori distorziju jasne slike na fenomen nego da je specifično i objasni. To je ono o čemu ja govorim.Pa pazi, paljevina veruje u sve, i u CGI i prazne price, ja ovde govorim o ljudima iz te sfere interesovanja, o ljudima koji su ceo zivot proveli proucavajuci NLO fenomen. O ljudima koji su bili u kontaktu sa vanzemaljskim vrstama, o obicnim ljudima koji su sa razlicitih delova sveta vidjali iste stvari, o deci koja su takodje imala dodira sa vanzemaljskim, o ljudima koji su zavrsavali na poligrafima i podrvrgnuti hipnozama gde se ispostavilo da su govorili istinu. Naravno da nije sve istina. Pricam o trenutnom stanju na nebu i zasto se ovoliko dronova i sfera pojavljuje. Imas snimke jos ih 1999. kada je jedan obavestajac pricao o 2025. I velikom razotkrivanju, tako dje su pricali o kraju 2024. I laznoj NLO agendi da bi zaplasili narod sve sbog formiranja jedne sveske vlasti koja bi kontrolisala ceo svet. Svi su ti ljudi budale po tebi i zasli su u javnost da se blamiraju, da blate svoju porodicu i da ih vecina naziva ludjacima. Neke koji su izasli u javnost ubijali su u rzo nakon izlaganja, napravili su tako da izgleda kao samoubistvo. Ne kazem da je sve istina ali dosta stvari jeste, kao sto cemo uskoro i videti. Ako verujes da si sam u univerzumu varas se, ako verujes da si sam na ovoj planeti itekako se varas.

Dalje od te tačke, pojedinac bira lupinge, pa se baca u različite, često i oprečne teorije zavera. Svetska vlada, hau jes no...