B
beskucnica
Gost
makimaki:Evo ona opet sama sa sobom. Devojka je skroz luda.
Nadji sebi neku pametniju zanimaciju.![]()
![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
makimaki:Evo ona opet sama sa sobom. Devojka je skroz luda.
![]()
![]()
![]()
juu pa kako to mislish ovlash, objasni!beskucnika:Ma koji bre kriterujumi mozhe i samo onako ovlash da ne moram da se kupam a da se ne usmrdim, puko odrzavanje higijene nista vishe.udata:pa vi se yebete i dalje a posvadjani ste u covece bash ste zaista neunistiv par, ulivate nadu sirokim narodnim masama.
Inace, primetila sam da si ti ubedljivo najjnapaljenija osoba na forumu to sam josh i ranije videla.
Mozda je covek ponosan i uopste mozda nacin na koji si mu dala do znanja da bi volela da ti to uradi nije bio prikladan, znash- vrlo obazrivo sa muskarcem kada je u pitanju njegova seksualnost, bez obzira shto si ti imala zaista samo najbolje namere.
Dalje, mozda on nije siguran u svoje umece mozda se plashi da se tebi ne dopadne kako ce on to da uradi mozda oseca strah od tvojih eventualno visokih kriterijuma a opet poznaje te dovoljno da bi shvatio da si mu mozda samo iz lepog vaspitanja rekla-dragi bash si me uzbudio a shvata -da bash nije uopste.
Zbog toga ja inace ne bi mi ni palo na pamet idi bre zeno.
Nego kad smo vec kod straha i mene je jos veci strah ali ipak neznam kako bih trebala da se ponasam posto mi to nije josh radio pa sta ako me npr. zagolica pa ja pocnem da se kikochem ili seops: upiskim.
Sta onda? Hoce li me ostaviti?
Riba:juu pa kako to mislish ovlash, objasni!beskucnika:Ma koji bre kriterujumi mozhe i samo onako ovlash da ne moram da se kupam a da se ne usmrdim, puko odrzavanje higijene nista vishe.udata:pa vi se yebete i dalje a posvadjani ste u covece bash ste zaista neunistiv par, ulivate nadu sirokim narodnim masama.
Inace, primetila sam da si ti ubedljivo najjnapaljenija osoba na forumu to sam josh i ranije videla.
Mozda je covek ponosan i uopste mozda nacin na koji si mu dala do znanja da bi volela da ti to uradi nije bio prikladan, znash- vrlo obazrivo sa muskarcem kada je u pitanju njegova seksualnost, bez obzira shto si ti imala zaista samo najbolje namere.
Dalje, mozda on nije siguran u svoje umece mozda se plashi da se tebi ne dopadne kako ce on to da uradi mozda oseca strah od tvojih eventualno visokih kriterijuma a opet poznaje te dovoljno da bi shvatio da si mu mozda samo iz lepog vaspitanja rekla-dragi bash si me uzbudio a shvata -da bash nije uopste.
Zbog toga ja inace ne bi mi ni palo na pamet idi bre zeno.
Nego kad smo vec kod straha i mene je jos veci strah ali ipak neznam kako bih trebala da se ponasam posto mi to nije josh radio pa sta ako me npr. zagolica pa ja pocnem da se kikochem ili seops: upiskim.
Sta onda? Hoce li me ostaviti?
Pocni da se lecisbeskucnica:makimaki:Evo ona opet sama sa sobom. Devojka je skroz luda.
![]()
![]()
![]()
Koju?
makimaki:Pocni da se lecisbeskucnica:makimaki:Evo ona opet sama sa sobom. Devojka je skroz luda.
![]()
![]()
![]()
Koju?
![]()
![]()
![]()