Neostvarene ljubavi

gost 436984

Zainteresovan član
Poruka
102
E ovako... Zanima me kakvo misljenje imate o onim neostvarenim simpatijama, da li vredi pokusavati? Ima jedan decko.. 🤣 sa kojim sam se uglavnom samo dopisivala, pricala preko telefona jer sam bila u tom nekom periodu nesigurnosti i nikada nisam skupila hrabrosti da pristanem da se vidimo bila sam stvarno nezrela, stidljiva. Proslo je dosta vremena od toga i videli smo se posle u prolazu, kaficu, razmenili par reci i osmehe. Medjutim on je u vezi.. ali mi jako nedostaju ti razgovori jer imamo mnogo tema, ne mogu da ga zaboravim cesto ga sanjam, nadam se da ce se nekad opet javiti barem da budemo prijatelji. Par meseci je sve to trajalo zaista je bio uporan, ali ja sam bila glupaaaa i zaljubljena, a sada ne znam sta da radim. Cesto se desava da sednem u auto i bas u tom trenutku krene neka pesma koja me podseti na njega. Vidim film na tvu setim se njega ma uzas. Da nema devojku, mozda bih imala hrabrosti da mu se javim ovako bih imala neki osecaj da ce misliti da mu se namecem a ne zelim da pravim probleme u necijoj vezi i da budem "druga devojka"

Imam jednu neostvarenu ljubav i dalje ga povremeno uhodim na netu, ali se ne nadam. Jednom smo pričali 17sati :heart:

Ako bude nekad neka prilika da se namesti… baciću udicu, pa šta bude :lol:
Ja nemam gde da ga uhodim, jer sam ga sklonila sa Instagrama, ali to ne znaci da mozda u buducnosti necu poslati taj cuveni zahtev, a do tada on neka me prati 🤣🤗
Nadam se da cemo obe uraditi nesto povodom ovih problemcica i da ce se namestiti neke prilike

E ovako... Zanima me kakvo misljenje imate o onim neostvarenim simpatijama, da li vredi pokusavati? Ima jedan decko.. 🤣 sa kojim sam se uglavnom samo dopisivala, pricala preko telefona jer sam bila u tom nekom periodu nesigurnosti i nikada nisam skupila hrabrosti da pristanem da se vidimo bila sam stvarno nezrela, stidljiva. Proslo je dosta vremena od toga i videli smo se posle u prolazu, kaficu, razmenili par reci i osmehe. Medjutim on je u vezi.. ali mi jako nedostaju ti razgovori jer imamo mnogo tema, ne mogu da ga zaboravim cesto ga sanjam, nadam se da ce se nekad opet javiti barem da budemo prijatelji. Par meseci je sve to trajalo zaista je bio uporan, ali ja sam bila glupaaaa i zaljubljena, a sada ne znam sta da radim. Cesto se desava da sednem u auto i bas u tom trenutku krene neka pesma koja me podseti na njega. Vidim film na tvu setim se njega ma uzas. Da nema devojku, mozda bih imala hrabrosti da mu se javim ovako bih imala neki osecaj da ce misliti da mu se namecem a ne zelim da pravim probleme u necijoj vezi i da budem "druga devojka"
Ne vredi ima ih na 100tine koje nisam kresno a trebo sam

P da tad 19 sad vec 30 baba:aha:

Razumem te :aha:

Oće to da se desi jednog dana, pogotovu samo od sebe.

---

Nema leba od neostvarenih simpatija, šta (ni)je bilo bilo je, što više čovek razmišlja o njima samo sputava sebe da se ostvari sa nekim gde ima prilike. A nije kao da mrzim sebe pa se setim tamo nekih, ne :/

Ti pričaš o beskorisnim sećanjima, a mi o slabo realnom potencijalnom ulovu.

Oće to da se desi jednog dana, pogotovu samo od sebe.

---

Nema leba od neostvarenih simpatija, šta (ni)je bilo bilo je, što više čovek razmišlja o njima samo sputava sebe da se ostvari sa nekim gde ima prilike. A nije kao da mrzim sebe pa se setim tamo nekih, ne :/
Skroz se slazem, ali opet imam neku nadu koje ne mogu da se rešim... A opet dodju dani (mimo ove teme, nevezano za ovog decka) razmisljam da li uopste postoji prava ljubav, koja je sudjena, ono sto vidjamo u filmovima, pogledam drustvo u kom zivimo i vrednosti koje se cene i skroz izgubim nadu u ljubav, u "pravog muskarca". Sad sam skrenula malo sa teme, ali eto sad mi je i ovo palo na pamet

Ne vredi ima ih na 100tine koje nisam kresno a trebo sam
Da mi je mozak muskarca na jedan dan da se odmorim hahaha. Koliko ste vi u stvari jednostavni, vama je u glavi samo jedna stvar, dok mi zene komplikujemo, svesne smo toga, ali ipak nastavljamo.

Poslednja izmena:
Imam potrebu da podržim ovu temu jer na LjiS-u se slabo govori o ljubavi.

@immmmaprincess
Mislim da suđena ljubav ne postoji, možda jedna u milijardu ili ni toliko. U suštini dopadne ti se neko i kliknete ili ne, pa se jave emocije.
Što je čovek stariji to su mu kompleksniji kriterijumi da “klikne”. Sa 16god je dovoljno da izgleda ko Bekstrit boj, sa 46 … (da ne objašnjavam).

Naše vreme nije ni bolje ni gore od predhodnog samo drugačije. I pre Hrista se onaj sa dve kamile cenio više nego onaj sa jednom ili ko ide peške.

@immmmaprincess
Mislim da suđena ljubav ne postoji, možda jedna u milijardu ili ni toliko. U suštini dopadne ti se neko i kliknete ili ne, pa se jave emocije.
Što je čovek stariji to su mu kompleksniji kriterijumi da “klikne”. Sa 16god je dovoljno da izgleda ko Bekstrit boj, sa 46 … (da ne objašnjavam).

Naše vreme nije ni bolje ni gore od predhodnog samo drugačije. I pre Hrista se onaj sa dve kamile cenio više nego onaj sa jednom ili ko ide peške.
Postujem tvoje misljenje :)
Ali ipak mislim da je ovo vreme itekako drugacije, odnos izmedju muskaraca i zena je drugaciji. Pre su muskarci bili dzentlmeni, a zene su bile kulturnije. Danas je sve redje da muskarac pridje zenu upravo zbog tog straha da ce biti odbijen, jer realno zene su postale umisljene, naravno ovo je generalno, ne mislim na sve nas. Druga stvar, ne mozemo porediti znatno starije doba sa nasim dobom u kom je sve dostupno na tacni, tacnije ovom malom uredjaju gde samo jednim klikom mozes sa bilo kim da ostvaris kontakt. Starletizacija, taj neki zapadnjacki "Kardashian" trend je postavio sablon kako svaka od nas treba da izgleda. Udjes na ig samo dupeta i sise i kako onda uopste da ima romantike, kad su svi postali isti

@immmmaprincess

Pa kad se svi samo sexaju,ja znam i da vodim ljubav♡

Nemam neostvarenu ljubav
A baby joda♡

Back