Nepoznati dronovi lete nad Amerikom redovno

Nisu to nikakvi dronovi nego obični avioni i helikopteri, a druga je stvar što su ljudi počeli da zveraju u noćno nebo prvi put u životu pa od svetla aviona zamišljaju da ih napadaju neki dronovi. U svemu tome im pomažu mediji koji raspiruju histeriju i paniku zarad gledanosti.

Poslednja izmena od moderatora:
Naravno situacija je pod punom kontrolom
Misteriozni dronovi iznad Njujorka privremeno su zatvorili piste na aerodromu okruga Orindž.
Guvernerka Keti Hočul pozvala je na saveznu pomoć.
Međunarodni aerodrom u Njujorku Stjuart bio je primoran da zatvori svoje piste na oko sat vremena zbog "aktivnosti dronova u vazdušnom prostoru", rekla je guvernerka Hočul u saopštenju.
Incident je počeo nakon što je Federalna uprava za avijaciju (FAA) prijavila da je dron uočen oko 21:40, potvrdio je portparol lučkih uprava Njujorka i Nju Džersija.
Piste su ponovo otvorene u 22:45, a zatvaranje nije uticalo na red letenja.
"Ovo je otišlo predaleko", rekla je Hočul.

Komentar ispod vesti
Vec vise od 2 nedelje se ti "dronovi" vozaju u rojevima od po 40 50 komada iznad svih vojnih baza u USA i Velikoj Britaniji, jurili su ih helikopterima i vojnim avionima ali bez uspeha, redovnim dronovima koje su ljudi koristili da im pridju i snime ih bi se momentalno baterija praznila i morali bi da slecu. Neki od tih "dronova" su velicine autobusa i u stanju su nekoliko sati da lete iznad vojnih baza sto je apsolutno nemoguce i nije izvodljivo sa danasnjom nama poznatom tehnologijom, a obaska to sto su snimljeni da uranjaju i izranjaju iz vode. Nesto se cudno dogadja i verovatno nije dobro.

:think:Predloženo je obaranje dronova kako bi se analiziralo njihovo podrijetlo, što je podržao i Donald Trump, pozvavši na hitno djelovanje.
Međutim, američka Federalna uprava za zrakoplovstvo (FAA) upozorila je kako je nezakonito samoinicijativno djelovanje protiv dronova te uvela privremene zabrane letenja iznad osjetljivih lokacija poput Bedminstera.

Tramp, osvedočeni stručnjak za avijaciju i dronove. :hahaha:

Neverovatno je da ljudi od putničkih aviona zamišljaju da su dronovi. Zaravo, to je najbolji dokaz koliko su im mediji isprali mozak. :lol:
Da si rekao avioni, da si rekao "neki" avioni...bilo bi ok...ja ne znam kojeg si putničkog aviona gledao, ali putnički hvata radar i putnički ne prate američki avioni. Ima tu nešto što nije za javnost, da jeste na sva usta bi zinuli.

Poslednja izmena:
Da si rekao avioni, da si rekao "neki" avioni...bilo bi ok...ja ne znam kojeg si putničkog aviona gledao, ali putnički hvata radar i putnički ne prate američki avioni. Ima tu nešto što nije za javnost, da jeste na sva usta bi zinuli.
Pre bi rekao masovna histerija koju potpiruju mediji. Još ne videh ni jedan ozbiljan dokaz famoznih dronova.

Ge8a7KPXcAACeKx.jpeg

Pratim ovaj fenomen odavno, sve vesti vezane za isti, sve ljude koji su izašli da pričaju o ovom fenomenu.
Ove pojave su počele da se pojavljuju svuda po svetu masovno, pojavljivale su se još odavno ali ne u ovolikoj meri. Svedoci koji su radili na mestima gde su nuklearke postavljene po svetu i sa kojih mogu biti ispaljene svedoče da su viđali u sred bela dana ove leteće sfere ispred svojih lokacija, ne samo viđali nego svedoče da su te sfere uspele da deaktiviraju svaku nuklearku na toj lokaciji. Više svedoka na različitim lokacijama i u različitom vremenskom razmaku govore iste i slične stvari.
The Real Man in Black - Joseph Spencer (poslušajte obavezno na YT) koji je bio tajni operativac i jos pre nekoliko godina priča šta će se desiti 2024. lažna NLO panika i strah kod ljudi. Sve sa jednom agendom da se napravi jedna svetska vlast koja će kontrolisati ceo svet.
Posedujemo tehnologiju holograma i još puno toga što bi normalan čovek shvatio kao vanzemaljsko, dosta NLO-a su naše radinosti, i vrlo je moguće da su ovo hologrami na nebu. Ne kažem da nema pravih NLO-a, ali po Spenceru koji je odavno rekao da će krajem 2024. krenuti masovna NLO prikazivanja na nebu i širenje panike, to je upravo ono što se dešava. Neke sfere stvarno podsećaju na holograme. Jako zanimljiva tema, i sve luđe i luđe postaje iz dana u dan. Steven Greer je najavio veliko razotkrivanje koje će se desiti do kraja januara. Sve ono što se krije od vlade i nas (ljudi na vlasti nemaju pojma o čemu se radi jer se krije i od njih), sve će izaći na videlo. A do 2030. godine biće masovnih promena ukoliko mi ne sprečimo. Na našoj planeti dešavaju se vrlo vrlo mračne i izopačene stvari a mi nemamo pojma šta nam rade iza leđa.

pretrazuju istocnu obalu, ali nece da kazu sta traze, sta snimaju ili mere, zracenje? nema logike, ali tako sam procitao, da je usla prljava bomba, ali da nije aktivirana... i sada dok je u svom oklopu, zracenje ne moze da se detektuje, ali kada teroristi budu spremni da je aktiviraju izvadice je, i tada bi mogli da ih detektuju, tj, lociraju

pretrazuju istocnu obalu, ali nece da kazu sta traze, sta snimaju ili mere, zracenje? nema logike, ali tako sam procitao, da je usla prljava bomba, ali da nije aktivirana... i sada dok je u svom oklopu, zracenje ne moze da se detektuje, ali kada teroristi budu spremni da je aktiviraju izvadice je, i tada bi mogli da ih detektuju, tj, lociraju
Ma jok, nemam pojma odakle ti te informacije, nema veze s vezom.

pa sve je nagadjanje, mi nemamo nikakve informacije ako mayorkas kaze da istrazujemo jos uvek - sta ima da istrazujemo, jel su nasi, ili nisu?
I jesu i nisu. Na nebu trenutno možda će neko videti NLO koji je naše radinosti. Skoro sam slušao nekog obaveštajca još 90ih godina je pričao kako krijemo tj. imamo tehnologiju na kojoj bi i sam George Lucas pozavideo. Još od Rozvela možda i pre smo počeli da radimo obrnuti inženjering na NLO-ima. Neke vrste se trampe sa nama, mi njima ljude da seciraju a oni nama njihovu tehnologiju, win-win pozicija.

I jesu i nisu. Na nebu trenutno možda će neko videti NLO koji je naše radinosti. Skoro sam slušao nekog obaveštajca još 90ih godina je pričao kako krijemo tj. imamo tehnologiju na kojoj bi i sam George Lucas pozavideo. Još od Rozvela možda i pre smo počeli da radimo obrnuti inženjering na NLO-ima. Neke vrste se trampe sa nama, mi njima ljude da seciraju a oni nama njihovu tehnologiju, win-win pozicija.
'Mi' tu tehnologiju sa lakocom sami razvijamo, njihov zadatak je da nas sprecavaju u tome, a ne ustupe njihovu.
Sva ova desavanja su sigurno u vezi sa primopredajom vlasti i delovanjem Trampa protiv duboke drzave, inace se on ne bi ovako izrazio

'Mi' tu tehnologiju sa lakocom sami razvijamo, njihov zadatak je da nas sprecavaju u tome, a ne ustupe njihovu.
Sva ova desavanja su sigurno u vezi sa primopredajom vlasti i delovanjem Trampa protiv duboke drzave, inace se on ne bi ovako izrazio
Ne možemo sami razviti nešto sto je ispred nas stotinama godina. Ima mnogo vrsta koja posećuju/žive na našoj planeti. Nisu sve vrste dobroćudne.

Back