Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au...pa ovo je još gore i teže...Znači Vi ste sa sprdnjom rekli da se sveštenici mole stolu...u vezi sa...

Smeta Vam Gospodine Glasniče kada crkva slavi Vidovdan...zar ne...

Tooooooooooo.

Konacno da prizante gospodine Jarihonac da zbog slike zbog koje ste me krivo otpuzili sa vredjanje Jasenovca i mrznju prema svom narodu, da na slici nije rec o Jasnovcu vec o slavljenju Vidovdana u Belom polju!!!

Sada bi bilo red da se izvinete sto ste me krivo optuzili za sve ono o Jasenovcu i mom njarodu i da to pobrisete, hvala.

Nije fer da sada ponovo okrecete pricu u drugom pravcu i da me ponovo krivo optuzujete.
Neka slavi ko sta hoce, nije rec o tome.

Niti se ovi svetenici mole stolu.

Samo sam koristio vasu metodu za tumacenje slika i simbola.

Ocigleodno da ste sami zbunjeni tom metodom kada se primeni protiv vas i pokaze kako je nelogicna i nepostena iu neozbiljna.

Jer bi onda sve zivo mogli da krostimo kao simbole i da tumacimo kako hocemo.
Ali pokazao sam vam da to nije tako...

NEGO KADA CE TE NAM gosn Jarihonac DATI LINK ONE SLIKE NAVODNO VAVILOSNKE KULE?

Poslednja izmena:
Mole li se ovde vasi svetenici ovom stolu i predmetimas na njemu?

eparhija-slavonska-vijesti-2013-018.jpg

Znači ovako...kada SPC proslavlja Vidovdan to je za Vas svešteničko moljenje stolu i predmetima na njemu...Znači Vi se sprdate proslavi Vidovdana a što je gore od pomena Jasenovačkim žrtvama...

- - - - - - - - - -

Covece.

Slika nije dogadjaj u Jasnovcu vec u Belom polju Ispred razrušenog hrama posvećenom Svetom Knezu Lazaru.
Nema veze sa Jasenovcem.

A dogadjaj nije u jasenovcu vec je slavljenje Vidovdna u belom polju pored zidina i Ispred razrušenog hrama posvećenom Svetom Knezu Lazaru.

GOSN JARIHONAC KADA CE TE SE IZVINITI STO STE ME KRIVO OLJAGALI I OPTUZILI?

Znači ovako...niste se sprdali sa slikom u vezi Manastira u Jsenovcu već sa onim u Belom polju u vezi proslave Vidovdana...

I eto izvvinjavam se zbog Manastira u Jasenovcu ali uz konstataciju da ste u vezi sa sprdnjom u vezi proslave Vidovdana definitivno za mene...srbomrzac...

Znači ovako...kada SPC proslavlja Vidovdan to je za Vas svešteničko moljenje stolu i predmetima na njemu...Znači Vi se sprdate proslavi Vidovdana a što je gore od pomena Jasenovačkim žrtvama...

Gosn Jarihonac.

Sta se dogadja sa vama?

Malopre priznate da ste manipulisalki onom drugom slikom gore u zadnjim postovima, i da je nije rec o Jasneoivcu vec o vidovdanu, a sada to isto ponovo cinite novom slikom govoreci da je rec o VIDOVDANU?

Gosn Jarihonac to nije sluzba za Vidovdan na toj slici koju ste sada prkazali, vec je Sveta Litrugija u Slatinskom drenovcu.

Evo dokaza na ovom linku da opet govorite neistinu i opet me krivo optuzujete?:

http://www.google.de/imgres?imgurl=...ur=316&page=1&start=0&ndsp=45&ved=0CDcQrQMwBw

A uz tu sliku koju ste opet pogresno predsdtavili kao Vidovdan ide ovaj tekst za one koje mrzi da otvaraju link:

Duhovski ponedeljak

Na Duhovski ponedeljak Njegovo Preosveštenstvo Episkop slavonski G. Sava služio je Svetu arhijerejsku Liturgiju u Slatinskom drenovcu, u hramu Svetog Velikomučenika Georgija uz sasluženje sveštenstva Eparhije slavonske i u prisustvu pedesetak duša vjernoga naroda iz užega kraja. Po zaamvonoj molitvi Episkop Sava presjekao je i slavski kolač. Nažalost, danas je hram u dosta teškom stanju, krovište je propalo i prokišnjava. Hram je nekada bio metoh manastira Orahovice i već tri stotine godina ponosno stoji i svjedoči o životu pravoslavnih Srba na tom prostoru. Kraj bogate prirode, šume i izvora, netaknute prirode, više nije naseljen kao prije, dosta ljudi je otišlo u posljednjim bratoubilačkim dešavanjima, ali Bogu hvala i od ovoga preostaloga broja naroda ipak ima intersa i želje za vjerskim životom.
Današnje bogosluženje neka bude svima nama na duhovni podsticaj da se još usrdnije molimo Gospodu i sakupljamo novu snagu kako bismo osnažili našu vjeru i napredovali u duhovnom uzrastanju.

Dakle nije rec o Vidovdanu.

Hvala Velikom Bogu i Ocu i Stvoritelju u imenu Gospoda Isusa Hrista, koji je ucinio da se sami razotrkijete da se speru ove neistine koje govorite o meni...

Zelim vam svako dobro gosn Jarihonac, zao mi je ali vi ste sami sebi ovo ucinili.

Pomolicu se veceras za vas...

Poslednja izmena:

Tooooooooooo.

Konacno da prizante gospodine Jarihonac da zbog slike zbog koje ste me krivo otpuzili sa vredjanje Jasenovca i mrznju prema svom narodu, da na slici nije rec o Jasnovcu vec o slavljenju Vidovdana u Belom polju!!!

Sada bi bilo red da se izvinete sto ste me krivo optuzili za sve ono o Jasenovcu i mom njarodu i da to pobrisete, hvala.

Odlično. Sada ste me Gospodine Glasniče uverili da ste stvarno srbomrzac jer ste se sprdali u vezi slavljenja Vidovdana...

Dakle niste srbomrzac zbog onog molitvenog pomena Jasenovačkim žrtvama ali j este zbog sprdnje u vezi slavljenja Vidovdana a što za Srbina svetinjom biva...

Gosn Jarihonac.

Sta se dogadja sa vama?

Malopre priznate da ste manipulisalki onom drugom slikom gore u zadnjim postovima, i da je nije rec o Jasneoivcu vec o vidovdanu, a sada to isto ponovo cinite novom slikom govoreci da je rec o VIDOVDANU?

Gosn Jarihonac to nije sluzba za Vidovdan na toj slici koju ste sada prkazali, vec je Sveta Litrugija u Slatinskom drenovcu.

Niste li Vi Gospodine Glasniče malolpre napisali ovako...

A dogadjaj nije u jasenovcu vec je slavljenje Vidovdna u belom polju pored zidina i Ispred razrušenog hrama posvećenom Svetom Knezu Lazaru.

A ja sam samo prihvatio od Vas napisano...

Odlično. Sada ste me Gospodine Glasniče uverili da ste stvarno srbomrzac jer ste se sprdali u vezi slavljenja Vidovdana...

Dakle niste srbomrzac zbog onog molitvenog pomena Jasenovačkim žrtvama ali j este zbog sprdnje u vezi slavljenja Vidovdana a što za Srbina svetinjom biva...

Svaka cast gosn Jarihonac, opet ste priznali da ste me krivo optuzivali za jasneovac i ostalo.

Ali se niste izvinuli vec sada koristite opet drugu sliku govoreci neistinu da je rec o slaveljenu Vidovdana.

Na slici je slavenje Duhovski ponedeljak u Slatinksom drenovcu ne slavljenje Vidovdana.

Dakle nije Vidovdan opet nastavljate isto da govorite nbeistine?

Zasto to cinite gosn Jarihonac.

Da li znate da sami sebe brukate a ljutite se na mene?

Evo dokaza da me opet krivo optuzujete i da nije rec o Vidovdanu:

Gosn Jarihonac.

Evo dokaza na ovom linku da opet govorite neistinu i opet me krivo optuzujete?:

http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CDcQrQMwBw

Poslednja izmena:
Evo dokaza da me opet krivo optuzujete i d anije rec o Vidovdanu:

Gosn Jarihonac.

Sta se dogadja sa vama?

Pročitajte Vaš post Gospodine Glasniče...

Rekli ste da je ova slika dogadjaj u Jasnovcu:

eparhija-slavonska-vijesti-2013-019.jpg

Ovaj link dokazuje to:

Morate sacekati kada otvorite link, posle prve slike idu ostale slike gde se vide i te rusevine:

http://eparhija-slavonska.com/flash/2013/eparhija-slavonska-vijest-2013-019.swf

A ja sam samo prihvatio Vašu tvrdnju

Niste li Vi Gospodine Glasniče malolpre napisali ovako...

A ja sam samo prihvatio od Vas napisano...

Da Gosn Jarihonac.

Ali ste malocas gore iznad opet koristili pogresnu sliku i rekli da je rec o Vidovdanu da bi me na osnovu te slike krivo optuzili a na slici nije sluzba za vVdovdan.

Ali ste sada izbacili slike iz ovog zadnjeg posta a toliko ih rado korsitite?

Zasto?

Zato da se ne vidi kako ste ovak tekst gore izvadili izvan konteksta i sklopili ga kako vam treba.

Ali nije rec o istom dogadjaju i isitoj slici.

To vi pokusavte da razvlacite diskusiju sada da zatrpate da ljudi ne vide sutra koliko ste se obrukali i sve ove vase netacne ljage i konacno proiznanje na koje vas je sam Bozji andjeo naterao da priznate da ste varali tim slikama.

Ovo boldovano Gospodine Glasniče je suština priče. Sprdali ste se sa slavljenjem Vidovdana u Belom polju ispred razrušenog hrama Svetog Kneza Lazara...jer ste u vezi sa tim napisali ono...da se svdeštgenici mole stolu...

I tako ste mi dokazali da je za Vas Vidovdan samo sprdnja...zar ne...

Ovu sliku ste Vi Gospodine Glasniče postavili i to bez linka samo sa tvrdnjom da se svešenici mole ...stolu...

i na taj način ste se sprdali sa Jasenovačkim žrtvama....A malopre ste me nazivali besramnim lažovom kada ste u vezi sa slikom iz Manastira Jasenovac tvrdili da je to slika pu ve zi sa drugim manastirom...

Gosn jarihonac.

Publika ima jedno pitanje za vas!

Na osnovu ove slike ste me optuzili i izrekli sve one nesitine na mene rekavsi da je ovde rec o jasenovcu?

A videli smo da nije, vec da slika predstavlja sluzbu za vidovdan u Belom polju.

PITANJE ZA PUBLIKU GLASI:

Kada ja nisam postavio link, odakle ste vi onda mogli da navedete da je tu rec o Jasneovcu i da me krivo otpuzite?

G Jarihonac da li ste svesni da je ovaj vas tekst vase nesvesno priznanje da ste namerno rekli nesitinu protiv mene i celu pricu izmislili?

Zar ne primecujete da ste prisiljeni od visih sila da se sami razotkrijete?

- - - - - - - - - -

Ovo boldovano Gospodine Glasniče je suština priče. Sprdali ste se sa slavljenjem Vidovdana u Belom polju ispred razrušenog hrama Svetog Kneza Lazara...jer ste u vezi sa tim napisali ono...da se svdeštgenici mole stolu...

I tako ste mi dokazali da je za Vas Vidovdan samo sprdnja...zar ne...

Hocete li nam obajsniti gosn Jarihonac, kako ova slika vise nije Jasneovac i pomen jasnovackim zrtvama nego je odjedared Vidovdan u Belom polju?

DA LI STE VI SVESNI GOSN JARIHONAC DA STE VI TAJ KOJI STE ZLOUPOTREBILI JASNOVACKE ZRTVE DA BI STE MENE KRIVO OPTUZILI A SADA TO I NESVESNO PRIZNAJTE?

Toliko o tome koliko vam te zrtve znace?

Niste smeli ni da ih pomenete, vec je samo to skrnavlenje a kamoli ovo sto ste uradili?

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Da Gosn Jarihonac.

Ali ste malocas gore iznad opet koristili pogresnu sliku i rekli da je rec o Vidovdanu da bi me na osnovu te slike krivo optuzili a na slici nije sluzba za vVdovdan.

Ali ste sada izbacili slike iz ovog zadnjeg posta a toliko ih rado korsitite?

Zasto?

Zato da se ne vidi kako ste ovak tekst gore izvadili izvan konteksta i sklopili ga kako vam treba.

Ali nije rec o istom dogadjaju i isitoj slici.

To vi pokusavte da razvlacite diskusiju sada da zatrpate da ljudi ne vide sutra koliko ste se obrukali i sve ove vase netacne ljage i konacno proiznanje na koje vas je sam Bozji andjeo naterao da priznate da ste varali tim slikama.

Sušćtina je u ovom...

Ovaj link dokazuje to:

Morate sacekati kada otvorite link, posle prve slike idu ostale slike gde se vide i te rusevine:

Da ponovim. Napisali ste ovako...

Ovaj link dokazuje to:

A u vezi crveno boldovanog ste se sprdali slavljenju Vidovdana ispred razrušenog Hrama Svetog Kneza Lazara...

Za Vas je slavljenje Vidovdana...kada se sveštenici mole stolu...I zato ste za mene srbomrzac koji se sprda sa Vidovdanskom svetinjom.

A u vezi crveno boldovanog ste se sprdali slavljenju Vidovdana ispred razrušenog Hrama Svetog Kneza Lazara...

Za Vas je slavljenje Vidovdana...kada se sveštenici mole stolu...I zato ste za mene srbomrzac koji se sprda sa Vidovdanskom svetinjom.

Gosn Jarihonac.

Hocete meni i publici da obajsnite kako iz ovgo teksta za koji kazete crveno boldovan, a to boldovan je kao neki veliki dokaz navodno, kako vidite iz tog crveno boldovanog teskta vredjanje Vidovdana?

I zasto kazete crveno boldovan tekst a onda jos ucitavate reci koje u tekstu uopste ne stoje?

Da li taj nekorektan metod treba da jos vise uveri citaoca da je ucitano kao navodno deo boldovanog teksta?

EVO TEKSTA?

A dogadjaj nije u jasenovcu vec je slavljenje Vidovdna u Belom polju pored zidina i Ispred razrušenog hrama posvećenom Svetom Knezu Lazaru.

Eto da cujemo?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hocete li nam objasniti zasto ste zloupotrebili J. zrtve da govorite neistinu, pa posle ste bili prisiljeni da priznate da jeste. Zasto?

Eto vec imamo gomlu pitanja a ako ne odgvorite danas, sakupicemo ih drugi dan sve na jednom mestu.

Poslednja izmena:
Hocete li nam obajsniti gosn Jarihonac, kako ova slika vise nije Jasneovac i pomen jasnovackim zrtvama nego je odjedared Vidovdan u Belom polju?

To sam već objasnio i prihvatio ono što ste vi kazali....

Ovaj link dokazuje to:

I objasnio sam uz izinjenje da se niste sprdali u vezi sa slikom iz Jasenovca već da ste se sprdali u vezi Slavljenja Vidovdana a što ima veću težinu.

Gosn Jarihonac.

Hocete meni i publici da obajsnite kako iz ovgo teksta za koji kazete crveno boldovan, a to boldovan je kao neki veliki dokaz navodno, kako vidite iz tog crveno boldovanog teskta vredjanje Vidovdana?

Sagubili ste se malo. Vi ste Gospodine Glasniče napisali ono boldovano pa sada demantujete sami sebe da to i nije neki dokaz...Napisali ste ovako..

Ovaj link dokazuje to:

A u vezi sa slikom ste se sprdali da je to svešteničko moljenje ...stolu...Pa kako je za Vas slavljenje Vidovdana samo svešteničko moljenje stolu koliko da publika kako vi kazaste čuje...vi ste za mene samo srbomrzac koji se sprda sa Vidovdanskom svetinjom...

- - - - - - - - - -

Eto vec imamo gomlu pitanja a ako ne odgvorite danas, sakupicemo ih drugi dan sve na jednom mestu.

A u ime koga to u množini govori jedan srbomrzac koji se sprda sa svetinjom Vidovdana...

A na svako pitanje sam odgovorio. A ako ponovo po ko zna koji put budete pitali jedno te isto...odgovoriću Vam kako zavredjuje jedan srbomrzac koji na Srpskom forumu pljuje po Vidovdanu...pa ma koliko me to koštalo...

To sam već objasnio i prihvatio ono što ste vi kazali....

I objasnio sam uz izinjenje da se niste sprdali u vezi sa slikom iz Jasenovca već da ste se sprdali u vezi Slavljenja Vidovdana a što ima veću težinu.

Nisam vidio nigde izvinjenje?

Mozete li da mi pokazete to?

Posto ste to prihvatili, red je da izbrisete te netacne otpuzbe u vezi jasenovca.

Osim toga to sa vidovdanom ste opet postavili pogrensu sliku i svesno me odma opet netacno optuzili pod pogrensom slikom?

Za to se niste izvinuli?

Osim toga niste mi rekli gde ja to, kako ste vi naglasili, u boldovanom tekstu vredjam Vidovdan?

Pored svega gde sam ja pored sveteniskog stola pominjao vidovdan u tom psotu?

Kao izvinete se a onda odma ponovo govorite neistine?

I NISTE NAM JOS UVEK DALI LINK SLIKE GDE SE PO VAMA NAVODNO KLANJAJU VAVILONSKOJ KULI DA VIDIMO STA KAZE TEKST KOJI JE DAT UZ TU SLIKU?

Zasto izbegavate?

Osim toga niste mi rekli gde ja to, kako ste vi naglasili, u boldovanom tekstu vredjam Vidovdan?
To sam napisao nekoliko puta.

Pored svega gde sam ja pored sveteniskog stola pominjao vidovdan u tom psotu?

Ovaj link dokazuje to:

A za to slavljenje Vidovdana ispred razrušenog Hrama Svetog Kneza Lazara ste prethodno kada ste postavili sliku rekli da je to samo svešteničko moljenje....stolu...sprdajući se na taj način sa svetinjom Vidovdana i uverili me da ste srbomrzac koji se do sada trudio da to ne izkipi iz Vas Gospodine Glasniče...

Potrudite se da sami vidite. Treba samo da se vratite unatrag. A iskreno rečeno...sada se kajem zbog svog izvinjenja.

Samo sam pitao jer zaista nisam vidio?

Zasto moras odma i od toga da pravis dramu i odma izvrtanje itd?

Zaista nisam vidio.

Zar je tesko da mi to postavis ja nemogu da najdem?

Najiskrenije pitam, ja sam u svemu posten i iskren...

Jedino se to isplati u zivotu iako ne uvek odma.

Mogao si i ovde da vidis na diskusiji.

Kada je covek u svemu isprvan, sotona nema pravo na njega i ne moze da ga ometa...

To sam napisao nekoliko puta.
A za to slavljenje Vidovdana ispred razrušenog Hrama Svetog Kneza Lazara ste prethodno kada ste postavili sliku rekli da je to samo svešteničko moljenje....stolu...sprdajući se na taj način sa svetinjom Vidovdana i uverili me da ste srbomrzac koji se do sada trudio da to ne izkipi iz Vas Gospodine Glasniče...

Gosn jarihonac.

Opet govorite neistine.
Prvo ja sam lepo obajsnio cilj postavljanja tih slika.
Drugo, sami ste priznali da ja tom prilikom nigde nsiam pomenuo vidovdan niti me je to zanimalo.

Trece, vi ste vadili moj tekst iz drugog posta i naglasavalid a je to boldovano da bi ste dali pogresan dojam da sam nesto rekao o vidovdanu.

Gosn jarihonac, samo sto ste rekli da ste mi se nedge izvinuli?

Vec odma u sledecem psotu stvarate uslove za sledece izvinjenje?

Gosn Jarihonac ? :(

- - - - - - - - - -

Ne morate ni da vidite Gospodine Glasniče jer mi je sada žao zbog toga. Iskreno rečeno.

Jeli vam zao ili zelite ovim nacinom kao zao vam, sve da pokrijete kako ste se veceras obrukali jer znate da svi citaju samo par zadnjih psotova? Gosn Jarihonac, nece uspeti.

Ja sam vas iskreno pitao jer zaista ne mogu da nadjem.

Zasto bi vam bilo tesko da mi to pokazete?

Eto zamoljavam vas da to ucinite?

Dajte mi na pp taj tekst ako necete ovde, jer zaista me zanima gde?

Gosn jarihonac.

Opet govorite neistine.
Prvo ja sam lepo obajsnio cilj postavljanja tih slika.
Drugo, sami ste priznali da ja tom prilikom nigde nsiam pomenuo vidovdan niti me je to zanimalo.

Trece, vi ste vadili moj tekst iz drugog posta i naglasavalid a je to boldovano da bi ste dali pogresan dojam da sam nesto rekao o vidovdanu.

Gosn jarihonac, samo sto ste rekli da ste mi se nedge izvinuli?

Vec odma u sledecem psotu stvarate uslove za sledece izvinjenje?

Gosn Jarihonac ? :(

Kada ste postavili sliku u vezi slavljenja Vidovdana niste nazhnačili da se radi o slavljenju Vidovdana već ste sprdajući ste napisali da je to sveštenička molitva...stolu i predmetima na njemu...I tako ste se sprdali sa Vidovdanom i za mene postali srbomrzac. I tačka.

- - - - - - - - - -

Jeli vam zao ili zelite ovim nacinom kao zao vam, sve da pokrijete kako ste se veceras obrukali jer znate da svi citaju samo par zadnjih psotova? Gosn Jarihonac, nece uspeti.

Ja sam vas iskreno pitao jer zaista ne mogu da nadjem.

Zasto bi vam bilo tesko da mi to pokazete?

Eto zamoljavam vas da to ucinite?

Dajte mi na pp taj tekst ako necete ovde, jer zaista me zanima gde?

Ako Vas zanima potrudite se i potražite. I ništa ja ne pokrivam...samo komentarišem Vaše postove.

Kada ste postavili sliku u vezi slavljenja Vidovdana niste nazhnačili da se radi o slavljenju Vidovdana već ste sprdajući ste napisali da je to sveštenička molitva...stolu i predmetima na njemu...I tako ste se sprdali sa Vidovdanom i za mene postali srbomrzac. I tačka.

Kazete da ste se izvinuli za jasnovac a sada koristite istu metodu a ondaaono prvo zovete izvinjenje?

Kao drugo, vis e samo dodvorujete nekim disktantima i nekim moderatorima tim izjavma kao vama to mnogo znaci?

Kao trece, to nije bila moja metoda tumacnje slike vec vasa.

Vi ste se sprdali jer sam vam samo pokazao kako je smesna ta vasa metoda tumacenja slika.

Nije to bila moja metoda.

To je vasa.

Niste glupi da to niste shvatili?

Ili vam ne odgovara da shvatite jer idete poonovo sitom stazom iskrivljavanja sitine?

ALI MORAM DA VAS PODESTIM DA STE ONAJ POKUSAJ SA CRVENO BOLDOVANIM TEKSTOM, DA GA KRIVO UBACITE U PRICU IPAK POVUKLI, SILA ISTINE JE JE NEOPISOVO JAKA.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ako Vas zanima potrudite se i potražite. I ništa ja ne pokrivam...samo komentarišem Vaše postove.

Pa postoje samo 3 opcije.

Ili on posotji ali me samo navlacite da bi ste posle trubili kako Glasnik ne ceni izvinjenje i govorili, eto kakav je on, itd.

Ili ne postoji zato izbegavate da ga postavite.

Ili to izvinjenje samo vi smatrate izvinjenjem i jako je tesko videti ga u tom tekstu izvinjenja da je izvinjenje...

Ali sve u svemu, da ste se iskreno izvinili, vama bi bilo cast da to postavite...

- - - - - - - - - -

Грешниче /Гласниче Елена Вајт је била тајно Нимродов следбеник зато је наредила својим следбеницима да направе вавилонску кулу од њених књига.

ALI MORAM DA VAS PODESTIM DA STE ONAJ POKUSAJ SA CRVENO BOLDOVANIM TEKSTOM, DA GA KRIVO UBACITE U PRICU IPAK POVUKLI, SILA ISTINE JE JE NEOPISOVO JAKA.

O čermu Vi to Gospodine Glasniče...šta sam to povukao...u vezi sa ovim...

Ovaj link dokazuje to:

A u vezi sa ovim sam Vam jasno rekao da ste srbomrzac koji se sprda sa svetinjom Vidovdana. I više puta objasnio zašto je tako.

Gosn Jarihonac. Posto kazete da ste se izvinuli, ok prihvatam vase izviinjenje na osnovu toga da kazete da ste to, da li ste obrisali te nesitne koje ste tvrdili o meni ili ste ih ostavili?
Jer onda to nije izvinjenje.
Hvala na brzom odgovoru...

Ne zaboravite link o slici sa vavilonksom kulom.
Hvala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back