VjeraiNada
Obećava
- Poruka
- 77
E bas mi je drago da postoji jos neko. Da, pa jeste radjen radi uvodjenja terapije, ali nisam ni jednom ispunjavala sve uslove, pa su me vracali sa komisije uz odgovor za pracenje, i eto sad posle dve godine opet PCR, da bi se proverilo i negativan.Videcemo sta ce biti na sledecem testu za 6 meseci...
![]()
![]()
![]()
Znaci,niste koristili terapiju nikako??? (Ne znam da li treba da vas persiram) ..... Drago mi je zbog toga zaista,i,koliko znam,pcr testovi su jedni od najvalidnijih. Uglavnom,sigurno ste negativni,nema sumnje u to. Svaka cast,HCV je zaista veliki problem,ali bez obzira,da li se izlijeci ili zalijeci samim imunim sistemom ili terapijom(iako je velika razlika kada ga organizam izbaci,a kada terapija),bitno je da se izbaci. Svako dobro zelim svima sa ovim problemom.
Zaboravih: Koliko sam se ja informisao ,ako je izbacen prirodno,imunim sistemom,kao sto je slucaj kod vas,mene,i jos mnogih ,nije to tolika rijetkost,20% je ipak neki postotak,za 6 mjeseci bi "morao-trebao", pcr test opet biti negativan(iako se moze vratiti ponovo,jer ne moze se postati imun na HCV).
U svakom slucaju,jedan mali savjet,nece skoditi: Pozitiva,pozitiva i samo pozitiva,ne "povrsinska",vec "dubinska",u dubini dushe.
Poslednja izmena: