mrkssrks
Početnik
- Poruka
- 3
Pozdrav svima!!
:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa hvala, nego kad se odmori od proslave pravac košutnjak, da se malo radi![]()
Pa vidiš da radimo. Imaš snimak od juče a danas sam nagovorila Miloša da idemo opet na Savu sa lopticom. On neće, kaže hladno je a ja mu odgovaram da se obuče i da mi nemamo čivavu nego nem.ovčara![]()
Evo i mi se pridruzujemo cestitkama.Srecan mu rodjendan i da poraste u pravog lepotanaBice od njega veoma lep keric samo ga treba sacekati krije se tu jako lepa ledjna linija od pola ledja na dole to ce biti lepo blago spustena ledja sa dobro uklopljenim sapima.E sad treba normalno i kretanje da popravi.
Pozdrav za sve vlasnike najlepsih i najpametnijih pasa na svetu!!!! Prvi put imam nemackog ovcara i odmah me je odusevio,moj Vule ima 5 meseci i jakooo je sladak :-)
Ljiljo,vodim i majku u subotu...hoće da upozna Meša!![]()
Nemanja, stvarno je blantavko. Ovo kupanje je super. Lep ti je pas, stvarno. Mi retko naletimo na nekog ko sme da se igra da Mešom. ne znam zašto ali svi se sklanjaju i veliki i mali. Imaš sreće što ti drug ima psa pa su zajedno i istrče se.
To je zato sto jos nisi pozvala Zone u gosteda vidis sta je hiperaktivan pas
![]()