Neonacisti divljaju

serb_pagan:
znas kako,patriota se moze biti na razlicite nacine,odnosno,neko drugacije shvata patriotizam...recimo za mene je patriotizam kada zelim da moja zemlja bude jaka i bogata,da narod u njoj dobro zivi i da se mnozi...znaci,zemlja bez ovoliko zla u nama samima...moramo prvo krenuti iz svoje avlije,tu se slazemo.
niko nama nije zla naneo,koliko smo to ucinili jedni drugima..sami smo sebi najveci dushmani,to je sigurno
To sto si nabrojao jeste patriotizam. Ali patriota je uvek svestan izdaje u svom narodu a izdaja nije nimalo naivna stvar. Izdaju cine oni koji su tvoji nekakvom idejom koja se moze iskombinovati relativno lako a koja je vodjena licnim potrebama i ljudskim kvalitetom izdajnika koji ima uvek dobar razlog zasto izdaje svoje. Takve ideje su bolest, virus i takvi ljudi cine stetu svom narodu i zemlji vecu nego bilo koji osvajac. Tog momenta postaju strano telo i kao stetni nisu pozeljni vise. Tako je bilo u istoriji i tako ja gledam stvari. Bez takvih je svaka zemlja stabilna.

zox:
Velikosrbi=Fasisti
Dakle ni u jednoj zemlji ne treba da ima mesta za takve nakaze!Ja nisam rekao nista protiv Srba,i sam sam Srbin nego protiv velikosrpskih fasista,a to sto vi mislite da je normalno da svaki Srbin mora da bude sovinista i Velikosrbin(fasista) to je vas mentalni problem!Tribina za vasu informaciju je bila antifasisticka a ne komunisticka!To sto vas je toliko pogodilo njeno odrzavanje govori koliko fasisticke nastranosti ima kod vas!Pa nisu je prekinuli "patrioti" i "umereni nacionalisti" nego bre pravi naci olos!
КОМУНИШТА=САТАНИСТА
Комунизам је наказно сатанистичко уређење где нема слободе ни правде, доказ ЕКС ПЉУГА ГДЕ СУ ПОБИЛИ И ПОКЛАЛИ СРБЕ

King 7:
To sto si nabrojao jeste patriotizam. Ali patriota je uvek svestan izdaje u svom narodu a izdaja nije nimalo naivna stvar. Izdaju cine oni koji su tvoji nekakvom idejom koja se moze iskombinovati relativno lako a koja je vodjena licnim potrebama i ljudskim kvalitetom izdajnika koji ima uvek dobar razlog zasto izdaje svoje. Takve ideje su bolest, virus i takvi ljudi cine stetu svom narodu i zemlji vecu nego bilo koji osvajac. Tog momenta postaju strano telo i kao stetni nisu pozeljni vise. Tako je bilo u istoriji i tako ja gledam stvari. Bez takvih je svaka zemlja stabilna.

svaka zemlja u bilo kom razdoblju istorije je imala takve...i uvek ce ih biti...za mene su mozda najveci izdajnici ratni profiteri...ustvari,jesu,ubedljivo su najgori

serb_pagan:
svaka zemlja u bilo kom razdoblju istorije je imala takve...i uvek ce ih biti...za mene su mozda najveci izdajnici ratni profiteri...ustvari,jesu,ubedljivo su najgori
Prifiteri u ratu, u krizama, korumpirani ministri. Svako ko nadje dobit u losem periodu i tragediji svoje zemlje i naroda cini izdaju. Devedestih su se Srbi branili kao narod ali su zato SPS - JUL klika obilato prolazili sa sve svojim prijebcima. Otimali su struju, novac koji nikad necemo vratiti, prodavali oruzje i ustasama i siptarima a vladala je jako uverenje o njihovom patriotizmu. Sada opet koristi istu Srbiju da se vadi iz cuze i opet je patriota. U svakom slucaju oni profitiraju na razne nacine i zato su sada mnogi " jaki " a Srbija slaba.

King 7:
Prifiteri u ratu, u krizama, korumpirani ministri. Svako ko nadje dobit u losem periodu i tragediji svoje zemlje i naroda cini izdaju. Devedestih su se Srbi branili kao narod ali su zato SPS - JUL klika obilato prolazili sa sve svojim prijebcima. Otimali su struju, novac koji nikad necemo vratiti, prodavali oruzje i ustasama i siptarima a vladala je jako uverenje o njihovom patriotizmu. Sada opet koristi istu Srbiju da se vadi iz cuze i opet je patriota. U svakom slucaju oni profitiraju na razne nacine i zato su sada mnogi " jaki " a Srbija slaba.
Pa posle verujte komunistima.Visice sloba samo ako da bog da se vrati,pozelece da su ga oni u hagu osudili na dozivotnu

King 7:

pretpostavljam da su nam misljenja veooooma udaljena,ali oko ove stvari se apsolutno slazem

serb_pagan:
pretpostavljam da su nam misljenja veooooma udaljena,ali oko ove stvari se apsolutno slazem
Misljenja se mogu poklopiti cesto puta ali je velika razlika polaziste tj. odakle se stvari posmatraju. Ja verujem u Boga i odatle gledam ovo sto vidim i imam stav prema coveku, drzavi, vlasti, hijerarhiji i ostalom. Odakle god ti krenuo opet mislis isto makar u nekim detaljima a ti razmisli odakle tebi potice ta misao.

Amrika je prodavala Hitleru sve sto mu je za ratnu svrhu bilo potrebno, i ako su njihove bombe padale na Srpske gradove, ukljucujuci u ovom poslednjem ratu, domaci teroristi ,,za nji" su bili oslobodilaca armija a Hitler, umesto fasista, sve do decembra 7 1941 on im je bio trgovacki pertner...

...al' ja samo pricam ono sto vidim. Nesto sam se setio one "antifasisticke" tribine u NS, pa mislim kako su se ovi iz Stroja upecali na foru... Elem, zaleteli se na komunjare a ne znaju da im nisu dorasli. Nazalost, kazem, na veliku zalost, pripadnici Stroja koriste simboliku treceg rajha, kao i oni klinci skinsi, a to im je presuda. Samo zbog toga i ja sam za to da treba da snose posledice. Ako su vec toliko tupavi da ne mogu da iznadju neku simboliku koja je bliska srpskoj tradiciji, onda nek ih hapse i macafucaju ove neo-komunjare. 'bo ih itler, kad ne vide dalje od njega. E, sad, s druge strane, osvrnuo bih se na ove nove "demokratske" vlasti, ali prvo jedno elaboriranje proslosti. Jos pre 20 godina, iako je copavi vec bio lesina, Srbi su me zajebavali i usi zavrtali sto sam protiv ********* i sto skidam sliku mrca sa zida. Posmatrali me, zvali na raporte, nisu hteli da me prime u savez ********* ( :lol: ), kaznjavali... Moji Srbi. Onda dodje onih mracnih 10 godina sankcija, ratova i slicnih masakra, a ja bas tih deset godina gajio nadu da cemo jednog dana, mi Srbi, da se kurtalisemo SMrada (koji je odmah skontao da je narod ovca i da mu veruje kad kaze da je nacionalista i da se bori za Srbiju) i da ce posle njega Srbija da udahne duboko, uspravi se i krene putem kojim je krenula 30-tih godina proslog veka - pravo u Evropu. Kad, 'oces *urac sine. Posle Slobe dodjose isti i jos istiji, samo sto su ti istiji odma' ukapirali da je narod ovca i da ce da im veruje kad mu kazu da ga vode u Evropu... Dakle, komunjare u odelima nacionalista, europejaca ili vec po potrebi. Tesko sranje. Niko im nije dorastao, a kamoli saka jada od "neonacista". Mnogo su jaki. I mnogo su ljigavi, k'o onaj iz Terminatora sto curi i pretvara se u koga god 'oce. Eto, to su nasi komunisti, nepreyebivi kameleoni. Zemljo Politikoooo...

:lol:
sta da ti kazem... nece ni zavrsiti... razumes li ti neksuse obradovica kad kaze da covek sa visokim moralnim vrednostima (hriscanskim) stane pred zlocinom...?
podrazumeva se covek koji ih stvarno ima, ne onaj koji se folira..
To me interesuje... sta mislis da li je narod primio tu poruku... Koja je po meni vrlo ozbiljna.

nemam pojma, mislim da nije...
ali recicu ti jedno...mislim da sam ja poceo da imam razumevanja za takva gledista...i dalje mislim da je Obraz zlo, ali necu vise ubacivati sve takve, slicne, organizacije u isti kos...

narod je odavno izgubio to sto je Obradovic pricao...nepovratno...ne samo nas narod, naravno...
to je svetski problem, ali ovde tako vidljiv jer svi mozemo da stanemo u jedan Njujork...
znas kako...mozda je to neki prirodni nacin odstranjivanja zita od kukolja...u fazonu, "ko zna zasto je to dobro"...ja nikada nisam imao one komplekse "kako on moze da krade/ubija/laze...a ja ne mogu"...uvek sam se ponosio svojim visokim moralom...i ponekad me ljudi gledaju kao idiota, ali im vidim da se stide, i da znaju da sam u pravu...a meni je to dovoljno...
samo, daleko od toga da mislim da samo konzervativan covek, hriscanski odgajan, tradicionalistickih shvatanja, moze da bude moralan...daleko od toga...
dal' je narod stvarno stoka, pa mora da mu visi nesto iznad glave sto ce da mu kaze "ne ubij", i dal' se narodu stvarno mora obracati stilom Velje Ilica ili Bore Corbe, da bi nesto shvatio...
ne zelim da verujem u to...

nego...i nacizam i komunizam su "dostignuca" zapadne kulture, a, ******, i mi smo deo te zapadne kulture, tako da mi je glupo kada insistira da nam je to "uvezeno spolja"

Sustinski nismo Neksuse. Sustinski nismo. Mi smo Sloveni. Ne trpimo organizaciju. Samo anarhiju. jedino slovensko autenticno drustveno uredjenje je anarhija. :wink: :lol:
Pravo, cisto pravoslavlje je cudo. "Sve mi je na volju, ali mi nije sve na korist"... to zapad ne moze da dostigne za 10 000 godina... Znas?

pa ******...posle kazu da narod ne moze/sme da se menja...ako cemo da prezivimo, moramo da naucimo da igramo po "nji'ovim" pravilima...tih "organizovanih"...
a to pravo, cisto pravoslavlje ne funkcionise...jer nije za ljude...bar ne vecinu...

commodore:
Sustinski nismo Neksuse. Sustinski nismo. Mi smo Sloveni. Ne trpimo organizaciju. Samo anarhiju. jedino slovensko autenticno drustveno uredjenje je anarhija. :wink: :lol:
Pravo, cisto pravoslavlje je cudo. "Sve mi je na volju, ali mi nije sve na korist"... to zapad ne moze da dostigne za 10 000 godina... Znas?
mozda mozes da govoris o pravoslavlju i rusofilstvu,ali sloveni sustinski nisu van zapadne kulture(kao sto mislim da ni pravoslavlj to ne mora i nije)..i yebiga,ti ces sad opet o nekakvom plagiranju,foliranju,odricanju od dede stojadina,ali mi ipak jesmo deo tog okvira zapada,samo na manje izrazen nacin,sa jacom ili manje jakom vezom,ali ipak jesmo..bas kao i neki drugi sloveni,poput ceha ili poljaka..cak milsim da ni ruse odatle ne treba sasvim odstranjivati,carska rusija je nekoliko vekova bila u tom domenu,a petrovgrad,carski grad je i danas svedocantvo toga..ali,ima tu,kod toga nekih specificnosti...

Petar_FPN:
mozda mozes da govoris o pravoslavlju i rusofilstvu,ali sloveni sustinski nisu van zapadne kulture(kao sto mislim da ni pravoslavlj to ne mora i nije)..i yebiga,ti ces sad opet o nekakvom plagiranju,foliranju,odricanju od dede stojadina,ali mi ipak jesmo deo tog okvira zapada,samo na manje izrazen nacin,sa jacom ili manje jakom vezom,ali ipak jesmo..bas kao i neki drugi sloveni,poput ceha ili poljaka..cak milsim da ni ruse odatle ne treba sasvim odstranjivati,carska rusija je nekoliko vekova bila u tom domenu,a petrovgrad,carski grad je i danas svedocantvo toga..ali,ima tu,kod toga nekih specificnosti...

Petre majku mu, pa cesi i poljaci su katolici... pod germanskim dinastijama cela veka... aman covece... jooooj ko ti je usadio da nas poredis sa njima... :roll:
uf!
nisam ja rekao da nismo evropa. Nego da SUSTINSKI nismo DEO ZAPADNE KULTURE. Jer nismo ZAPAD.
ali, nema veze...
kasno je...
laku noc...

a i pointless je (da se izjasnim jezikom koji ti razumes) da trosimo vazduh ti i ja...

commodore:

Знаш када ће да разумеју овде на форуму ово што си написао ???

Кад на врби засврби !

Back