Nemacki ovcar

Loptica na kanapu...Hmmm,tako bih mozda privoleo Lenu da zavoli lopticu,danas vec radim jedan savet koji sam dobio na sajmu.

Bata Nidzo, mogao bih da nam odas taj savet ?

mozda nije bas pametno da vezujes psa, nek ga neko drzi, na povodcu, ali duzem, pa se ti igraj kako ti je Dogac rekao, ako je vezes ona ce skakati, vuci, pa se moze povredi ako je zavezana za nesto sto se ne moze pomeriti

Zeenmc,samo ti njega vezi i tako radi...ili ga zatvori u box (koji jos nemas :) ). Vazno je da ga izazivas a da on ne moze da dohvati lopticu...upalilo je kod mog Ajka i vidis sad kako je lud za loptom. Pisao je Migora davno o ovome...

Moja (cetvrti po redu za mojih 50-tak)godina) je luda za lopticom,ili shtapom.
Samo bi da je vijam i da se igram.(sad je u cetvrtoj godini zhivota).
Jako je emotivna i maltene mi "cita" namere.

Jos nisam isao da ga vidim!! Nadam se sledece nedelje...ali sve zavisi od dresera i napretka. Ovde u Uzicu trenutno veje sneg,ustvari,zaveja!Sad ne znam ni koliko rade po ovakvom vremenu....danas je ceo dan kisa padala.Sve to produzava njegov ostanak! :(

Tebi svaka cast.Ti si i radio sa njim,nije lenjost bio razlog da ga saljes kod dresera,vec nesto drugo sto je trebalo korigovati.Nadam se da napreduje,i bice od njega flegma ko Mes sto kaze Gdja Ljilja.

Back