Neobavezna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako sad pa nema..:sad2:...a ja taman sklepala definiciju koja kaže:

Biti u neobaveznoj vezi za ženu znači da treba da prihvati ulogu reciklažne kante za otpatke tj. za spermiće
koji ne žele napolje a moraju a poželjno bi bilo i da budu okovane ledom, mislim te kante, tako da ne mrdaju
s mesta i budu uvek spremne, čiste za novu turu otpadaka..
Što se muškaraca tiče u neobaveznoj vezi oni moraju da prihvate ulogu ebača koji nikada neće biti jedini, pravi i najbolji...

El dobra definicija?...:malav:..i neću više da vam uznemiravam ganglije, obećavam...:heart:

odlična definicija

pa ok, ali tu zene i muskarci imaju razlicit pogled na stvari
mislim vecina zena
vecina zena ce u takvoj vezi da pre ili kasnije ili trazi neku emotivnu crtu, ili jednostavno pronadje nekog ko ce i emotivno da je ispuni
zato je rok trajanja takvih veza ogranicen

pa ok, ali tu zene i muskarci imaju razlicit pogled na stvari
mislim vecina zena
vecina zena ce u takvoj vezi da pre ili kasnije ili trazi neku emotivnu crtu, ili jednostavno pronadje nekog ko ce i emotivno da je ispuni
zato je rok trajanja takvih veza ogranicen

pa to i ja velih na nekoj od prethodnih strana. žena ne može da bude u neobaveznoj vezi duže od tri nedelje prema mojim iskustvima. obično posle tog perioda krene da davi

onda se slazemo
mislim da onda zeni postaje davljenje da izigrava lutku za pumpanje
vece radosti i zadovoljstva moze naci u nekom dobrom butiku ili izlasku sa drugaricama, cesto :aha:

Problem sa takvim vezama je što većini žena sam seks prestavlja daleko manje zadovoljstvo nego muškarcu. Ženama uglavnom više znače emocije...
Čast izuzecima.
I da... za većinu žena ovakve veze nisu, izgube na samopoštovanju i bolje im je da idu u šoping ili na pecanje.

to ja i pricam
vec je nesto drugo veza gde se oni vidjaju i dele neko vreme i prostor van kreveta, to je onda drugacija veza, ali ovaj vid veze o kojoj ovde pricamo za veliki deo zenske populacije je nesto sto nema nikakav cilj ni svrhu, jer mogu da dobiju i bolje - i sex i emocije sa nekim durgim muskarcem

Problem sa takvim vezama je što većini žena sam seks prestavlja daleko manje zadovoljstvo nego muškarcu. Ženama uglavnom više znače emocije...
Čast izuzecima.
I da... za većinu žena ovakve veze nisu, izgube na samopoštovanju i bolje im je da idu u šoping ili na pecanje.

:eek:
ne mogu da zamislim odnos bez dobrog sexa, ne bi potrajao...
emocije su druga vrsta potražnje.

to ja i pricam
vec je nesto drugo veza gde se oni vidjaju i dele neko vreme i prostor van kreveta, to je onda drugacija veza, ali ovaj vid veze o kojoj ovde pricamo za veliki deo zenske populacije je nesto sto nema nikakav cilj ni svrhu, jer mogu da dobiju i bolje - i sex i emocije sa nekim durgim muskarcem

a šta, ti misliš da žene slučajnu odaberu lika za bilo kakvu vezu makar bila i neobavezna?

to ja i pricam

a šta ako je trenutno baš to ono što im treba?
ne veza, obaveza, smaračina, pravdanje.,,.

mislim da traze partnera koji moze da ispuni vise zahteva od samog seksa dok ga ne nadju
to je prirodno, zena uziva da bude seksualni objekat onda kada je voljena
ako toga nema, posle nekog vremena postaje i oseca se isprazna i neostvarena
ima izuzetaka, koje idu kroz zivot same, ne verujuci nikom, ali ajde kad pricam generalno, mislim da vecini zena emotivan odnos znaci barem jednako koliko i sex, dok kod muskaraca to nije slucaj u proseku

Kako sad pa nema..:sad2:...a ja taman sklepala definiciju koja kaže:

Biti u neobaveznoj vezi za ženu znači da treba da prihvati ulogu reciklažne kante za otpatke tj. za spermiće
koji ne žele napolje a moraju a poželjno bi bilo i da budu okovane ledom, mislim te kante, tako da ne mrdaju
s mesta i budu uvek spremne, čiste za novu turu otpadaka..
Što se muškaraca tiče u neobaveznoj vezi oni moraju da prihvate ulogu ebača koji nikada neće biti jedini, pravi i najbolji...

El dobra definicija?...:malav:..i neću više da vam uznemiravam ganglije, obećavam...:heart:
Savrshena:mrgreen:mada to sa spermici:think:a ovo drugo...ma sve moze,,,samo da nema obaveza:manikir:

pa to smo pricali ne moze dugo da potraje kao nebavezno kresanje.....cim potraje samo je pitanje trenutka kad ce da preraste u nesto vise.....

може ако јој платиш кешом, не знаш јој име а обитава на каћкој петљи (новосаџани ће разумети)

мада данас скупо је6ање када си у вези:D

некако ми тај појам необавезна веза нема смисла

@sale
joj boze kako vi to banalizujete..
uopste nije tako.
cak i tamo gde nisi zaljubljen, i veza nema teznju da se uozbilji, mogu postojati vrlo fini medjusobni odnosi puni postovanja i prijateljstva..
i ne , nema roka trajanja..traje dok to oboje zele, tacka.
ja kapiram barbi potpuno. kad je u coveku potreba za ljubavlju tako jaka, i potreba da se vezes tako jaka, u formalnom smislu..i da delis sa nekim zivot, a ne samo krevet, apsolutno je najgora stvar uci u semu..jer onda se zbilja osecas osujecen, iskoristen, i sta ja znam.
jedino gore od toga je uci u semu sa muskarcem u koga si zaljubljen.
ali u nekim drugim zivotnim fazama, kad se umoris od napora (jer ljubav zna biti ozbiljan napor), pozelis nesto lagano, bez velikih reci, bez teskih ocekivanja..i ako tad nadjes coveka u slicnoj fazi, sve ok..
samo treba biti iskren, prem sebi, i prema drugome..i nema frke..:)

Back