- Poruka
- 22.671
Sram te bilo. Trebaš u svaku temu ući s dozom ozbiljnosti i akademskog znanja .![]()
Oprostite kolega, ali ja sam turio najozbiljniju kartu srBskih seoba i akademski joj odao priznanje adekvatnim smajlićem (

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram te bilo. Trebaš u svaku temu ući s dozom ozbiljnosti i akademskog znanja .![]()
Jesu.
Hrvatska je bila kraljevina od 925. - 1102. Kneževina je bila prije toga.![]()
А кад ти почнеш о томе да је Хрватска била кнежевина 1100 и неке, и да су Хрвати писали глагољицом, зар то нису глупости?
A šta ti je tu čudno. To su sve opće poznate stvari. Knjigu u šake i ponovi gradivo. Ripetitio est mater studiorum.![]()
Него о чему, ја сам рођена за разговоре о политици?![]()
S ovakvim avatarom bi s tobom o svemu,samo ne o politici.![]()
Znam ja da ti hoćeš biti moja Eva.![]()
Хрвати - амебе- Адам и Ева
Gotovo je. Već sam se zatelebao.![]()
Gospodična, vi bezočno falsificirate povijest!
Opće je poznato da je nebeski srpski narod stariji od ameba i da su od Srba nastali svi živi organizmi na Zemlji (a i pokoji neživi) .
![]()
Одувек сам знала да имам нешто у себи што очарава друге људе![]()
Tako jeSad mi možeš na pp dati tvoj boj mobitela.
![]()
Znači da ipak malo jesi. Nemoj se bojati. Nećemo o politici.Па нисам баш толико наивна![]()
Ма како те није срамота да лажеш да су сви настали од Срба, побогу, па сви знамо да су Хрвати arhe свега
Стварно није лепо то што лажеш, срамота у твојим годинама![]()
Znači da ipak malo jesi. Nemoj se bojati. Nećemo o politici.![]()
Je, ali pa ja imam dokaz!
![]()
Срби континуирано насељавају балкан још од времена Винчанске културе. Све сеобе о којима се прича су биле вишесмјерне и веома често су то била помјерања одређених племена која су сва припадала истом народу у потрази за бољим стаништима. Одлазило се и тамо и назад и опет тамо итд. Археолошки подаци јасно показују да су насељавања ишла из Подунавља на сјеверо исток, сјевер и сјеверозапад. Ово потврђују и недавна генетичка истраживања (она која нису политички обојена и тенденциозно тумачена) као и лингвистичка структура словенских језика. Од свих словенских језика Српски има најстарије коријене и структуру те се може рећи да је директан потомак прасловенског језика. То што сада неки којима смета заједничко поријекло и коријени измишља приче о милионим становника који су преузели име шачице досељеника са Јупитера не треба нико да схвата озбиљно. На жалост, данас су многи спремни свашта да ураде ради дневнополитичке користи.