DeMeNtOr
Domaćin
- Poruka
- 4.222
Ja gledao u Domu sindikata, ispred mene klinka oko 7 godina sa caletom, a ovaj se cepa od smeha umesto da joj pokrije oci.
Ima ih svakakvih,samo mi je zao klinke sto joj je cale debilcina zesca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja gledao u Domu sindikata, ispred mene klinka oko 7 godina sa caletom, a ovaj se cepa od smeha umesto da joj pokrije oci.
Sto, zbog predrasuda ili golotinje?![]()
Ne,nego zato sto se tebi ne svidja.![]()
Sta fali filmu, pisanje belosvetsko! Neki delovi su smor ali smesan je generalnom!!!Epic Movie
![]()
nek mi nadje neko gori film od Loaded,i batalicu pivo i cigare 20 dana...bez zajebancije![]()
Film Bruno.
![]()
Prepun je stereotipa prema gej ljudima, koje pokusava da provuce kroz komediju, sto jos vise otezava homoseksualcima da se izbore protiv homofobije koja je ionako delikatna tema u mnogim zemljama.
Ima i scena eksplicitne muske golotinje kako vitla u krupnom kadru, i to ne bas u "funkciji radnje", pa mi je bilo grozno kad sam video i neku decu u bioskopu, i to sve u drustvu roditelja.
glupa tema.... ukusi se razlikuju
glupa tema.... ukusi se razlikuju
hell ride ...kakva glupost od filma evo 21 minut to je to "aus fertig"
![]()
Rambo-svi delovi
Film Bruno.
![]()
Prepun je stereotipa prema gej ljudima, koje pokusava da provuce kroz komediju, sto jos vise otezava homoseksualcima da se izbore protiv homofobije koja je ionako delikatna tema u mnogim zemljama.
Ima i scena eksplicitne muske golotinje kako vitla u krupnom kadru, i to ne bas u "funkciji radnje", pa mi je bilo grozno kad sam video i neku decu u bioskopu, i to sve u drustvu roditelja.
Recimo dva domaca koja sam "pogledao":"Biro za izgubljene stvari" i "Poljupci".Toboze,kao intelektualni filmovi,koji kao teraju na razmisljanje,a u stvari izuzetno monotoni flimovi,nerealni,bez radnje,bez price,bez nekih razvijanja likova i sve se svodi na neke dijaloge,koji su kao obmotani u neku formu metafore,a u stvari su smesno prozaicni.Posle pola sata mi se smucilo i prekinuo sam sa gledanjem i jednog i drugog filma.Nestaje originalnosti u nasoj kinematografiji,polako tonemo sve vise.Strasno!![]()
U pravu si. Djubre sa deponijom na kraju!