LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Baš su lepe slike Dogac. Hvala 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako su psi slatki dok su smoreni, strasno, a bedak veci, sto znam da im u tom trenutku nije prijatno .....;-(
Nego teta ljiljo kako vam se zove cerka ? stalno ste spominjali Milosa dok su bile pripreme za izlozbu, a nje ni glasa, heh, mi kad smo izasli iz Hale (Miajlo i Ja) ona nam se javila, doduse iz kola pa u prvi mah nisam znao o kome se radi, ***, tad sam shvatio da ne znam njeno ima ;-(
E eve ga Miajlo, ***, ovo je jedina slika sto sam uslikao, a imao sam 4 baterije, full spreman za slikanje, bas mi je zao zbog toga, ali je vreme proslo previse brzo, sve je bilo sad cu sad cu....
Usvojena cerka ;-) ?, heh, vi bas zivite punim plucima, kad vas je i u pola noci ludnica, da da mislio sam na Milicu, u kolima kad su se javile, bila je jos neka devojka sa naocarima, duga crna kosa ;-), zbog ovga sledeci put, ako bude bilo lepo vreme posle izlozbe da se okupimo, ljudi mi se jave, a ja mislim ko je sad ovaj, odakle ga znam.....
heh, roditelj je onaj koji odgaji dete, a ne rodi ;-), imam osecaj da cete se sloziti samnom ;-)
[img=http://img15.imageshack.us/img15/2609/img1370ls4.th.jpg]
Nije usvojena. nisam se dobro izrazila mada ves svi znaju. o je Žikina sestrična (od njegove rodjene sestre ćerka), živi sa nama a ne sa roditeljima već 5-6 godina. Znači naše dete a ja da ne objašnjavam, jer svi imaju tu asocijaciju da je usvojena, kažem da ima troje dece. Pa i imam![]()
E eve ga Miajlo, ***, ovo je jedina slika sto sam uslikao, a imao sam 4 baterije, full spreman za slikanje, bas mi je zao zbog toga, ali je vreme proslo previse brzo, sve je bilo sad cu sad cu....
[img=http://img15.imageshack.us/img15/2609/img1370ls4.th.jpg]
Ne znam kada je ovo slikano ali mislim pre ocenjivanja jer je bio sav istraumatizovan. bane došao da nam pomogne i Meš je bio užasno loš. Jednostavno nije to njegovo ponašanje. A Banetu neprijatno da nam kaže da su katastrofa.
Medjutim, kada su njih dvojica ostali sami i otišli u ring Miloš mu je stalno nešto pričao i pas se vratio u normali tako da su sve odradili zadovoljavajuće obzirom da im je prvi put obojici i da uopšte nisu ništa vežbali. Bane nije mogao da veruje a ni mi
Banetu mnogo hvala jer je stvarno pomogao Milošu za detalje oko cimanja povodnika, usaglašenja koraka, onako brzopotezna objašnjenja jer nije bilo vremena.
I samo smo rekli onako kolektivno "Nek na je Bog u pomoći"
Ali, oni odradiše sve solidno. Medjutim sudija je našao zamerku (koja je ispravna) da nema masu tj. mišiće,i iz toga proizilazi da nema čvrst hod (jer se on dobija zajedno sa mišićnom masom tj. vežbanjem), da je sitan i da mu je glava sitnija (što nije nikome jasno). I zato je dobio 4. S druge strane on je bio jedini sa ovim tipom dlake. Svi ostali jesu bili gabaritno veći ali i kosmatiji pa deluju još krupnije.
I to je odlično jer se sad Miloš malo zainatio pa će da radi sa njim a i pričao je sa Doggom,Migorom i Banetom i shvatio da ima dobrog psa, genetski ispravnog, zdravog i pravog sa odličnim pedigreom ali da samo mora sa njim da vežba.
Zadatak ispunjen![]()
i zenski deo ekipe!!!

Ljilja nešto iznervirana a Migora stručno posmatra Meša!
Ljiljo,da vi dođete jedno 7 dana na Zlatibor a ne vikend kao što smo planirali,pa da namučimo Meša i Ajka po onim proplancima...ima da ojačaju,tenk da vuku ako treba!![]()

Ljilja nešto iznervirana a Migora stručno posmatra Meša!
Ljiljo,da vi dođete jedno 7 dana na Zlatibor a ne vikend kao što smo planirali,pa da namučimo Meša i Ajka po onim proplancima...ima da ojačaju,tenk da vuku ako treba!![]()

Sad nema vrdanja,video je da malko fali a da to nije nedostižno!
Sad će Miloš raditi sa Mešom, tako da će sve biti ok.
A jel ste videli ko je imao najviše publike?? Ko je imao najbolji tretman od svih ovčara oko ringa?? I ko onda misli o tamo nekim stavovima, ocenama, bitno je da je voljen![]()

Tako je Mama!!Sad nema vrdanja,video je da malko fali a da to nije nedostižno!
Ne valja ni Milošu ta lenjost...a za dobar trening je dovoljno da mu baca lopticu,ne mora da trči sa njim.Gledao sam dresera šta radi sa Ajkom.Odvede ga u šumu,ima jedna strmina i onda mu niz nju baca lopticu...samo da ga vidiš kako grabi niz onu padinu,kroz lišće
Pa trk uzbrdo...tako 5 puta i ovome se grudi otegnu do zemlje! Ali tamo kod vas baš i nema takvih terena?