Neonacisti divljaju

zox:
Da dodam,sa radnicima koji su Velikosrbi postupiti kao i sa ostalim nazadnim,reakcionarnim i nakaradnim nacionalistickim i sovinistickim elementima!

auuu,brate,koji si ti komunac...kao da slusam onog iz anarho sindikalne inicijative...stvarno imas poglede na svet ko da te copavi zagorac vaspitao...oladi se malo...NIKAD VISE SRBIN NA SRBINA

urospo:
2005

..da bolje vidi...

Zox ti si nacista i fasista.....razmisljas ovako: komsija ima drugu ideju - streljanje

nije on nacista i fasista,vec komunista,mada,te ideologije imaju itekako puno dodirnih tacaka..razlika je jedino sto se u komunizmu ne poziva na naciju ili rasu,vec su svi "jednaki"...i to izgleda da ima one najopasnije "boljsevicko-komunisticke"stavove,tipa "svaki neprijatelj treba da zna da boli,kada se ode na otok goli"

Mozda ti volis nekog olosa i bitangu i tolerises svakakav sljam zato sto je zaboga Srbin ali za mene je mto samo jedna nacionalisticka baljezgarija!Da neces jos da one somove iz Nacionalnog stroja i puste da se brane sa slobode zato sto su Srbi?Ili jos bolje,hajde da se sve zaboravi a oni lepo kucama,Srbi su to *******!Ne lupaj,pa oni su napali govornike,a govornici su bili Srbi,njima slicni ubijaju Srbe zato sto navijaju za drugaciji tim!Takav olos treba proterati iz zemlje i lisiti svih gradjanskih prava,imovinu konfiskovati!Mozda i drustvenokoristan rad u romskim naseljima da im lepo sagrade kuce i urede prostor,a onda mars iz drzave!

zox:
Mozda ti volis nekog olosa i bitangu i tolerises svakakav sljam zato sto je zaboga Srbin ali za mene je mto samo jedna nacionalisticka baljezgarija!Da neces jos da one somove iz Nacionalnog stroja i puste da se brane sa slobode zato sto su Srbi?Ili jos bolje,hajde da se sve zaboravi a oni lepo kucama,Srbi su to *******!Ne lupaj,pa oni su napali govornike,a govornici su bili Srbi,njima slicni ubijaju Srbe zato sto navijaju za drugaciji tim!Takav olos treba proterati iz zemlje i lisiti svih gradjanskih prava,imovinu konfiskovati!Mozda i drustvenokoristan rad u romskim naseljima da im lepo sagrade kuce i urede prostor,a onda mars iz drzave!

ti imas iste ideje,samo nosis drugacije ruho!;)

zox:
Mislio sam na radnicku klasu u politickom smislu(na klasno svesnu i progresivnu klasu kao i na naprednu inteligenciju i napredno seljastvo)!
Pa evo ja sam klasno svestan i smatram se ako ne naprednim barem intelektualcem a i idem na plac i imam bastu i znam kako se gaji povrce i voce. Gde ces mene da udenes sad? U neprilagodjene :lol: :lol: :lol:

zox:
Obaveza svakog normalnog gradjanina je da se bori protiv FASIZMA i NACIONALIZMA kao i protiv nosilaca takvih nakaznih ideja!Nema vecih prostaka i zatucanih ljudi od njih!Oni su bruka i sramota,oni su tumor u drustvenom bicu i prosto ih treba odstraniti!Oni nisu ljudi i ne treba ih ni tako posmatrati!

SRBIJA RADNICIMA,
NAPOLJE SA VELIKOSRBIMA!
Velik(o/i) Srbi su i izgradili ovu drzavu.A jel hoces ti da nas odstranis ako hoces kazi gde i kad dolazimo jer ne uzmicemo ni pred lavovima.
Ti i tvoja komunisticko/fasisticka braca i placate naciste da se pretstavljaju kao zagovornici veliko Srpske ideje kako bi od zapada dobijali vise para.
Sto se ne ispita odakle neonacistima pare,ko ih placa pa ce ceo svet videti ko su(ko ste) u stvari
Srbi nisu nikad bili fasisti,nisu sad i nikad fasisti nece biti

zox:

ne bih zeleo sebe da stavljam pred izbor:komunjare ili nacisti...i jedni i drugi su mi podjednako gadni,ustvari komunci za nijansu vise..
nego pusti ta boljsevicka proganjanja,ova zemlja ima KZ,neka ih osude,neka odleze svoje,pa ako ponovo rade to isto,onda opet tvorza i to ti je to...
samo sto komunci nikako da shvate je vreme golih otoka i lovova na veshtice odavno proslo...da se nikad vise ne vrati..za umrlo nema vaskrsa

opet ponavljam,ne postoji u zakonu kazna progonstva,lisavanja gradjanskih prava i konfiskacije imovine za delikte protiv licnosti...mada,za komunce zakon ne predstavlja nista,ko sto copavi zagorac rece:"necemo se valjda pridrzavati zakona ko pijan plota"...

mada,raduje me da si jedini crveni na ovom forumu...to zaista ohrabruje

p.s.mogao bi da procitas nesto sasvim razlicito od "crvene verzije sveta"...npr."godine koje su pojeli skakavci" naseg velikana borislava pekica,mozda shvatish svo zlo politickih progona izmedju srba...

Nexus 6:
evo opet nekoga sa monopolom na srpstvo...
ko si, bre, ti da ljudima govoris da ne mogu da budu fasisti i nacisti???
Ljudi mogu ali ako hoce to je njivovo pravo i oni kao ni drugi to pravo koje im je dato ne mogu da svaljuju na ledja cele Srbije.Ja nisam nacista ali jesam Srbin i ne volim kad neko kaze da su ta dva pojma isto

Nexus 6:
pa niko to ni ne kaze...
Pa onda nisi gledao kako strane tako i domace emisije.U evropi ima znatno vise nacista nego sto ih ima ovde (valjda ih ima oko 300-400) ali samo se oko Srbije digla tolika frka iz vec poznatih razloga a kada ti neko nakaci etiketu da si ovakav ili onakav tesko je se mozes otarasiti.
Ja sam reagovao kako sam reagovao posto me zanima ko je taj sto hoce da izbacuje Srbe iz Srbije

Vagrant:
Pa onda nisi gledao kako strane tako i domace emisije.U evropi ima znatno vise nacista nego sto ih ima ovde (valjda ih ima oko 300-400) ali samo se oko Srbije digla tolika frka iz vec poznatih razloga a kada ti neko nakaci etiketu da si ovakav ili onakav tesko je se mozes otarasiti.
Ja sam reagovao kako sam reagovao posto me zanima ko je taj sto hoce da izbacuje Srbe iz Srbije

koje emisije...?

Velikosrbi=Fasisti
Dakle ni u jednoj zemlji ne treba da ima mesta za takve nakaze!Ja nisam rekao nista protiv Srba,i sam sam Srbin nego protiv velikosrpskih fasista,a to sto vi mislite da je normalno da svaki Srbin mora da bude sovinista i Velikosrbin(fasista) to je vas mentalni problem!Tribina za vasu informaciju je bila antifasisticka a ne komunisticka!To sto vas je toliko pogodilo njeno odrzavanje govori koliko fasisticke nastranosti ima kod vas!Pa nisu je prekinuli "patrioti" i "umereni nacionalisti" nego bre pravi naci olos!

Ne razume Zox to...isparan mu je mozak komunistickim glupostima

Zox, evo ti jedna slicica da se smiris malo
itojeamerika2ejpg27wg.jpg

:D

zox:
Velikosrbi=Fasisti
Dakle ni u jednoj zemlji ne treba da ima mesta za takve nakaze!Ja nisam rekao nista protiv Srba,i sam sam Srbin nego protiv velikosrpskih fasista,a to sto vi mislite da je normalno da svaki Srbin mora da bude sovinista i Velikosrbin(fasista) to je vas mentalni problem!Tribina za vasu informaciju je bila antifasisticka a ne komunisticka!To sto vas je toliko pogodilo njeno odrzavanje govori koliko fasisticke nastranosti ima kod vas!Pa nisu je prekinuli "patrioti" i "umereni nacionalisti" nego bre pravi naci olos!
Ako se na mene odnosi ja nisam ni rekao da odobravam to sto se desilo u Novom Sadu.Ako su stvarno hteli da pokazu kako je fasizam ispravan(mada ne vidim kako se to moze dokazati) mogli su da sede i saslusaju sta kazu pa da reaguju dokazima i cinjenicama a ne da primenjuju nasilje.
nego bre pravi naci olos slazem se sa ovom konstatacijom ali borili smo se za slobodu govora pa kako moramo tebe da trpimo i ti nas moramo i njih.
Ne volim kad mi neko indirektno kaze da sam fasista posto su mi fasisti u drugom svetskom ratu pobili i povesali deo porodice kao i komunisti posle rata
Ti ni nerazumes sta je to Velika Srbija pa te molim da taj pojam neupoterbljavas.Srbi hoce da zive u zajednickoj drzavi i to nije pretenzija na tudje teritorije zato sto i u bugarskoj ,rumuniji i grckoj zive Srbi pa Srbi nece te teritorije kao svoje vec hoce da oslobode svoje teritorije.Ako oces primer kazi mi kad je hrvatska prvi put dobila u svom sastavu Krajinu videces da do tita te teritorije hrvatskoj nikad nisu pripadale.
Ali posto te je najverovatnije bas briga za sve sto sam napisao zavali se u toj beogradskoj fotelji i uzivaj

zox:
Obaveza svakog normalnog gradjanina je da se bori protiv FASIZMA i NACIONALIZMA kao i protiv nosilaca takvih nakaznih ideja!Nema vecih prostaka i zatucanih ljudi od njih!Oni su bruka i sramota,oni su tumor u drustvenom bicu i prosto ih treba odstraniti!Oni nisu ljudi i ne treba ih ni tako posmatrati!

SRBIJA RADNICIMA,
NAPOLJE SA VELIKOSRBIMA!
Kada krenete da streljate da prvo krenete od svoje kuce. Onda ce se normalnom logikom i selekcijom ocistiti zemlja od ubacenog virusa koji je cista izdaja i potkopavanje zdravog coveka i njegove drzave zarad njegovih neprijatelja. Ko nije patriota on nema pravo ni na zemlju njegovih predaka. Znaci - napolje iz Srbije.

King 7:
Kada krenete da streljate da prvo krenete od svoje kuce. Onda ce se normalnom logikom i selekcijom ocistiti zemlja od ubacenog virusa koji je cista izdaja i potkopavanje zdravog coveka i njegove drzave zarad njegovih neprijatelja. Ko nije patriota on nema pravo ni na zemlju njegovih predaka. Znaci - napolje iz Srbije.

znas kako,patriota se moze biti na razlicite nacine,odnosno,neko drugacije shvata patriotizam...recimo za mene je patriotizam kada zelim da moja zemlja bude jaka i bogata,da narod u njoj dobro zivi i da se mnozi...znaci,zemlja bez ovoliko zla u nama samima...moramo prvo krenuti iz svoje avlije,tu se slazemo.
niko nama nije zla naneo,koliko smo to ucinili jedni drugima..sami smo sebi najveci dushmani,to je sigurno

Back