Nemam pojma...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova zaje.bava administraciju ili korisnike?
Ili i jedne i druge?
Mislim 13 godina ona ima neki poseban status, i 13 godina se bunimo da ima isti status kao i ostali korisnici.
Hoće li se stati više tome na put?
Ili nam jednostavno recite da je pdf religija njen blog i da se pomerimo. Pa ko hoće da piše na njenom blogu nek piše, ja sigurno neću.
Domindženja

Ili i jedne i druge?
Mislim 13 godina ona ima neki poseban status, i 13 godina se bunimo da ima isti status kao i ostali korisnici.
Ili nam jednostavno recite da je pdf religija njen blog i da se pomerimo. Pa ko hoće da piše na njenom blogu nek piše, ja sigurno neću.
Domindženja
Šta ti hoćeš?
Zna se da je ona jedini biblijski moralista ovde.
Ona je izučila Bibliju, zna celu Bibliju, razume sve Jehovine poruke, zna šta je Jehovina namera.
Svi mi ostali, nismo ništa drugo, do obični lažovi, pagani, mrzitelji, klevetnici, bolesnici, satanisti i pedofili.
Koji nju progone.
I ne samo mi, sadašnji.
Nego i ovi koji su ovde pisali i ranije.
Nju svi progone, kleveću i vređaju.
Od osnivanja foruma.
Ma, šta foruma?!?!
Ona je velikomučenik od postanja sveta.
Ne postoji osoba u istoriji sveta koja je tako stradala kao ona.

Poslednja izmena:
Ili i jedne i druge?
Domindženja

Mislim da ne zahebava administraciju, jer taj povlašćen status joj upravo omogućava ...neko. A nas obićne korisnike i treba da zahebava stavljajući nam do znanja da je privilegovana samo tako. A do kada će joj to omogućavati adminstracija...nemam pojma.

A malo po malo, nekako me iritira činjenica, da oovaj ''pdf'' na neki način postaje ono...oglasna tabla JS...

Pozdrav tebi klevetniče jedan, te li jedan...

Šta ti hoćeš?
Zna se da je ona jedini biblijski moralista ovde.
Ona je izučila Bibliju, zna celu Bibliju, razume sve Jehovine poruke, zna šta je Jehovina namera.
Svi mi ostali, nismo ništa drugo, do obični lažovi, pagani, mrzitelji, klevetnici, bolesnici, satanisti i pedofili.
Koji nju progone.
I ne samo mi, sadašnji.
Nego i ovi koji su ovde pisali i ranije.
Nju svi progone, kleveću i vređaju.
Od osnivanja foruma.
Ma, šta foruma?!?!
Ona je velikomučenik od postanja sveta.
Ne postoji osoba u istoriji sveta koja je tako stradala kao ona.

Biva tako nekako. I lepo ti to kaza Saletu...Medjutim i Mona je tebi kazala baš onako ...sa ljubavlju...

ne nego si glup da shvatis da ti podrzavas vredjanje tydje vere

P.S. Em si klevetnik, em si...glup... :hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back