Nemacki ovcar

Pa vidiš da radimo. Imaš snimak od juče a danas sam nagovorila Miloša da idemo opet na Savu sa lopticom. On neće, kaže hladno je a ja mu odgovaram da se obuče i da mi nemamo čivavu nego nem.ovčara :dash:

hladno je dok se ne krene, posle će mu biti prevruće, a dobro ste rekli za čivavu, ako naletite negde na šljunak neka malo hoda po tim oblutcima, dobro je za tetive, zateže ih

Evo i mi se pridruzujemo cestitkama.Srecan mu rodjendan i da poraste u pravog lepotana :vatromet::ok: Bice od njega veoma lep keric samo ga treba sacekati krije se tu jako lepa ledjna linija od pola ledja na dole to ce biti lepo blago spustena ledja sa dobro uklopljenim sapima.E sad treba normalno i kretanje da popravi.

Evo i mi se pridruzujemo cestitkama.Srecan mu rodjendan i da poraste u pravog lepotana :vatromet::ok: Bice od njega veoma lep keric samo ga treba sacekati krije se tu jako lepa ledjna linija od pola ledja na dole to ce biti lepo blago spustena ledja sa dobro uklopljenim sapima.E sad treba normalno i kretanje da popravi.

Hvala Migora na lepim željama. Kretanje će po mom mišljenju da se popravi kako mu ojačava zadnji deo, učvršćuju se mišići i uvećama mišićna masa. Ako grešim ispravi me, molim te bar da znam pravu informaciju. Ima dosta da se radi sa njim u smislu treninga a poslušnost je ok i njih dvojica se "razumeju" što je najvažnije. jednino Miloša da izdresiramo :hahaha:

Pozdrav za sve vlasnike najlepsih i najpametnijih pasa na svetu!!!! Prvi put imam nemackog ovcara i odmah me je odusevio,moj Vule ima 5 meseci i jakooo je sladak :-)

Zdravo tebi i Vuletu. Dobro došao kod nas. Postavi slike tvog kerića i slobodno pitaj šta god te interesuje. I meni su ovde pomogli a sada ćemo svo uajedno pomoći tebi, naravno ako smatraš da ti je savet potreban. :D

Moj ker ima zadovoljavajuci trening za sada....Drugar i ja izvedemo kerove u setnju na poljane ovde u naselju ..on ima nemackog lovnog terijara koji non stop trci i pun je snage da to nije normalno nikada nestaje a ovaj blentavi moj pocne da ga prati ,trci za njim non stop je u trku...

e od juce je poceo da dize tegove evo i slika (teg ima 8 kila) budala luda nasao teg u kuci i nervira ga olovo sto zvezka u njemu pa ga dize,baca grize itd..

E da evo jedan video od pre nekoliko dana,kada je bilo one lepo vreme do 20 stepeni izveo ja kera na poljane sa drugarima i kada je ugledao vodu odma je skocio ludak:hahaha::hahaha: ovo mu je prvi put da se kupao ,nije ni zastao nista samo skocio u vodu ludak nevidjeni (februar mesec)

Nemanja, stvarno je blantavko. Ovo kupanje je super. Lep ti je pas, stvarno. Mi retko naletimo na nekog ko sme da se igra da Mešom. ne znam zašto ali svi se sklanjaju i veliki i mali. Imaš sreće što ti drug ima psa pa su zajedno i istrče se.

Back