UltraH: svaka cast na zavrsenoj terapiji, iz moje perspektive (primila desetu) ti si uradio najvazniju stvar na svetu! Ja jos dve - pa cuveni PCR da presudi, malo me vec hvata nervoza. Danas sam bas pricala sa mojim lekarom o tome, on kaze da nema sanse da prognozira kako ce biti. Ja imam problem sa krvnom slikom od samog pocetka. Samo prve dve injekcije sam primila pune doze, posle su mi se srozali leukociti, netrofili i primam pola doze. Svake nedelje vadim krv i nosim doktoru rezultate i on mi svake nedelje odredjuje dozu. Tek sam danasnju injekciju primila ponovo 180. Inace, prilicno se lose osecam, nekako ne mogu da definisem da mi je nesto extra lose, ali sve zajedno se osecam tako da mi nije ni do cega. Malo mi se vrti u glavi, malaksalost, cesto imam nesanice, povremeno nervozu, bezvoljnost. Kako si se ti ponasao tokom terapije posebno u zimskom periodu? Da li si izbegavao zatvorena mesta, timam kafici, restorani itd? Sta si posebno vodio racuna? Da li si primio vakcinu protiv gripa dok si bio na terapiji? Sta si pio uz terapiju (ne mislim na copegus). Danas mi je doktor rekao da treba da primim vakcinu protiv hep A i B, da li neko zna gde ima da se kupi?
Trustno1: Da li si se ukljucio u terapiju, vidim iz ranijih postova da si se spremao na to.