Pa što, bre?jok...![]()
Jel' ujedam?
Da li ste to skovali neku zaveru protiv mene da niko neće da mi bude prijatelj.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što, bre?jok...![]()
poetessa, srećo, ša bi sa tobom?
ništa, evo me došla da proverim, jes' našao nekog prijatelja!![]()
Još nisam.....
Bunarim, tražim, molim, preklinjem...... Slaba vajda......
...................................................................
Ja tek jutros videh da si ti zelena......
Sad cu da idem na spisak da vidim gde si šerif.
(kuku, šta li sve od pobrisanih postova kod mene možeš da vidiš.....)
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ajde molim te, još ćeš sa takvom izjavom nekog dovesti u zabludu da si mi poslala zahtev za prijateljstvo.......nadam se da ovo neće uticati na naše prijateljstvo
....
slabo ja vidim, ne brini ništa
Ajde molim te, još ćeš sa takvom izjavom nekog dovesti u zabludu da si mi poslala zahtev za prijateljstvo.......
(a nije, kunem vam se k'o Vesna Zmijanac)
......................................................................................................................................
E sad dal će uticati....... Ma tek sam sad shvatio ko mi pobrisa pet iljada postova od 10.000 koliko sam ukupno poslao....... Pa što si me bre uzela pod zub? A sve to bili divni postovi..... Greota.....
Ne oklevaj, ne dremaj..........ma nema zahteva, ali na momenat zamalo..
Paz' da ti ja i ostali forumaši ne poverujemo.......kliknula![]()
Pa, ono, valjda da svi vide da si glavni Baja na forumu.Cemu sluze ti virtuelni prijatelji ? Nikakva korist od njih![]()
Cemu sluze ti virtuelni prijatelji ? Nikakva korist od njih![]()
Hoćete li mi poslati zahtev za prijateljstvo?!
Pa, ono, valjda da svi vide da si glavni Baja na forumu.
Da te svi vole i obožavaju, da si lafčina, drugarčina.......
немам ни ја, једино место где сам зашла, а да не нађох ни друга ни другарицу
Nisam još. Mora da je neko bacio neke čini ili me urokljivo pogledao....dobi li ti nekog ortaka konacno?
Hoćete li mi poslati zahtev za prijateljstvo?!
Hvala ti što mi dižeš.ali poterao si temicu prijatelju![]()
Zar se prijatelji stvarno stiču kliktanjem?Jelen.co se folira,stvarno me to nervira jer kad hoces nekog za "prijatelja" ne odbijas sve koji se ponude a ima onih koji zaista nemaju a voleli bi da ih imaju al* zbog likova kao jelen sto je ne veruje im se.
Sta je sa ostalima?![]()