Sanja & S
Domaćin
- Poruka
 - 3.878

Nije Mes lenja buba nego maza i pomoc u dvoristu , kao i Blek to im je zajednicka osobina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Setnja obavezno, trcanje i loptica i stara fudbalska lopta koju ne pusta po tridesetak minuta dok se nadvlaci sa moji muzem igrancija do mile volje i komande koje smo ga naucili sve to ali u nasoj okolini ima i jezero i reka nije bas blizu ali dok se ne raspitam kakva je situacija (bilo je ranije nekih problema sa ispravnoscu vode) nema morace da se strpi dok mu to ne priustimo

Znala sam ritam ishrane kako za koji perid razvoja ali bilo me zao kao mamu da mi malisa ne bude slucajno gladan kad je veterinar cuo pao je u nesvest mislim ne stvarno al dobro je kad me vise ne sekira imali smo problem sa dva krpelja tri nedelje posto smo mu stavili frontline nesto nije bilo u redu sa preparatom pa smo stavili ogrlicu uplasila sam se jer je mojoj prijateljici pas bolovao od lajmske bolestiPa što ne reče da ga sa deset meseci hraniš tri puta dnevno. Odmah bi ti rekli da je mnogo. nema veze, važno je da ste shvatili šta je problem i da dečko nema više tih problema.
Nije Mes lenja buba nego maza i pomoc u dvoristu , kao i Blek to im je zajednicka osobina

Znala sam ritam ishrane kako za koji perid razvoja ali bilo me zao kao mamu da mi malisa ne bude slucajno gladan kad je veterinar cuo pao je u nesvest mislim ne stvarno al dobro je kad me vise ne sekira imali smo problem sa dva krpelja tri nedelje posto smo mu stavili frontline nesto nije bilo u redu sa preparatom pa smo stavili ogrlicu uplasila sam se jer je mojoj prijateljici pas bolovao od lajmske bolesti
Nemanja da li mu je to prvi put? Blek kad cuje u daljini pucanj laje kao lud a grmljavina tek ga izludjuje a bogami i komsije. Ne deluje kao da se plasi vec je zustar a znam jednog psa koji kad grmi pokrije sapama usi i neizlazi iz kucice
e prelep je bucko mali...aaaaaa kako je meden..hocu i ja jos jednogaaaaEvo,da vas pozdravimo Charli i ja!![]()
iovaj moj nije nista bolji svi se cude kako nam cvece ne dira par puta kad je bio mali ali posle ne voli da mirise ruze i da jede tresnje ceka ispod drveta kad ce neka da padne i kad cuje vrapce on zalaje daih otera da mu ne diraju tresnje a provalio je gde su jagode ali mora tamo ograda ovih dana

Izmazite Mesa i devojke a ja cu Bleku da smislim neki bazencic dok ne odemo na neko veliko kupanje. Pozdrav do sutra, malo cu vise imati slobodnog vremena, nadam se.
e prelep je bucko mali...aaaaaa kako je meden..hocu i ja jos jednogaaaa

Da li je to strah ili rekcija na nadrazaj mora da pitamo Migoru on poznaje pse i njihove mane i vrlineneeee on na sve laje sto puca ....odma kao da napada...ludak...
Maza jeste, pomaže stalno tj. ništa ne možeš da radiš bez njega i od njega. Kosilicu obožava toliko da joj je pregrizao kabl, urnisao je i prskalicu za voće, creva je pregrizao, izglodjao je 3-4 mlaznice za creva, o kantama, plastičnim i keramičkim saksijama da i ne govorim, djubravnici su mu bili opsesija (trošila sam 7 nedeljno). Da ne pominjem kantu sa motornim uljem i sadjenje cveća (čitaj vadjenje) kao i patuljaste voćke..........ali sada je dobar kao dobar dan, duša moja umetnička

I ja sam Carliju za ova 3 dana izvadila 3-4 krpelja,a stalno nam je pokosena trava!!Ima frontline u spreju al to ocito ne pomaze.Kupicu mu ogrlicu,valjda ne moze nista da mu bude posto pise kao treba sa 3 meseca,al ja cu mu staviti sa 2,2.5 jer necu da rizikujem,bas su opasni ti krpeli..
Da li je to strah ili rekcija na nadrazaj mora da pitamo Migoru on poznaje pse i njihove mane i vrline

Kad ga dovedem ovde kuci,u junu,zovem te da ga vidis![]()
ma kakav strah ovaj se nicega ne boji ..ali stvarno jos nisam imao ovakvoga psa...da bacim petardu na njega pojeo bi je![]()

Izmazi ga Jovana i od mene najsladji su tako maleni kad grickaju, imamo mnogo lepi uspomena iz tog perida ( trenerke sa rupicama papuce sa rupicama male ugrize na nogama rukama) itd
Uh,i mi za ova 5 dana imamo mnogoooooo "otpada"!Metle,prostirka ispred vrata,trenerke,krpe,ruke,ma sve sto dohvati
Ako se dobro secam Bleku smo koristili ampulu NEOSTOMISAN mozda gresim naziv priseticu se rastvorenu u vodi i prskaticom ga ravnomerno kvasili dokle dlaka nije bila potpuno mokra , to smo koristili kad je bas bio mali ali da li je to samo za buveI ja sam Carliju za ova 3 dana izvadila 3-4 krpelja,a stalno nam je pokosena trava!!Ima frontline u spreju al to ocito ne pomaze.Kupicu mu ogrlicu,valjda ne moze nista da mu bude posto pise kao treba sa 3 meseca,al ja cu mu staviti sa 2,2.5 jer necu da rizikujem,bas su opasni ti krpeli..