Nemacki ovcar

zao mi je sto necu sutra moci doci na sajam pa da ga vidite ..sledecu put ili ako budemo organizlovali neku skup zajednicki na prolece ..taman kada i Ajk izadje iz vojske da napravimo skup negde na nekoj reci..

@Silorad, ajd da ne napravimo sprdnju kao kod radnih linija, Nemanja nije zasluzio, komsija moj ima No 3 godine 69, nesto cm, i nije zdravo koliki je to ker....

Nemanja slikaj ga dok stoji, iskreno, tesko mi je u to da poverujem, ali ima onih dzinovskih No, tako da....

Migora,pogledao sam one snimke...pa ono je fenomenalno!! Sve sam zamišljao mog Ajka da onako radi!! Kako ti lepo idu uz nogu a u ruci nemaš ništa! Komande mesto i sedi rade u deliću sekunde! Moraš mi jednom pokazati kako da ga naučim onu komandu da istrči pravo ispred mene i da tamo ostane...ono je stvarno fenomenalno!!

Sad samo da se bacite na istrčavanje i na cimanje onom motkom i kanapom na čijem kraju je loptica,što je Migora pominjao...da ojača grudi i noge.Ima da bude kao bombona! Ljiljo, i što više kostiju da glođe da ojača vilicu.

Odakle iskopa ove slike Dogg? Baš su lepe, moji momci :heart::heart:
Niko od nas nije smeo prići bliže ringu zbog Meša jer odmah gleda u nas te su sve slike zumirane ali i nisu najbolje.Ali zato imamo drugare :D
Hvala

Mukica,kao da mu sve ladje potonule.Jel to pre ili posle ocenjivanja?:rumenko:
Tek sad sam video da ga je i Krisb tako nazvala. :lol:

Ne znam kada je ovo slikano ali mislim pre ocenjivanja jer je bio sav istraumatizovan. bane došao da nam pomogne i Meš je bio užasno loš. Jednostavno nije to njegovo ponašanje. A Banetu neprijatno da nam kaže da su katastrofa.:hahaha:
Medjutim, kada su njih dvojica ostali sami i otišli u ring Miloš mu je stalno nešto pričao i pas se vratio u normali tako da su sve odradili zadovoljavajuće obzirom da im je prvi put obojici i da uopšte nisu ništa vežbali. Bane nije mogao da veruje a ni mi:hahaha:
Banetu mnogo hvala jer je stvarno pomogao Milošu za detalje oko cimanja povodnika, usaglašenja koraka, onako brzopotezna objašnjenja jer nije bilo vremena.
I samo smo rekli onako kolektivno "Nek na je Bog u pomoći"
Ali, oni odradiše sve solidno. Medjutim sudija je našao zamerku (koja je ispravna) da nema masu tj. mišiće,i iz toga proizilazi da nema čvrst hod (jer se on dobija zajedno sa mišićnom masom tj. vežbanjem), da je sitan i da mu je glava sitnija (što nije nikome jasno). I zato je dobio 4. S druge strane on je bio jedini sa ovim tipom dlake. Svi ostali jesu bili gabaritno veći ali i kosmatiji pa deluju još krupnije.
I to je odlično jer se sad Miloš malo zainatio pa će da radi sa njim a i pričao je sa Doggom,Migorom i Banetom i shvatio da ima dobrog psa, genetski ispravnog, zdravog i pravog sa odličnim pedigreom ali da samo mora sa njim da vežba.
Zadatak ispunjen :D

Odakle iskopa ove slike Dogg? Baš su lepe, moji momci :heart::heart:
Niko od nas nije smeo prići bliže ringu zbog Meša jer odmah gleda u nas te su sve slike zumirane ali i nisu najbolje.Ali zato imamo drugare :D
Hvala

ma hajte molim vas, i ovo sam jedva uspeo da uslikam, nije se moglo prići, očaj kako je ova manifestacija organizovana, umeju to i bolje

ma hajte molim vas, i ovo sam jedva uspeo da uslikam, nije se moglo prići, očaj kako je ova manifestacija organizovana, umeju to i bolje

Stvarno je bilo katastrofčino. Na našem ringu i nekako ali oni maleni gore, kao za mačke bre. A vazduha ni za lek. Vetilacija nije uključena.Samo jedno mesto sa par stolova da čovek nešto popije. Bruka

Back