Neonacisti divljaju

eremita:
Ето, он је пример оног најцрњег талога комуњарског... наждерани кретен коме хитно опет треба дати да возо моторцикл да сломије и другу ногу... мамицу му ништачку...
... каква каријера... па шта је он по занимању тј. по струци, ја знам једино да је био музикант... :roll:

Da li će moderator preduzeti nešto protivu ovoga prizemnog vrijeđanja visokog pokrajinskog funkcionera i ugledne političke ličnosti.... :???: :???: :???: :???:

analiticar:
Da li će moderator preduzeti nešto protivu ovoga prizemnog vrijeđanja visokog pokrajinskog funkcionera i ugledne političke ličnosti.... :???: :???: :???: :???:
potencijalni eventualni gospodine
a zasto se vi toliko uzbudjujete
da li cemo mi jednog naseg
pokrajinskog politicara
hvaliti ili kuditi to je
nasa stvar kakova ce
biti njegova pozicija
kad je u pitanju
on i zhivan

veKsla:
potencijalni eventualni gospodine
a zasto se vi toliko uzbudjujete
da li cemo mi jednog naseg
pokrajinskog politicara
hvaliti ili kuditi to je
nasa stvar kakova ce
biti njegova pozicija
kad je u pitanju
on i zhivan

Ма што се он узбуђује више-мање... знамо ко је дотична персона... али што се јомини пеца на његове штосове, е, то ме већ забрињава... :confused:

jomini:
Pa da li se rodio neko ko sa vama može na kraj izaći?!?!

Јомини, извини, али на политичкој сцени од 90. на овамо не постоји човек који се са више најогавнијих јавних увреда обраћао својим саговорницима а Ти сада захваљујући друкари аналитичару бришеш постове због наводних "увреда" на рачун човека (Чанка) који се најозбиљније јавно залагао да се поједини његови неистомишљеници ОБЕСЕ НА ЈАРБОЛ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ ..па стварно... :confused: :confused: :confused:

FrankSWildYearS:
Shta ste digli frku ebote grupa skinsa se nadisala tirga ppt.. i malo proshetali gradom :)

и то што кажеш... али фрка није стога што су се они надували - већ стога ШТО СУ ПРОГЛАШЕНИ "НАРОДНИМ НЕПРИЈАТЕЉЕМ БР.1" !!!!!!!!!!! :shock:

eremita:
Јомини, извини, али на политичкој сцени од 90. на овамо не постоји човек који се са више најогавнијих јавних увреда обраћао својим саговорницима а Ти сада захваљујући друкари аналитичару бришеш постове због наводних "увреда" на рачун човека (Чанка) који се најозбиљније јавно залагао да се поједини његови неистомишљеници ОБЕСЕ НА ЈАРБОЛ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ ..па стварно... :confused: :confused: :confused:

JoMINI, kao moderatoru apelujem na tebe da ovakva vrijeđanja najoštrije sankcioniraš....
Ovo već prelazi svaku granicu civilizirane svađe....
Eremitin rječnik prema političkim neistomišljenicima mora bit sankcioniran...Ni ja ne podnosim način komuniciranja SRS i DSS-a ali nikada nisam vrijeđao vrhušku ovih partija....Kao što sam gore rekao, narod je taj koji ih postavlja i koji im sudi....

eremita:
Postove sam izbrisao jer sam ja to hteo i mislio da je ispravno, odnosno protivno Pravilniku. Što se tiče Čanka, zar zbog njegovih stavova treba da dopustim na forumu razne baljezgarije i glupave komentare??? Pismeni ste i možete, sasvim sam siguran, da sve to kažete na način da svima bude jasna poruka, ali na normalniji način.

analiticar:
JoMINI, kao moderatoru apelujem na tebe da ovakva vrijeđanja najoštrije sankcioniraš....
Ovo već prelazi svaku granicu civilizirane svađe....
Eremitin rječnik prema političkim neistomišljenicima mora bit sankcioniran...Ni ja ne podnosim način komuniciranja SRS i DSS-a ali nikada nisam vrijeđao vrhušku ovih partija....Kao što sam gore rekao, narod je taj koji ih postavlja i koji im sudi....
Kao što sam rekao, a po dogovoru sa većinom vas, dozvoljavam malo više od normalne konverzacije. Drugo - civilizovana svađa ne postoji na ovoj planeti.

Treće, zaključaću temu ako ne prestanete da sramotite Forum, mene i svoj narod.

jomini:
Postove sam izbrisao jer sam ja to hteo i mislio da je ispravno, odnosno protivno Pravilniku. Što se tiče Čanka, zar zbog njegovih stavova treba da dopustim na forumu razne baljezgarije i glupave komentare??? Pismeni ste i možete, sasvim sam siguran, da sve to kažete na način da svima bude jasna poruka, ali na normalniji način.

Jomini, MOLIM te da lična vrijeđanja zabraniš....Uostalom i pravilnik Krstarice te na to obavezuje... :-? :-? :-?

jomini:
Zarathustra, mislim da smo završili, u redu?
vidis mod
eventualni gospodin analiticar je pre desetak
dana popljuvao par stotina hiljada LJUDI
izrekao takove bljuvotine koje ni bolesni
um ne moze srociti i nakon dobronamernih
upozorenja da to nije u redu nije nasao
za shodno da se ovde izvini pa sta
ti pobogu ocekujes neki respekt
ili uvazavanje njega mislim
da bi to u najmanju ruku
bilo smesno

Zar stvarno dici toliku buku zbog nekoliko klinaca koji su razbili levi skupic kad imamo jednog canka koji je verovatno placeniji od cele armijice placenih i poturenih radnika Vojvodjanskog programa otcepljenja i hordi madjarskih fasista koji nesmetano prave skupove po Srbiji? Mali covek - veliki izdajnik canak je jako glasan kad je u pitanju Ravna Gora ili Srpski nacionalizam ali kolaboracionisticki kao pravi levicar i komunisticki naslednik podanicki cuti pred madjarima. Kako se Canak uopste desava pored svih nas?

veKsla:
vidis mod
eventualni gospodin analiticar je pre desetak
dana popljuvao par stotina hiljada LJUDI
izrekao takove bljuvotine koje ni bolesni
um ne moze srociti i nakon dobronamernih
upozorenja da to nije u redu nije nasao
za shodno da se ovde izvini pa sta
ti pobogu ocekujes neki respekt
ili uvazavanje njega mislim
da bi to u najmanju ruku
bilo smesno

Ponavljam još jednom, radim na pružanju pomoći izbjeglicama i onima koji su bez ičega protjerani sa svoga doma....Kao takav upućen sam u distribuciju sve neophodne pomoći tim ljudima...
Govorio sam o drugoj strani medalje jer je svakodnevno viđam....Ljudima koji su doveli do rata izbegli u Srbiju i zaboravili na ljude koji su za njih ginuli i ostajali bez najmilijih....
To se da i vidjet ako malo prelistaš i pažljivo pročitaš moj post...

Dobro: posto imaju canka - sitnu dusu, posto policija i vlast ne reaguje, posto Ravna Gora se desava samo na prolece postavlja se pitanje ko treba i na kakav nacin da reaguje sledeci puta kada isti hortijevci ili neka druga kurta dodje? Da li treba upasti kao na skupic levih mudonja i samarati? Ovo je Srbija, treba neko da reaguje valjda ili im se moze?

Back