Nemam vremena za ljubav

A zašto nemate vremena za ljubav ?
Zato što se sigurnije osećate za kompom ili ste toliko povredjene sujete, da ne želite više da imate nekog pored sebe ?
Pitanja su za usamljene jahače Krstarice.

To je kao da kažeš da nemaš vremena, da dišeš...Dakle, za sve što se hoće ili se želi, nadje se vreme. Pitanje je samo, želi li taj neko to ili ne želi...Mnogo je lepo voleti i biti voljen.
Dobra većina je uplašena, povredjena, vuče repove iz prošlosti...Drugi, su jednostavno davno digli ruke...Slažem se, teško je danas naći pravu osobu za sebe, teško se ponašati normalno kada je opšte prihvaćeno jedno nenormalno ponašanje u vezi i odnos momaka i devojaka..ali to nije razlog da se odustane od divne emocije kao što je ljubav...
Ja nisam sama, ali sam morala sve ovo da napišem, da ohrabrim one koji to jesu...da tamo negde postoji baš neko za njih i da je vredno voleti. :heart:

Већи део девојака данас спада у површне особе, преокупиране испразним стварима, просто није ни лако наћи девојку са којом би човек могао да се забавља више од 2-3 месеца...

Sad ce da se napuni inbox raznim ponudama savrsenih forumasa...:zper:

Oh draga moja kada bi to tako lako islo kod mene bilo bi sjajno...te savrsene mi nikada oko nije hvatalo a ovi nesavrseni moraju da proizvedu reakciju kod mene sto je do zla boga retko, horopskopska kombinacija garantuje komplikovanu osobu a sklonost dugackim postovima, filozofiji i politici umereno pun inbox porukicama ljudi koji vole da pricaju o ozbiljnijim stvarima:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Већи део девојака данас спада у површне особе, преокупиране испразним стварима, просто није ни лако наћи девојку са којом би човек могао да се забавља више од 2-3 месеца...

Površnost je uzela maha i to medju oba pola...kakve emocije, kome to danas treba? :mrgreen: Nažalost, tako je danas, a ne bi smelo biti tako, ni pod razno. Nikoga jednostavno ne zanima neka suština, nešto ispod površine...jednostavno, niko nema ni želju da "vidi " tu neku suštinu, jer su svi prosto oduzeti formama i onim "što vidiš- to i dobijaš"...Žalosno je, mada još po gradu gledam i vidjam normalne ljude, što mi daje veru i nadu u to, da još ima normale dece, mladih i još normalnih roditelja koji vaspitavaju svoju decu na normalan način.
Da, kao štp i tvoj potpis kaže...Svi želimo samo ljubav, samo su neki spremniji da se pomuče i da zaista nadju ono što su oduvek želeli dok neki popuštaju pod stegama današnjce koja je nadasve malo sumorna po vrednovanju ljubavi, morala i lepih stvari uopšte. :heart:

Back