Nemojte da gledate

Thumbs down.

220px-The_Vow_Poster.jpg

Ja se slazem sa ASMB. Pogledala sam ga jer ima visoku ok ocenu za romantican film, ali sam se jako razocarala.
Channing Tatum je los kao i uvek, ali nije samo tu problem. Hemije medju njima nema. Ni u pocetku, ni kasnije.
Dijalozi su katastrofalni kao da je film napisala jedna tinejdzerka.

Ja se slazem sa ASMB. Pogledala sam ga jer ima visoku ok ocenu za romantican film, ali sam se jako razocarala.
Channing Tatum je los kao i uvek, ali nije samo tu problem. Hemije medju njima nema. Ni u pocetku, ni kasnije.
Dijalozi su katastrofalni kao da je film napisala jedna tinejdzerka.

Bas! :ok: Beda i jeftina patetika.

Postujem.

Meni se verovatno svidja jer znam pricu iza filma, pa mi je to bilo bas simpaticno.

Postujem.

Meni se verovatno svidja jer znam pricu iza filma, pa mi je to bilo bas simpaticno.

Ma,sve to zavisi kako se osecas,kako ti koji film legne...Ja ne volim romanticne filmove,odgledam po neki,pa u njima ne gledam ni glumu,ni nista,mislim da i nisu nesto preterano glumacki zahtevni.Tu se vodim po osecaju.Ako mi se gleda ili ne.Evo,mene odusevio Safe haven,a vidim,ljudi ga ispljuvase :hahaha:

nemojte gledati prometheusa, film drzi paznju svo vrijeme, zanimljiva tematika, medjutim na kraju sve nesto zbrda zdola kada dodje kraj isfuracete se ...
to mozda ima nastavke ... i ovi hobiti isto tako, ja se uzivio bice bitka vitlace macevi, a tamo samo patuljci citav film nesto setaju tapa tapa tapa tap ... i tu treba cekati sledece dijelove

Не знам да ли ћу успети до краја да одгледам The Girl Who Kicked the Hornet's Nest [2009] :(
Мучим се и даље са овим глупим и досадним филмом. Једина светла тачка су наше "Новости" ;)! Да ли ико има представу шта наше "Новости " траже у шведском глупом филму :eek:

thegirfcf.png

Ах да, ту су обавезно неваљали Срби!!!

Poslednja izmena:
Caddyshack-8ade54ff.jpg

Tezak shit...
Nisam mogao do kraja ni da odgledam...
Scenario uzasan, nepovezan, sa najgorim mogucim kliseima...
Jedino malo vadi stvar urnebesni Rodney Dangerfield, ali ni to nije bilo dovoljno da ga odgledam do kraja...
A uz to je, koliko vidim, izuzetno precenjen...

Ако ништа друго, Американцима се мора признати да имају непресушну - читај болесну машту. Још један у низу глупих филмова са морбидном темом.
Дошло је задње време кад ни Џон Кусак више не бира улоге :(

The Factory

mv5bmtu3mj.jpg

Back