Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, dosadna si, retoričko pitanje je ako ne znaš šta je sloboda u vezi. Kaži, ako znaš.
Ja bih odmah mogao, ali me mrzi da objašnjavam; vidim da se vama ovde mili prepirka. Pa, mora to oštrije i pametnije da bih se primio lolol...

Pa ja znam, ali mi deluje kao da ti ne znas.

Koja prepirka? Nisam konfliktna osoba, a i smrtno sam ozbiljna na ovoj filozofskoj temi.:)
Ali, ako hoces ostrije ... moze. :lol:

Naravno da je tako.
Žena, npr, nema drugu opciju nego da uđe u neobaveznu vezu (i to samo zbog seksa). Recimo da je ružna, neprivlačna, i nema para za žigola. Onda pronađe partnera koji se sažali, ili je isto tako bez para za prostitutku pa rezonuje po principu „daj šta daš“. Ponekad se desi da taj partner, u stvari, želi da zloupotrebi takvu ženu (da je sa njom samo kako bi se pohvalio svojim pajtosima zbog još jedne recke u nizu), ali on je svakako u boljoj poziciji jer je muško, a i muškarac u neobaveznoj vezi je uvek normalniji nego žena u istoj vezi ... jer on ima izbor – da drkka ili neobavezujuće kreše.
I tako se njih dvoje bezosećajno i ćutke seksaju (eventualno znaju kako se partner/ka zove, mada ih ni to naročito ne zanima; zanima ih samo broj mobilnog – radi lakšeg dogovaranja sastanka), i kada završe sa divljačkim, sirovim seksom, svako ode svojim putem. Zaborave sve što se desilo, i sete se tek kada osete fiziološku potrebu – ne za konkretnom osobom, već za seksom. Onda pogledaju imenik u mobilnom, i biraju između neobavezne veze br. 1, neobavezne veze br. 2, i neobavezne veze br.3 - zavisno od meseca, dana u nedelji i raspolozenja. Komunikacija im je ravnodušna i svedena na kratak dijalog: „Halo, sutra, na istom mestu, u isto vreme?“ „Da!“
Kada se nađu (najčešće u nekom štrokavom motelu - ako muškarac hoće da plati sobu; ako neće, onda na zadnjem sedištu njegovog automobila, ili u nekoj mračnoj uličici), odmah kidaju odeću jedno sa drugog, i sve bude gotovo za cca 10-15 min. Strastveno ali neemotivno. Takoreći bez ljudskosti. Ne ljube se u usta, ne šapuću nežnosti ... Dozvoljeno je da žena kaže: „Oh!“ ili „Ah!“ ili „Joooš! Dublje, jače, yebaču moj neobavezni ...“ a ukoliko se desi da neko od njih dvoje, ne daj bože, u naletu strasti prozbori „volim te“, partner/partnerka naglo i ljutito prekida koitus rečima: „Nismo se tako dogovorili!“ Dolazi do saglasnog raskida jer je veza postala intimna, tj. obavezujuća.
Obavezujuće veze su one gde se tačno zna šta ko hoće i misli u svakom trenutku, te postoji obaveza da mu se udovolji. Najčešće se već na početku takve veze zna da je obavezujuća, da će biti krunisana brakom, porodicom i imati tapiju na večnu ljubav. Naravno, ko nije imao neobaveznu vezu, ne zna ni šta je obavezujuća.

Sta da dodam, dobro si opisala.. jedino ako nije trebalo ovdje da prepoznam neku ironiju kako vi zapravo razgovarate i to je sustina vase veze?

Ohoho, pa ti uvek igraš sa emocijama koje "jačaju".
Ko, šta, gde, neka neobavezna perverzija?

uvek
iskusna sam ja cica, ko sto ti izokola rece :malav:
a, ako ti se pitanja odnose na doticni snimak, potrudi se malo, pa nadji na forumu
ako se odnose na nesto drugo, onda pojasni, ich ne razumem

- - - - - - - - - -

Daj linak, gledacu jednim okom :rumenko:

vec sam rekla, al su izbrisali:
dajem linak ko mi deset puta posalje repku sledece sadrzine:
"malavelika ti si carica, najbolja si riba ovde, najbolje kuvas, citas najteze knjige, cvece ti je najbolje odnegovano, mnogo si pametna i dobra, a cesto dajes i u humanitarne svrhe, jednom recju ti si kraljica foruma"

Piše u Bazaru.

Pfff, zenski Playboy :lol:

- - - - - - - - - -

vec sam rekla, al su izbrisali:
dajem linak ko mi deset puta posalje repku sledece sadrzine:
"malavelika ti si carica, najbolja si riba ovde, najbolje kuvas, citas najteze knjige, cvece ti je najbolje odnegovano, mnogo si pametna i dobra, a cesto dajes i u humanitarne svrhe, jednom recju ti si kraljica foruma"
Moze al da vratis nik i promenis avatar :rumenko:

Pa ja znam, ali mi deluje kao da ti ne znas.

Koja prepirka? Nisam konfliktna osoba, a i smrtno sam ozbiljna na ovoj filozofskoj temi.:)
Ali, ako hoces ostrije ... moze. :lol:
Samo gwubo sa mnom lol...
Jesam pisao i ilustrovao kako izgleda nv i sada ću, naravno, da mislim da me zavitlavaš.
Sa Cicom se sve slažem, osim sa jačanjem emocija, tu sewe ko foka, ali to je zato što je žensko.

Back