cijuuu... ja bih se ozbiljno zabrinula kada bih nastavila sa tobom ovu raspravu
pa tii ne znaš ni da se svađaš... pile jedno slatko
pa tii ne znaš ni da se svađaš... pile jedno slatko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
elvine elvine ttrebas zauzeti gardElvin:jedini problem je sto su moja misljenja tj.sud o drugim ljudima u 95% slucajeva tacni....
da sam na vasem mestu ozbiljno bih se zabrinuo...
gospodza
ra-ta-tat:uopšte te ne diskvalifikujem na bazi godina, nego obrazovanja
imam ga više od tebe, a više i od tvog sponzora marlona![]()

marlon:Kad vec spomenu grcki: Fila mou to kolo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

marlon:Kad vec spomenu grcki: Fila mou to kolo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa mito pobogu lafcino jednaeremita:У току вечери на ТВБК све време је ишао тејп вести ДА ЈЕ ДАНАС У СУБОТИЦИ ОДРЖАН СКУП ПРАВИХ МАЂАРСКИХ ФАШИСТА, ЧАК ЈЕ И ПАЈТИЋ ПРОТЕСТВОВАО И ТРАЖИО ЗАБРАНУ МАЂАРСКИХ ФАШИСТА - међутим мој покушај да такву вести скинем са неке агенције је пропао - јер је та вест свуда избрисана - и после неко нек ми каже да ДБ и даље не управља медијима - где је та *ебена вест...
... а зашто су вест скинули бедници... зашто нису сада похапсили мађарске фашисте који слободно одржавају скуп у Суботици (ово су они прави фашисти који су учествовали у 2.све.рату)
e ovo je vec visokoumna observacijara-ta-tat:pravi fašisti koji su činili ratne zločine su uhapšeni ili su nestali iz zemlje
jao veksla... pa kako ti ne dosadi, sposobna sam za samostalno razmišljanje, ne treba mi tvoja potvrda... bilo da je pozitivna, bilo negativnaveKsla:e ovo je vec visokoumna observacija
za respektabilno poshtovanje
cenjena damo vi znate dara-ta-tat:jao veksla... pa kako ti ne dosadi, sposobna sam za samostalno razmišljanje, ne treba mi tvoja potvrda... bilo da je pozitivna, bilo negativna
:-?
simpaticna damo pa da lira-ta-tat:pa vidim da ga ceniš, pošto mi odgovaraš na svaki post :/
a nisu to ostali... to je samo jedan marlon i neki klinac koji mu se ulaguje... niko više
naravno i tiali znamo u kakvom si ti odnosu sa marlonom
dakle, sve se svodi na marlona... a on je samo jedan... ovde ima mnogo ljudi

veKsla:simpaticna damo pa da li
znate zasto je on prvi
sekretar
eh eventualni gospodine toanaliticar:A od kada se to zove sekretarom?????![]()
![]()
![]()
![]()
veKsla:eh eventualni gospodine to
su vam elementarne stvarcice
u imenovanju diplomatskih
mesta
Elvin:eremita kako ne znas da je to skupina dobronamernih mudrih staraca,koji su se okupili da evociraju srecne uspomene iz davno prohujalih vremena?

Evo ga... pa znala sam!eremita:Хоћеш и Ти Елвине да ми једеш џигерицу... па човече оног имбецила Чанка треба заиста пребити... а ове из тзв. "Националног строја" ТРЕБА ОДМАХ ПУСТИТИ ИЗ ПРИТВОРА --- или... ==)(/#$/&%&"#%&/("$#()=#%?=?#)$%(![]()
Kraj za veceras, ali ne za mene

vidish mito doticni gospodin je eminentni pokrajinski politicareremita:Хоћеш и Ти Елвине да ми једеш џигерицу... па човече оног имбецила Чанка треба заиста пребити... а ове из тзв. "Националног строја" ТРЕБА ОДМАХ ПУСТИТИ ИЗ ПРИТВОРА --- или... ==)(/#$/&%&"#%&/("$#()=#%?=?#)$%(![]()