Marina2
Zainteresovan član
- Poruka
- 241
ko se pokaje tacnije, malo si izmislila ,jesi li se ti pokajala za grehe sto si cinila?. 13 Jer “svatko tko prizove ime Jehovino, bit će spašen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko se pokaje tacnije, malo si izmislila ,jesi li se ti pokajala za grehe sto si cinila?. 13 Jer “svatko tko prizove ime Jehovino, bit će spašen
Sta je izmislilako se pokaje tacnije, malo si izmislila ,jesi li se ti pokajala za grehe sto si cinila?
Zašto se sebi obraćaš u trećem licu?Sta je izmislila![]()
Sizofrena cepanjaZašto se sebi obraćaš u trećem licu?
Nije mi jasno, ako već ne krši nijednu od zapovesti Organizacije kao što tvrdi, onda zašto stalno menja glavne naloge?Sizofrena cepanja![]()
Jer je tako u mogucnostiNije mi jasno, ako već ne krši nijednu od zapovesti Organizacije kao što tvrdi, onda zašto stalno menja glavne naloge?
Kao da je nešto mnogo teško povezati sve te njene naloge 1:1Jer je tako u mogucnosti![]()
Moze mi se.Nije mi jasno, ako već ne krši nijednu od zapovesti Organizacije kao što tvrdi, onda zašto stalno menja glavne naloge?
Zao mi je ako ih imasSizofrena cepanja![]()
Zašto?Ne menjam nista
hocu tako da imam novi nalog
Ti i dalje pričaš s toj otpadnici?Zao mi je ako ih imas
moja stvarZašto?
Pohabao ti se stari?
Ti i dalje pričaš s toj otpadnici?
Šta ti hoćeš?Ova zaje.bava administraciju ili korisnike?
Ili i jedne i druge?
Mislim 13 godina ona ima neki poseban status, i 13 godina se bunimo da ima isti status kao i ostali korisnici.
Hoće li se stati više tome na put?
Ili nam jednostavno recite da je pdf religija njen blog i da se pomerimo. Pa ko hoće da piše na njenom blogu nek piše, ja sigurno neću.
Domindženja
Sta je izmislila![]()
Nije mi jasno, ako već ne krši nijednu od zapovesti Organizacije kao što tvrdi, onda zašto stalno menja glavne naloge?
Jer je tako u mogucnosti![]()
Moze mi se.
Ova zaje.bava administraciju ili korisnike?
Ili i jedne i druge?
Mislim 13 godina ona ima neki poseban status, i 13 godina se bunimo da ima isti status kao i ostali korisnici.
Hoće li se stati više tome na put?
Ili nam jednostavno recite da je pdf religija njen blog i da se pomerimo. Pa ko hoće da piše na njenom blogu nek piše, ja sigurno neću.
Domindženja
Šta ti hoćeš?
Zna se da je ona jedini biblijski moralista ovde.
Ona je izučila Bibliju, zna celu Bibliju, razume sve Jehovine poruke, zna šta je Jehovina namera.
Svi mi ostali, nismo ništa drugo, do obični lažovi, pagani, mrzitelji, klevetnici, bolesnici, satanisti i pedofili.
Koji nju progone.
I ne samo mi, sadašnji.
Nego i ovi koji su ovde pisali i ranije.
Nju svi progone, kleveću i vređaju.
Od osnivanja foruma.
Ma, šta foruma?!?!
Ona je velikomučenik od postanja sveta.
Ne postoji osoba u istoriji sveta koja je tako stradala kao ona.
ne nego si glup da shvatis da ti podrzavas vredjanje tydje vere
kako do kad do Armagedona.
Biva ono...sve u svoje vreme...kako bi se reklo...@jerohinac , bližimo se uskoro 20.000 poruka na ovoj temi.
Imamo još oko 300 poruka fore.
Kad budeš smatrao za potrebno i prikladno, otvori novi nastavak![]()
A zapovest Organizacije jeste šta?Moze mi se.
Mi se drzimo Biblijskih zapovesti to nisu zapovesti organizacije
Ocigledno se ne razumes u to kako organizacija funkcioniseA zapovest Organizacije jeste šta?
D