Nepoznati dronovi lete nad Amerikom redovno

I jesu i nisu. Na nebu trenutno možda će neko videti NLO koji je naše radinosti. Skoro sam slušao nekog obaveštajca još 90ih godina je pričao kako krijemo tj. imamo tehnologiju na kojoj bi i sam George Lucas pozavideo. Još od Rozvela možda i pre smo počeli da radimo obrnuti inženjering na NLO-ima. Neke vrste se trampe sa nama, mi njima ljude da seciraju a oni nama njihovu tehnologiju, win-win pozicija.
Gde ti ode, buraz...:roll::lol:
Od zanimljive pretpostavke ti zaglavi u folklor-nebulozi ko da živiš u zemlji Oz! :D:cool::lol:

Pa šta je ovo,jbt!?:hahaha:

Od zanimljive pretpostavke ti zaglavi u folklor-nebulozi ko da živiš u zemlji Oz! :D:cool::lol:

ma, nema pojma, pa troluje

traze se bombe i teroristi, a zapravo se smesta trampu da su iranci zbog solejmanija, alkaida, ko zna ko je, izgleda da smo vec pod napadom
https://www.zerohedge.com/markets/f...ns-al-qaedas-us-homeland-attack-could-be-next
Frightening information to hear. Former CIA targeting officer Sarah Adams is warning of an IRGC U.S. Homeland attack in retaliation for Soleimani. She says 1,000 or more terrorists may already be here and discusses the “Invisible Bomb” undetectable to magnetometers and now utilizing a compound that is UNDETECTABLE to dogs to be worn in. Suicide vests. Some have been coming through the Darien Gap. She also reiterates that Al Queda is hell bent on embarrassing us. As someone who lived in NYC during 9/11 let me tell you that I fervently believe her because we have become entirely too complacent as a nation and have indeed FORGOT.

traze se bombe i teroristi, a zapravo se smesta trampu da su iranci zbog solejmanija, alkaida, ko zna ko je, izgleda da smo vec pod napadom
ajsad...a i ti ode u drugu krajnost, pa kako to sad hahahaha...
bog vas ubio, podsećate me na onaj skeč sa otkačenim glasovima, sve luđi od luđeg, haha, gde se deo...evo ga: :lol:
nagrđe na kraju bwahah...
odakle sad tebi ova gore pretpostavka? z:D leba mi, pre ću poverovati u vanzemaljce ili klinca s dronovima nego sad i tu tvoju spekulativnu krivulju...:P

ajsad...a i ti ode u drugu krajnost, pa kako to sad hahahaha...
leba mi, pre ću poverovati u vanzemaljce ili klinca s dronovima nego sad i tu tvoju spekulativnu krivulju...:P
to je zato sto ti vise ne razlikujes trolovanje od realnosti; ljudima kao si ti je jedini lek zabrana interneta, apstinencija, ako je za utehu, ima vas vise na ovom pdf-u samo
1735798168036.png

Pa kakve ovo veze ima sa Turcima i ostalim ustašama, pitam ja tebe? Odakle ti kačiš te paralele, to mene zanima??
tramp je izneverovao da vlada nista ne zna o dronovima, i kaze - obaranje!
znaci da se nesto krije da se javnost ne uznemirava, a trenutno, posle teroristickog napada uletanjem vozilom, imamo i eksploziju i talacku krizu, dva napada koji su povezani, da ne detaljisem sad ovde, ali dovoljno elemenata za zaveru - ljudi su se tek otreznili od doceka, sutra, danas vec posao, dude, pa ce se znati vise u danima koji slede

Ne možemo sami razviti nešto sto je ispred nas stotinama godina. Ima mnogo vrsta koja posećuju/žive na našoj planeti. Nisu sve vrste dobroćudne.
Nemci su jos pre 80 godina napravili spijunsku letelicu "vril magicno oko" koja se pojavljuje i nestaje, sve na osnovu saradnje sa Teslom, koji je slicne projekte koncipirao jos krajem 19. veka i predlozio Srbiji za realizaciju, ali su masoni bili protiv.
Kada je pokrenuo svoj bezicni toranj pojavio se ogroman broj nlo-a da ispitaju o cemu se radi.
Takodje tajna drustva i njihovi mentori usporavaju bilo kakav tehnoloski napredak covecanstva hiljadama godina unazad, na primer egipatski svestenici su znali za parnu masinu i koristili je u ceremonijalne svrhe, nije im padalo na pamet da je komercijalizuju i unaprede zivot napacenog stanovnistva.

Takodje vidjena je ova scena 1952., gde su najverovatnije bili u pitanju nacisti

Poslednja izmena:
To se zove kvar na uličnoj rasveti. Nisi nikad čuo za tako nešto? Viđao sam i ja to treperenje na ovim uličnim Led sijalicama kod mene u kraju pa nisam počeo da paranoišem kako su sleteli vanzemaljci. Tebe je očigledno lako zeznuti i nasedaš na sve moguće gluposti koje ti serviraju razni Ufolozi i slični lelemudi.

Pa kakve ovo veze ima sa Turcima i ostalim ustašama, pitam ja tebe? Odakle ti kačiš te paralele, to mene zanima??
pratim narativ samo, evo 'vako, jel znas ko je bio solejmani?:
Frightening information to hear. Former CIA targeting officer Sarah Adams is warning of an IRGC U.S. Homeland attack in retaliation for Soleimani.

Joe Biden and Jake Sullivan Discussed Bombing Iran Before Trump Takes Office

nije smesno, optuze irance trampu se nadigne, i samo ih izbombaci, kao iracane, jbt jel citas sta pise, vec je spreman zaplet:
sada vidimo da su razmatrali da ni ne cekaju da tramp preuzme funkciju

pratim narativ samo, evo 'vako, jel znas ko je bio solejmani?:

Joe Biden and Jake Sullivan Discussed Bombing Iran Before Trump Takes Office

sada vidimo da su razmatrali da ni ne cekaju da tramp preuzme funkciju
bas bas da ne kažem šta...
treba li tebi osnovna lekcije iz matematike, iz teorije skupova?
šta znači ako je jedna stavka zajednička za dva različita skupa?
to znači da se skupovi presecaju ili dodiruju, je li tako?
u suprotnom, ne može se govoriti ni o čemu, niti maštati, niti mešati lonce ako nema faktičkog dokaza o preseku skupova.
jesmo utvrdili to? jesmo...
ako kažemo da je amerika, dronovi i ufo jedan lonac, tj. skup, a kaida, irak, osmansko carstvo drugi... kakvi te solejmaniji, šeici, bahrudini spopadaju?? :P:D
nema preseka, nema zajedničkih stavki, dakle - ne guraj na silu stavke iz jednog skupa u drugi. lekcija završena. :cool:

Poslednja izmena:
nisam ih ja ugurao, vec neko drugi, a ja sam preneo, no vama drazi vanzemaljci, ufo-lozi

Waltz says federal agencies are "pointing at each other" to figure out mysterious drone sightings​

https://www.cbsnews.com/news/mike-waltz-drone-sightings-new-jersey-federal-agencies/
E, pa onda sebe guraš kao podskup u tuđe skupove...:lol: U oba slučaja - koja vajda! ;):cool:
p.s. uvek je bitno rekla-kazala, šta drugi kaže, umesto onog što možemo svojom glavom nekako...hm,da.

E, pa onda sebe guraš kao podskup u tuđe skupove...:lol: U oba slučaja - koja vajda! ;):cool:
p.s. uvek je bitno rekla-kazala, šta drugi kaže, umesto onog što možemo svojom glavom nekako...hm,da.
covece, ovaj Volc je Trampov savetnik za nacionalnu bezbednost, i ako on kaze da dve federalne agencije prebacuju lopticu jedna drugoj, ministarstvo odbrane i nacionalne sigirnosti, onda koga da pitamo, teletabisa i tebe, ufologe?

za bombe i zracenje sam izgubio sajt gde sam to procitao, ali vidis sad da je ajsis paravan samo

Sta ti nije jasno? Nadji odgovore sam, ne verujes da se desava to sto sam rekao, nisam ja to izmislio već ljudi kojima verujem i nemaju apsolutno nikakvog razloga da lazu, ostali izvori potvrdjuju ovu priču a videćeš uskorp i sam da je istina. Imam druga ograničenog takvog koji je crkvenjak i moli se bogu. Ja se njemu ne smejem.
Bivši obavštajci, "ljudi u crnom", piloti, ljudi koji su radili na projektima koji nisu sa ovog sveta, ljudi koji su bili u kontaktu sa vanzemaljcima, milioni očevidaca koji su vidjali iste stvari na nebu, ljudi koji su bili oteti, deca koja ne lažu i koja su videla iste stvari...svi oni troluju i lazu. Očigledno da ne pratiš šta se dešava, ili slušaš trampa koji i sam nema pojma, loši su ti izvori.
tramp je izneverovao da vlada nista ne zna o dronovima, i kaze - obaranje!
znaci da se nesto krije da se javnost ne uznemirava, a trenutno, posle teroristickog napada uletanjem vozilom, imamo i eksploziju i talacku krizu, dva napada koji su povezani, da ne detaljisem sad ovde, ali dovoljno elemenata za zaveru - ljudi su se tek otreznili od doceka, sutra, danas vec posao, dude, pa ce se znati vise u danima koji slede
Pa normalno da vlada ne zna o čemu se radi, pogledaj moj predjašnji post gde sam rekao koji video da pogledate vezano za ovu agendu sa dronovima i laznom NLO invazijom.
Nemci su jos pre 80 godina napravili spijunsku letelicu "vril magicno oko" koja se pojavljuje i nestaje, sve na osnovu saradnje sa Teslom, koji je slicne projekte koncipirao jos krajem 19. veka i predlozio Srbiji za realizaciju, ali su masoni bili protiv.
Kada je pokrenuo svoj bezicni toranj pojavio se ogroman broj nlo-a da ispitaju o cemu se radi.
Takodje tajna drustva i njihovi mentori usporavaju bilo kakav tehnoloski napredak covecanstva hiljadama godina unazad, na primer egipatski svestenici su znali za parnu masinu i koristili je u ceremonijalne svrhe, nije im padalo na pamet da je komercijalizuju i unaprede zivot napacenog stanovnistva.

Takodje vidjena je ova scena 1952., gde su najverovatnije bili u pitanju nacisti
Istina, mnogo je NLO-a na nebu danas naše radinosti.

Bivši obavštajci, "ljudi u crnom", piloti, ljudi koji su radili na projektima koji nisu sa ovog sveta, ljudi koji su bili u kontaktu sa vanzemaljcima, milioni očevidaca koji su vidjali iste stvari na nebu, ljudi koji su bili oteti, deca koja ne lažu i koja su videla iste stvari...svi oni troluju i lazu. Očigledno da ne pratiš šta se dešava, ili slušaš trampa koji i sam nema pojma, loši su ti izvori.
ма, немам времена да гледам филмове као раније, а у реали, ни да ми неко плати не бих у све то поверовао

наравно да сви лажу, немају доказе, ко зна ко их је отео, и шта су та деца видела, бабарогу, сигурно, а трамп вас ложи, какав марс какви бакрачи, ни на месец не можемо осим сондама

Sta ti nije jasno? Nadji odgovore sam, ne verujes da se desava to sto sam rekao, nisam ja to izmislio već ljudi kojima verujem i nemaju apsolutno nikakvog razloga da lazu, ostali izvori potvrdjuju ovu priču a videćeš uskorp i sam da je istina. Imam druga ograničenog takvog koji je crkvenjak i moli se bogu. Ja se njemu ne smejem.
Jesu i tvoji drugari u vrhu masonske lože, kao kod ovoga Izuzetnog, hahaha....?
Ajde, bree, ne loži se na priče... :zcool: Samo zato što si paljevina (ne prosečna već izgleda nešto veća) na UFO, ne znači da je istina sve što ti se servira da bi ti se zadovoljila silna glad za verovanjem. Postoje razlike, najbitniju sam ti i pomenuo: prosečan i paljevina. ;) Prvi dozvoljava mogućnost da UFO postoji, dakle, nije skeptik... Drugi je spreman da i balon ili dron automatski smatra UFOom, ili neku zemaljsku vrstu koju u neznanju protumači kao vanzemaljsku...:lol:
No, evo šta im je zapravo zajednička dodirna tačka: nijedan nema faktičko iskustvo sa takvim fenomenima. Oni kod njih uglavnom orbitiraju u domenu mašte. ;)
Samo što je jedan spekulativni, blagi optimista, a drugi spreman da guta baš svaku glupost i fantaziju na takve teme... To sam odavno razlučio.:cool:

Jesu i tvoji drugari u vrhu masonske lože, kao kod ovoga Izuzetnog, hahaha....?
Ajde, bree, ne loži se na priče... :zcool: Samo zato što si paljevina (ne prosečna već izgleda nešto veća) na UFO, ne znači da je istina sve što ti se servira da bi ti se zadovoljila silna glad za verovanjem. Postoje razlike, najbitniju sam ti i pomenuo: prosečan i paljevina. ;) Prvi dozvoljava mogućnost da UFO postoji, dakle, nije skeptik... Drugi je spreman da i balon ili dron automatski smatra UFOom, ili neku zemaljsku vrstu koju u neznanju protumači kao vanzemaljsku...:lol:
No, evo šta im je zapravo zajednička dodirna tačka: nijedan nema faktičko iskustvo sa takvim fenomenima. Oni kod njih uglavnom orbitiraju u domenu mašte. ;)
Samo što je jedan spekulativni, blagi optimista, a drugi spreman da guta baš svaku glupost i fantaziju na takve teme... To sam odavno razlučio.:cool:
Pa pazi, paljevina veruje u sve, i u CGI i prazne price, ja ovde govorim o ljudima iz te sfere interesovanja, o ljudima koji su ceo zivot proveli proucavajuci NLO fenomen. O ljudima koji su bili u kontaktu sa vanzemaljskim vrstama, o obicnim ljudima koji su sa razlicitih delova sveta vidjali iste stvari, o deci koja su takodje imala dodira sa vanzemaljskim, o ljudima koji su zavrsavali na poligrafima i podrvrgnuti hipnozama gde se ispostavilo da su govorili istinu. Naravno da nije sve istina. Pricam ontrenutnom stanju na nebu i zasto se ovoliko dronova i sfera pojavljuje. Imas snimke jos ih 1999. kada je jedan obavestajac pricao o 2025. I velikom razotkrivanju, tako dje su oricali o kraju 2024. I laznoj NLO agendi da bi zaplasili narod sve sbog formiranja jedne sveske vlasti koja bi kontrolisala ceo svet. Svi su ti ljudi budale po tebi i zasli su u javnost da se blamiraju, da blate svoju porodicu i da ih vecina naziva ludjacima. Neke koji su izasli u javnost ubijali su u rzo nakon izlaganja, napravili su tako da izgleda kao samoubistvo. Ne kazem da je sve istina ali dosta stvari jeste, kao sto cemo uskoro i videti. Ako verujes da si sam u univerzumu varas se, ako verujes da si sam na ovoj planeti itekako se varas.

Мистериозни дронови лете и изнад Данске - 04.01.2025

Регионална полиција саопштила је да су њени службеници синоћ стигли на лице места и да су видели четири велика дрона изнад марине у Кејеу, пренео је АП
Полицију је на лице места позвао сведок који је тврдио да је видео око 20 дронова који су касније великом брзином нестали у заливу Коеге.

Back