Neonacisti organizuju marš u NS

goxy:
Čemu licemerje?....Svako ko podržava otvoreno ili prikriveno zločinačku politiku Ratka Mladića i kompanije nimalo se ne razlikuje od Nacističke Horde......A radikali to čine, u svakom obraćanju javnosti, povodom Haga ili bilo kog drugog pitanja....

Poređenje je ti je k'o dupe i oko...U "dobrom" duhu retorike ozloglašenih NVO i LDP kompanije...Nisam pristalica radikala, ali porediti nekoga, pa i radikale, sa nacistima je previše...

Архангел:
Poređenje je ti je k'o dupe i oko...U "dobrom" duhu retorike ozloglašenih NVO i LDP kompanije...Nisam pristalica radikala, ali porediti nekoga, pa i radikale, sa nacistima je previše...
Јудео-Радикалска завера!
Као посвађамо се ми и нацисти, и сви виде да су нацисти зли и одахну када ми радикали дођемо на власт!
ПА ДА!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Alekasandar3:
јеси ли чуо за међународну-светску заверу илумината, масона и радикала против маладе Српске демократије!?
Ниси.. Ееее....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

На овој теми су коначно сви проплупали, укључујући и мене... када сам почео да цитирам Ало Ало и Гоксија.... :lol:
Opet nisi odgovorio....S kim ja nacistom šurujem....Bilo bi glupo da ne znam:mrgreen:

Koliki je korak od extremne desnice do otvorenog fašizma?.....Mali.....Nažalost, voleo bih da me budućnost demantuje, ali po svemu što se događa radikali polako postaju ono što stvarno jesu ;) .......

goxy:
Opet nisi odgovorio....S kim ja nacistom šurujem....Bilo bi glupo da ne znam:mrgreen:

Koliki je korak od extremne desnice do otvorenog fašizma?.....Mali.....Nažalost, voleo bih da me budućnost demantuje, ali po svemu što se događa radikali polako postaju ono što stvarno jesu ;) .......
Ма опуштено!
Али зипа ову заверу:

"Српско.ционистича завера против Босне!"

02119.jpg

goxy:

Ахахаха.......шта је било.......аааааааа.........фрка ти је....... а таман си се лепо угњездио......хехехе........а шта се то догађа, ја баш пратим политичку ситуВацију и не видим нека скретања због којих би се било ко НИЈЕ ЛОПУЖА забринуо... или мислиш да су сви они који ће прогонити и хапсити лопуже ФАШИСТИ...хехехе......

eremita:
Ахахаха.......шта је било.......аааааааа.........фрка ти је....... а таман си се лепо угњездио......хехехе........а шта се то догађа, ја баш пратим политичку ситуВацију и не видим нека скретања због којих би се било ко НИЈЕ ЛОПУЖА забринуо... или мислиш да су сви они који ће прогонити и хапсити лопуже ФАШИСТИ...хехехе......
:lol: :lol: :lol:
Ма мито, стара удбашка фора.
Убаце агенте-провокаторе, па све Радикале и Патриоте оптуже да су нацисти :lol: :lol: :lol:

Само опуштено!

goxy:

Sad već ublažuješ stavove, nigde Hitlera, nigde nacista...Sad su i fašisti dobri :wink:

Nikada radikali ne bi prešli max.10% da nije bilo katastrofalne politike DOS-a, kasnije DS-a sa satelitima...Nakon toga, sve je samo logična posledica...
Ali, zbog toga ne treba praviti konstrukcije koje ne stoje, mislim na tvoju paralelu radikala sa neonacistima itd. Te priče služe za internu upotrebu u krugovima koje sam već naveo u svom prethodnom postu. Običnom narodu/glasačima one ništa ne znače.

Архангел:
.Nisam pristalica radikala, ali porediti nekoga, pa i radikale, sa nacistima je previše...
Не само то, него је и крајње глупо.

Као својевремене верне следбенике СМ-а.

А данас, заправо, још недефинисане.

Сем оног што је очигледно, "тешке" демагоге, који се фино скривају у "хладовини" опозиционог положаја.

Alekasandar3:
Ма опуштено!
Али зипа ову заверу:

"Српско.ционистича завера против Босне!"

02119.jpg

Могу да им поручим само ово:

Einstein%20-%20jazyk%20cb.jpg

Ето, овај Јеврејин је мувао нешто са Србима тј. Српкињом, па је тада вероватно
настала та српско-ционистичка завера.

Odlomak iz dela Svetog Vladike Nikolaja Velimirovica "Zemlja Nedodjija"
radnja se desava u logoru Dahau

SUDIJA: Kojoj partiji pripadas?

SPASO SPASOVIC: Ni jednoj.

SUDIJA: Zasto?

SPASO SPASOVIC: Zato sto sam ubedjen da sve politicke partije vise obecavaju nego sto mogu dati, i tako vode narod u zemlju nedodjiju.

SUDIJA: Sta znaci ta rec?

SPASO SPASOVIC: Zemlja nedodjija oznacava zemlju srece koju su politicki agitatori uvek obecavali, a nikad videli pre smrti.

SUDIJA: Mislis li ti tako o politickim partijama i teorijama u celoj Evropi.

SPASO S: Da, u celoj Evropi kakve su one sada

SUDIJA: I o komunizmu?

SPASO S.: Naravno.

SUDIJA: I o nacional-socijalizmu?

SPASO: Takodje.

SUDIJA: Jos jednom mislis li ti da nasa nemacka nacional-socijalisticka stranka vodi nemacki narod u Zemlju nedodjiju?

SPASO: Sasvim tako.

eremita:
ЈЕс' вала у праву си... и ја се без везе "палим као хепо коцкица"... :lol:

Иди на страну 21 http://forum.krstarica.com/threads/169560&page=21&pp=25
да видиш како се раскринкава провокатор.

1. Има мање од 30 постова, до сада нико није чуо за њега
2. Тврди да је Патриота/Радикал пар екселанс...
3. Најчешће за аватар има неку националну слику или лик, ради боље камуфлаже
4. Када га притиснеш (као ја оног тамо) почне да прича о Аријевцима и Хитлеру
5. Када га стварно притиснеш побегне.
6. Често се појављују заједно и подржавају једно друго

Е, када нахватају неке са форума онда демократе почну да вичу:
"Радикали су нацисти! Радикали су нацисти!"

Вероватно је и Чанак то хтео да постигне:- Ови направе марш, неки радикали наивно подрже, онда се појави чанак и изиграва анти-фашисту а радикале пред избое оптужи за нацизам. На срећу радикали су или осудили или се не мешају.

Удбашка фора. Нешто као маркале. Док докажеш одакле је дошла граната...

Zogi82:
Odlomak iz dela Svetog Vladike Nikolaja Velimirovica "Zemlja Nedodjija"
radnja se desava u logoru Dahau

SUDIJA: Kojoj partiji pripadas?

SPASO SPASOVIC: Ni jednoj.

SUDIJA: Zasto?

SPASO SPASOVIC: Zato sto sam ubedjen da sve politicke partije vise obecavaju nego sto mogu dati, i tako vode narod u zemlju nedodjiju.

SUDIJA: Sta znaci ta rec?

SPASO SPASOVIC: Zemlja nedodjija oznacava zemlju srece koju su politicki agitatori uvek obecavali, a nikad videli pre smrti.

SUDIJA: Mislis li ti tako o politickim partijama i teorijama u celoj Evropi.

SPASO S: Da, u celoj Evropi kakve su one sada

SUDIJA: I o komunizmu?

SPASO S.: Naravno.

SUDIJA: I o nacional-socijalizmu?

SPASO: Takodje.

SUDIJA: Jos jednom mislis li ti da nasa nemacka nacional-socijalisticka stranka vodi nemacki narod u Zemlju nedodjiju?

SPASO: Sasvim tako.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Судија је очигледно био глуп и необразован човек:)
Недођија у Српском језику има негативну конотацију:)

Alekasandar3:
Иди на страну 21 http://forum.krstarica.com/threads/169560&page=21&pp=25
да видиш како се раскринкава провокатор.

1. Има мање од 30 постова, до сада нико није чуо за њега
2. Тврди да је Патриота/Радикал пар екселанс...
3. Најчешће за аватар има неку националну слику или лик, ради боље камуфлаже
4. Када га притиснеш (као ја оног тамо) почне да прича о Аријевцима и Хитлеру
5. Када га стварно притиснеш побегне.
6. Често се појављују заједно и подржавају једно друго

Е, када нахватају неке са форума онда демократе почну да вичу:
"Радикали су нацисти! Радикали су нацисти!"

Вероватно је и Чанак то хтео да постигне:- Ови направе марш, неки радикали наивно подрже, онда се појави чанак и изиграва анти-фашисту а радикале пред избое оптужи за нацизам. На срећу радикали су или осудили или се не мешају.

Удбашка фора. Нешто као маркале. Док докажеш одакле је дошла граната...

Морам ти признати да ме у последње то пандурско ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПСИХОЛОШКО ОФАНЗИВНА ДЕЈСТВА разочарава једноставно због тога што су више него провидни и предвидиви...

Сада би по овом смрдљивом комуњарском сценарију требало да испадне ДА СУ СВИ СРБИ КОЈИ БРАНЕ СРБЕ И СРБИЈУ А НАРОЧИТО ОНИ КОЈИ НЕ ДАЈУ КОСОВО И МЕТОХИЈУ - НАЦИСТИ---- јадно, бедно... а помало и смешно... :lol:

eremita:
Морам ти признати да ме у последње то пандурско ОДЕЉЕЊЕ ЗА ПСИХОЛОШКО ОФАНЗИВНА ДЕЈСТВА разочарава једноставно због тога што су више него провидни и предвидиви...

Сада би по овом смрдљивом комуњарском сценарију требало да испадне ДА СУ СВИ СРБИ КОЈИ БРАНЕ СРБЕ И СРБИЈУ А НАРОЧИТО ОНИ КОЈИ НЕ ДАЈУ КОСОВО И МЕТОХИЈУ - НАЦИСТИ---- јадно, бедно... а помало и смешно... :lol:

Не заборави, 1945 је успело.
Свако ко није бип партизан, био је проглашен за издајника и сарадника окупатора!
Стара школа, Мито, стара школа! Када су Дражу, Недића и Љотића изједначили!

Али није реч о савременој методи, лично мислим да је реч о некој старој УДБАшкој гарди која је шутнука после 8-е седнице из службе па ришла ДС или ЛДП, те су старим методама подучавали ове младе...
А са друге стране курсеви у Будимпешти су ипак били викенд-курсеви од стране америчких агената-пензионера...

Ствар квалитета, Мито , ствар квалитета...
:lol:

eremita:

Nisu svi,nisu svi....ali ovi sto to sra..nje organizuju ocigledno jesu!A i ovi koji im se budu pridruzili....

Evo mi komunisti Srbije i svi komunisti u svetskoj internacionali osudjujemo otcepljenje Kosova! 8-) Jel sam te iznenandio ili ti ovo lici na Zonu Sumraka...turururururur.... :razz: Da ne ispadne kako su za ovo sve "komunjare" krive mozete pogledati ovo sto tvrdim na svim sajtovima komunistickih partija sveta.

Back