Neostvarena ljubav <3

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Komrijeva tema me podstakla da otvorim ovu ......

1. Da li ste nekad nekog jako voleli i zeleli, ali to nije moglo da se ostvari ?

2. Napisite zbog cega, i pre koliko godina je to bilo?

3. Da li vam je zao sto se to nije ostvarilo?

4. Da li je situacija bila do vas ?

5. Da li vam je zao sto je ostala samo neostvarena ljubav?

6. Jel bi zeleli da vas sudbina opet spoji sa tom osobom ?

1. Da li ste nekad nekog jako voleli i zeleli, ali to nije moglo da se ostvari ?

1. Da, možda.
2. Volja Božija, davno.
3. I da i ne.
4. Ne, apsolutno.
5. Da donekle
6. Hm, nema sudbine, Svetice koje me čuvaju sačuvale me od nje. Ako je volja Božija, da. :lol:

1. Da

2. Pre oko 10 godina, oboje smo bili mladi...
Imala sam neke "crvene zastavice" sto se tice njegovog ponasanja, pa me je to kocilo....

3. Ne.

4. Mogla sam da preuzmem situaciju u svoje ruke, da sam to htela.

5. Mislim da mi nije zao.

6. Da.... ako bi sve pasalo ovaj put. To bi bilo zanimljivo ~~~~~

Da.
On je nekako slucajno zalutao u moj zivot, bas u onom momentu kada smo oboje bili mnogo zauzeti. Ali bas bas mnogo. Nekako, posle naseg susreta sam poverovala u ono sto sam negde cula da za svakog od nas tamo negde na planeti postoji idealna polovina. On je bio moja.
Hajde, ono upoznavanje, kafa, druga, peta, osamdeset peta. Cekam jutro da ga vidim, vec sam u devet u krevetu i ne mogu da spavam od uzbudjenja. Dan za danom, Milioni tema o ovom ili onom. Iste knjige, filmovi, interesovanja. Sve.
Osetim da se zaljubljujem, ne mogu to da kontrolisem, u mislima mi je stalno, smeskam se kad citam sms kao tinejdzerka. I... desilo se. Prvi poljubac, noge klecaju, padam. I desilo se... Prvi sex. Savrsenstvo. Pa drugi, osmi, dvadeseti. Ludim.
Dolazimo do one tacke kad treba ili da prekinemo ili da... Ma tesko. Kraj je bio bolan do ludila, oboma. Danima nisam nigde mrdala iz kuce, bukvalno nigde.
Nije mi zao. Znas zasto? Zato sto neke osobe nikad, ni za tri zivota nece imati takvu ljubav. Srecna sam sto sam ga imala, sto sam se osetila kompletnom.
Jos uvek ga volim.

Па оно мувао сам једну као млађи, али нисам смувао јер сам испао кретен, ко што обично испаднем. Мислим ако на то мислиш као неостварена љубав. Мада то није ни љубав већ заљубљеност. Љубав је појам далеко већи од заљубљености и другачији. Ти лептирићи у стомаку, то неје љубав, то болест, тумор.

Шта знам, нисам имао, немам појма. Мислим и не разумем ти то питање да будем искрен. То нека веза сјајна бајна, 3 месеца, па пукне кад је најлепше, па куку мајко, живот и судбина нас раставили, а у ствари није живот већ неки Живота?

Da.
On je nekako slucajno zalutao u moj zivot, bas u onom momentu kada smo oboje bili mnogo zauzeti. Ali bas bas mnogo. Nekako, posle naseg susreta sam poverovala u ono sto sam negde cula da za svakog od nas tamo negde na planeti postoji idealna polovina. On je bio moja.
Hajde, ono upoznavanje, kafa, druga, peta, osamdeset peta. Cekam jutro da ga vidim, vec sam u devet u krevetu i ne mogu da spavam od uzbudjenja. Dan za danom, Milioni tema o ovom ili onom. Iste knjige, filmovi, interesovanja. Sve.
Osetim da se zaljubljujem, ne mogu to da kontrolisem, u mislima mi je stalno, smeskam se kad citam sms kao tinejdzerka. I... desilo se. Prvi poljubac, noge klecaju, padam. I desilo se... Prvi sex. Savrsenstvo. Pa drugi, osmi, dvadeseti. Ludim.
Dolazimo do one tacke kad treba ili da prekinemo ili da... Ma tesko. Kraj je bio bolan do ludila, oboma. Danima nisam nigde mrdala iz kuce, bukvalno nigde.
Nije mi zao. Znas zasto? Zato sto neke osobe nikad, ni za tri zivota nece imati takvu ljubav. Srecna sam sto sam ga imala, sto sam se osetila kompletnom.
Jos uvek ga volim.

Sjajno...
I nemoj da se kajes^^ :)

Ovde cas da citas one koji tako nesto nikad nisu imali (ukljucujuci i mene ) :kiss:

Па оно мувао сам једну као млађи, али нисам смувао јер сам испао кретен, ко што обично испаднем. Мислим ако на то мислиш као неостварена љубав. Мада то није ни љубав већ заљубљеност. Љубав је појам далеко већи од заљубљености и другачији. Ти лептирићи у стомаку, то неје љубав, то болест, тумор.

Шта знам, нисам имао, немам појма. Мислим и не разумем ти то питање да будем искрен. То нека веза сјајна бајна, 3 месеца, па пукне кад је најлепше, па куку мајко, живот и судбина нас раставили, а у ствари није живот већ неки Живота?

Haha... kod tebe je bila samo zaljubljenost onda ;)

1. Neostvarena 'ljubav' se nazive neuzvraćena simpatija (zaljubljenost). Desilo mi se, otprilike pet-šest... stotina puta.
2. Nije uspelo zato što nisam umeo/znao kako. Poslednja pre skoro sedam godina,
3. Jok, drago mi je. Ljudi, ja pogotovu, su poznati po tome kako ne lamentuju nad svojim neuspesima, jašta.
6. Osobama, mslm svih pet-šest... stotina komada. Sve na gomili bila bi zanimljiva komedija, bilo koja posebno, ne, ponovo ne bih umeo/znao kako.

Četvrto pitanje potpada pod drugo, a peto je isto kao i treće.

1. Neostvarena 'ljubav' se nazive neuzvraćena simpatija (zaljubljenost). Desilo mi se, otprilike pet-šest... stotina puta.
2. Nije uspelo zato što nisam umeo/znao kako. Poslednja pre skoro sedam godina,
3. Jok, drago mi je. Ljudi, ja pogotovu, su poznati po tome kako ne lamentuju nad svojim neuspesima, jašta.
6. Osobama, mslm svih pet-šest... stotina komada. Sve na gomili bila bi zanimljiva komedija, bilo koja posebno, ne, ponovo ne bih umeo/znao kako.

Četvrto pitanje potpada pod drugo, a peto je isto kao i treće.

Е онда сам изгледа погодио.

Могуће. По мени је све то нека заљубљеност, физичка привлачност, посесивност, опсесивност. Дакле нека врста психичких поремећаја. Срећа па прошло.

A kod muskaraca moze da bude cesto i - cista sujeta.

Zaboravite sve one koje su vam dale. a pamtite tu jednu koju niste uspeli da osvojite :aha: :whistling:

Zaboravite sve one koje su vam dale. a pamtite tu jednu koju niste uspeli da osvojite :aha: :whistling:

И код жена може да буде сујета. Ето кажеш да заборављају оне које су дале. Што то тебе вређа? Ако те вређа, значи до сујете је, сматраш то неком врстом неправде. Зашто мене не памти, а њу памти? Шта то она има што ја немам? Вуче и на љубомору, а то је опет повезано са неправдом која ти је наводно нанета, јер ће завидан и љубоморан увек да се вата за правду.
Све је до сујете. Сви волимо највише себе и себи хоћемо да угодимо. Кад нас неко увреди, повреди, ми реагујемо, бунимо се, тражимо неку правду. Тако жене себе стављају као центар мушкарчевог света, иако у суштини некад могу бити и небитне.

Govoriš u množini, što znači obuhvataš sve nas.

Nije tačno da nije bila osvojena, odnosno ona je mene osvojila, bili kratko u vezi, i zavoleo sam je jako kao i ona mene, i nisam hteo da joj oduzmem nevinost, tj, nisam smeo, iz opravdanih razloga. Ja 21 godinu, ona 17... :lol:

Poslednja izmena:
И код жена може да буде сујета. Ето кажеш да заборављају оне које су дале. Што то тебе вређа? Ако те вређа, значи до сујете је, сматраш то неком врстом неправде. Зашто мене не памти, а њу памти? Шта то она има што ја немам? Вуче и на љубомору, а то је опет повезано са неправдом која ти је наводно нанета, јер ће завидан и љубоморан увек да се вата за правду.
[/B]Све је до сујете. Сви волимо највише себе и себи хоћемо да угодимо. Кад нас неко увреди, повреди, ми реагујемо, бунимо се, тражимо неку правду. Тако жене себе стављају као центар мушкарчевог света, иако у суштини некад могу бити и небитне.

Ne, nego mi se cini tu bas postoji apsolutna razlika izmedju polova.

Zene pamte one s kojima su dozivele nesto, a muskarci one koje nisu uspeli da osvoje.

Pa jeste nepravda prema zenama.... a i nelogicno i negativno ^^

Back