Da dodam,sa radnicima koji su Velikosrbi postupiti kao i sa ostalim nazadnim,reakcionarnim i nakaradnim nacionalistickim i sovinistickim elementima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zox:Da dodam,sa radnicima koji su Velikosrbi postupiti kao i sa ostalim nazadnim,reakcionarnim i nakaradnim nacionalistickim i sovinistickim elementima!
Шта год то значило...zox:Mislio sam na radnicku klasu u politickom smislu(na klasno svesnu i progresivnu klasu kao i na naprednu inteligenciju i napredno seljastvo)!
urospo:2005
..da bolje vidi...
Zox ti si nacista i fasista.....razmisljas ovako: komsija ima drugu ideju - streljanje
zox:Mozda ti volis nekog olosa i bitangu i tolerises svakakav sljam zato sto je zaboga Srbin ali za mene je mto samo jedna nacionalisticka baljezgarija!Da neces jos da one somove iz Nacionalnog stroja i puste da se brane sa slobode zato sto su Srbi?Ili jos bolje,hajde da se sve zaboravi a oni lepo kucama,Srbi su to *******!Ne lupaj,pa oni su napali govornike,a govornici su bili Srbi,njima slicni ubijaju Srbe zato sto navijaju za drugaciji tim!Takav olos treba proterati iz zemlje i lisiti svih gradjanskih prava,imovinu konfiskovati!Mozda i drustvenokoristan rad u romskim naseljima da im lepo sagrade kuce i urede prostor,a onda mars iz drzave!
Pa evo ja sam klasno svestan i smatram se ako ne naprednim barem intelektualcem a i idem na plac i imam bastu i znam kako se gaji povrce i voce. Gde ces mene da udenes sad? U neprilagodjenezox:Mislio sam na radnicku klasu u politickom smislu(na klasno svesnu i progresivnu klasu kao i na naprednu inteligenciju i napredno seljastvo)!
Velik(o/i) Srbi su i izgradili ovu drzavu.A jel hoces ti da nas odstranis ako hoces kazi gde i kad dolazimo jer ne uzmicemo ni pred lavovima.zox:Obaveza svakog normalnog gradjanina je da se bori protiv FASIZMA i NACIONALIZMA kao i protiv nosilaca takvih nakaznih ideja!Nema vecih prostaka i zatucanih ljudi od njih!Oni su bruka i sramota,oni su tumor u drustvenom bicu i prosto ih treba odstraniti!Oni nisu ljudi i ne treba ih ni tako posmatrati!
SRBIJA RADNICIMA,
NAPOLJE SA VELIKOSRBIMA!
zox:Mozda ti volis nekog olosa i bitangu i tolerises svakakav sljam zato sto je zaboga Srbin ali za mene je mto samo jedna nacionalisticka baljezgarija!Da neces jos da one somove iz Nacionalnog stroja i puste da se brane sa slobode zato sto su Srbi?Ili jos bolje,hajde da se sve zaboravi a oni lepo kucama,Srbi su to *******!Ne lupaj,pa oni su napali govornike,a govornici su bili Srbi,njima slicni ubijaju Srbe zato sto navijaju za drugaciji tim!Takav olos treba proterati iz zemlje i lisiti svih gradjanskih prava,imovinu konfiskovati!Mozda i drustvenokoristan rad u romskim naseljima da im lepo sagrade kuce i urede prostor,a onda mars iz drzave!
Ljudi mogu ali ako hoce to je njivovo pravo i oni kao ni drugi to pravo koje im je dato ne mogu da svaljuju na ledja cele Srbije.Ja nisam nacista ali jesam Srbin i ne volim kad neko kaze da su ta dva pojma istoNexus 6:evo opet nekoga sa monopolom na srpstvo...
ko si, bre, ti da ljudima govoris da ne mogu da budu fasisti i nacisti???
Pa onda nisi gledao kako strane tako i domace emisije.U evropi ima znatno vise nacista nego sto ih ima ovde (valjda ih ima oko 300-400) ali samo se oko Srbije digla tolika frka iz vec poznatih razloga a kada ti neko nakaci etiketu da si ovakav ili onakav tesko je se mozes otarasiti.Nexus 6:pa niko to ni ne kaze...
Vagrant:Ja sam reagovao kako sam reagovao posto me zanima ko je taj sto hoce da izbacuje Srbe iz Srbije
Vagrant:Pa onda nisi gledao kako strane tako i domace emisije.U evropi ima znatno vise nacista nego sto ih ima ovde (valjda ih ima oko 300-400) ali samo se oko Srbije digla tolika frka iz vec poznatih razloga a kada ti neko nakaci etiketu da si ovakav ili onakav tesko je se mozes otarasiti.
Ja sam reagovao kako sam reagovao posto me zanima ko je taj sto hoce da izbacuje Srbe iz Srbije
Ako se na mene odnosi ja nisam ni rekao da odobravam to sto se desilo u Novom Sadu.Ako su stvarno hteli da pokazu kako je fasizam ispravan(mada ne vidim kako se to moze dokazati) mogli su da sede i saslusaju sta kazu pa da reaguju dokazima i cinjenicama a ne da primenjuju nasilje.zox:Velikosrbi=Fasisti
Dakle ni u jednoj zemlji ne treba da ima mesta za takve nakaze!Ja nisam rekao nista protiv Srba,i sam sam Srbin nego protiv velikosrpskih fasista,a to sto vi mislite da je normalno da svaki Srbin mora da bude sovinista i Velikosrbin(fasista) to je vas mentalni problem!Tribina za vasu informaciju je bila antifasisticka a ne komunisticka!To sto vas je toliko pogodilo njeno odrzavanje govori koliko fasisticke nastranosti ima kod vas!Pa nisu je prekinuli "patrioti" i "umereni nacionalisti" nego bre pravi naci olos!
Kada krenete da streljate da prvo krenete od svoje kuce. Onda ce se normalnom logikom i selekcijom ocistiti zemlja od ubacenog virusa koji je cista izdaja i potkopavanje zdravog coveka i njegove drzave zarad njegovih neprijatelja. Ko nije patriota on nema pravo ni na zemlju njegovih predaka. Znaci - napolje iz Srbije.zox:Obaveza svakog normalnog gradjanina je da se bori protiv FASIZMA i NACIONALIZMA kao i protiv nosilaca takvih nakaznih ideja!Nema vecih prostaka i zatucanih ljudi od njih!Oni su bruka i sramota,oni su tumor u drustvenom bicu i prosto ih treba odstraniti!Oni nisu ljudi i ne treba ih ni tako posmatrati!
SRBIJA RADNICIMA,
NAPOLJE SA VELIKOSRBIMA!
King 7:Kada krenete da streljate da prvo krenete od svoje kuce. Onda ce se normalnom logikom i selekcijom ocistiti zemlja od ubacenog virusa koji je cista izdaja i potkopavanje zdravog coveka i njegove drzave zarad njegovih neprijatelja. Ko nije patriota on nema pravo ni na zemlju njegovih predaka. Znaci - napolje iz Srbije.