Nemojte da gledate

hell ride ...kakva glupost od filma evo 21 minut to je to "aus fertig"

hellride.jpg

Film Bruno.

bruno.jpg

Prepun je stereotipa prema gej ljudima, koje pokusava da provuce kroz komediju, sto jos vise otezava homoseksualcima da se izbore protiv homofobije koja je ionako delikatna tema u mnogim zemljama.

Ima i scena eksplicitne muske golotinje kako vitla u krupnom kadru, i to ne bas u "funkciji radnje", pa mi je bilo grozno kad sam video i neku decu u bioskopu, i to sve u drustvu roditelja.

Mrzim da gledam film koji nije film nego neka parodija koja je preprichana u novinama pre gledanja. Radije bih chupao sebi nokte kljeshtima.

Film Bruno.

bruno.jpg

Prepun je stereotipa prema gej ljudima, koje pokusava da provuce kroz komediju, sto jos vise otezava homoseksualcima da se izbore protiv homofobije koja je ionako delikatna tema u mnogim zemljama.

Ima i scena eksplicitne muske golotinje kako vitla u krupnom kadru, i to ne bas u "funkciji radnje", pa mi je bilo grozno kad sam video i neku decu u bioskopu, i to sve u drustvu roditelja.

Ja sam taj film,odmah po zavrsetku,ekspresno izbrisao sa harda :bljak:

Recimo dva domaca koja sam "pogledao":"Biro za izgubljene stvari" i "Poljupci".Toboze,kao intelektualni filmovi,koji kao teraju na razmisljanje,a u stvari izuzetno monotoni flimovi,nerealni,bez radnje,bez price,bez nekih razvijanja likova i sve se svodi na neke dijaloge,koji su kao obmotani u neku formu metafore,a u stvari su smesno prozaicni.Posle pola sata mi se smucilo i prekinuo sam sa gledanjem i jednog i drugog filma.Nestaje originalnosti u nasoj kinematografiji,polako tonemo sve vise.Strasno!:dash:

Dok god ima dobrih knjiga bice i dobrih filmova.
Ali nasi ne snimaju filmove po knjigama - nego po svojim idejama :)

Back