Nemacki ovcar

Kako su psi slatki dok su smoreni, strasno, a bedak veci, sto znam da im u tom trenutku nije prijatno .....;-(
Nego teta ljiljo kako vam se zove cerka ? stalno ste spominjali Milosa dok su bile pripreme za izlozbu, a nje ni glasa, heh, mi kad smo izasli iz Hale (Miajlo i Ja) ona nam se javila, doduse iz kola pa u prvi mah nisam znao o kome se radi, ***, tad sam shvatio da ne znam njeno ima ;-(

Kako su psi slatki dok su smoreni, strasno, a bedak veci, sto znam da im u tom trenutku nije prijatno .....;-(
Nego teta ljiljo kako vam se zove cerka ? stalno ste spominjali Milosa dok su bile pripreme za izlozbu, a nje ni glasa, heh, mi kad smo izasli iz Hale (Miajlo i Ja) ona nam se javila, doduse iz kola pa u prvi mah nisam znao o kome se radi, ***, tad sam shvatio da ne znam njeno ima ;-(

Moja ćerka se zove Milica, duga svetlo smedja kosa, druga ćerka (ali joj mi nismo roditelji) je Anica, crna kosa srednje dužine a treće devojče je Mira, Miličina kuma, prijateljica i školska drugarica.

E eve ga Miajlo, ***, ovo je jedina slika sto sam uslikao, a imao sam 4 baterije, full spreman za slikanje, bas mi je zao zbog toga, ali je vreme proslo previse brzo, sve je bilo sad cu sad cu....

Usvojena cerka ;-) ?, heh, vi bas zivite punim plucima, kad vas je i u pola noci ludnica, da da mislio sam na Milicu, u kolima kad su se javile, bila je jos neka devojka sa naocarima, duga crna kosa ;-), zbog ovga sledeci put, ako bude bilo lepo vreme posle izlozbe da se okupimo, ljudi mi se jave, a ja mislim ko je sad ovaj, odakle ga znam.....

heh, roditelj je onaj koji odgaji dete, a ne rodi ;-), imam osecaj da cete se sloziti samnom ;-)

[img=http://img15.imageshack.us/img15/2609/img1370ls4.th.jpg]

Poslednja izmena:
E eve ga Miajlo, ***, ovo je jedina slika sto sam uslikao, a imao sam 4 baterije, full spreman za slikanje, bas mi je zao zbog toga, ali je vreme proslo previse brzo, sve je bilo sad cu sad cu....

Usvojena cerka ;-) ?, heh, vi bas zivite punim plucima, kad vas je i u pola noci ludnica, da da mislio sam na Milicu, u kolima kad su se javile, bila je jos neka devojka sa naocarima, duga crna kosa ;-), zbog ovga sledeci put, ako bude bilo lepo vreme posle izlozbe da se okupimo, ljudi mi se jave, a ja mislim ko je sad ovaj, odakle ga znam.....

heh, roditelj je onaj koji odgaji dete, a ne rodi ;-), imam osecaj da cete se sloziti samnom ;-)

[img=http://img15.imageshack.us/img15/2609/img1370ls4.th.jpg]

Nije usvojena. nisam se dobro izrazila mada ves svi znaju. o je Žikina sestrična (od njegove rodjene sestre ćerka), živi sa nama a ne sa roditeljima već 5-6 godina. Znači naše dete a ja da ne objašnjavam, jer svi imaju tu asocijaciju da je usvojena, kažem da ima troje dece. Pa i imam :D

Nije usvojena. nisam se dobro izrazila mada ves svi znaju. o je Žikina sestrična (od njegove rodjene sestre ćerka), živi sa nama a ne sa roditeljima već 5-6 godina. Znači naše dete a ja da ne objašnjavam, jer svi imaju tu asocijaciju da je usvojena, kažem da ima troje dece. Pa i imam :D

Heh, mene su moji kumovi jurili da usvoje ;-), dok sam ziveo na Vidikovcu nonstop sam sa kumcetom blejao, pa su se kumovi zezali da ce me usvojiti, asad se setih da su me zezali i roditelji bivse devojke, kao hoce da me usvoje, kazu da sam zlato, heh strasno ;-)

U svakom slucaju vama puna kuca kako god okrenete, da li decom ili kerovima, dodje na isto ;-)

Ne znam kada je ovo slikano ali mislim pre ocenjivanja jer je bio sav istraumatizovan. bane došao da nam pomogne i Meš je bio užasno loš. Jednostavno nije to njegovo ponašanje. A Banetu neprijatno da nam kaže da su katastrofa.:hahaha:
Medjutim, kada su njih dvojica ostali sami i otišli u ring Miloš mu je stalno nešto pričao i pas se vratio u normali tako da su sve odradili zadovoljavajuće obzirom da im je prvi put obojici i da uopšte nisu ništa vežbali. Bane nije mogao da veruje a ni mi:hahaha:
Banetu mnogo hvala jer je stvarno pomogao Milošu za detalje oko cimanja povodnika, usaglašenja koraka, onako brzopotezna objašnjenja jer nije bilo vremena.
I samo smo rekli onako kolektivno "Nek na je Bog u pomoći"
Ali, oni odradiše sve solidno. Medjutim sudija je našao zamerku (koja je ispravna) da nema masu tj. mišiće,i iz toga proizilazi da nema čvrst hod (jer se on dobija zajedno sa mišićnom masom tj. vežbanjem), da je sitan i da mu je glava sitnija (što nije nikome jasno). I zato je dobio 4. S druge strane on je bio jedini sa ovim tipom dlake. Svi ostali jesu bili gabaritno veći ali i kosmatiji pa deluju još krupnije.
I to je odlično jer se sad Miloš malo zainatio pa će da radi sa njim a i pričao je sa Doggom,Migorom i Banetom i shvatio da ima dobrog psa, genetski ispravnog, zdravog i pravog sa odličnim pedigreom ali da samo mora sa njim da vežba.
Zadatak ispunjen :D

Bez sekiranja gosp.Ljiljo,Milos i Mes su odradili sve po p.s. imajuci u obzir da im je prva izlozba.Nemacki Ovcar je zahtavna rasa i zbog toga su specificni a videli ste i sami sta je sve potrebno da bi pas bio ocenjen.Mes je posle dva tri kruga vec ukapirao sta treba da radi u ringu a na Milosu je da do sledece izlozbe vezba sa psom ring dresuru i stavove i pripremi Mesa fizicki sto je bolje moguce.Pozdrav za gosp.Ziku:ok: i zenski deo ekipe!!!:manikir:

Hvala Bane. obećao je da će raditi. Ti kada si otišao kod brata i Migora mu je održao predavanje a i Dogg tako da se mali trgao. Već smo razgovarali na tu temu i shvatio je da mora da ojača psa a i njemu ne bi ništa falilo da se aktivira.
Hvala na svemu još jednom :hvala:

Sad će Miloš raditi sa Mešom, tako da će sve biti ok.
A jel ste videli ko je imao najviše publike?? Ko je imao najbolji tretman od svih ovčara oko ringa?? I ko onda misli o tamo nekim stavovima, ocenama, bitno je da je voljen:cmok2:

Ljilja nešto iznervirana a Migora stručno posmatra Meša! :think:

Ljiljo,da vi dođete jedno 7 dana na Zlatibor a ne vikend kao što smo planirali,pa da namučimo Meša i Ajka po onim proplancima...ima da ojačaju,tenk da vuku ako treba! :per:

Dogac a mene ne spominjes, heh, ja cu vama Aksela uvaliti na jacanje.....imam osecaj da ce posle par meseci vuci traktor (jednom sapom) ;-)

Ljilja nešto iznervirana a Migora stručno posmatra Meša! :think:

Ljiljo,da vi dođete jedno 7 dana na Zlatibor a ne vikend kao što smo planirali,pa da namučimo Meša i Ajka po onim proplancima...ima da ojačaju,tenk da vuku ako treba! :per:

Hvala Dogac ali mislim da Zlatibor ne leči lenjost :hahaha:
:hahaha::hahaha:
Šalim se, mada ima istine u tome. Sad ću ja da mu sedim za vratom, pošto je javno obećao i već ima neke dogovore za treninge te ne može da me eskivira. Do sada je bilo pa šta mi Maki, znaš, pa kad si ti čuvala NO.
Ja sam bre mama i kerovodja i znam i tačka.:hahaha:
E sad, ove druge ljude koji mu nisu mama ne može tek tako da iskulira :manikir:

Tako je Mama!! :) Sad nema vrdanja,video je da malko fali a da to nije nedostižno!

Ne valja ni Milošu ta lenjost...a za dobar trening je dovoljno da mu baca lopticu,ne mora da trči sa njim.Gledao sam dresera šta radi sa Ajkom.Odvede ga u šumu,ima jedna strmina i onda mu niz nju baca lopticu...samo da ga vidiš kako grabi niz onu padinu,kroz lišće :super:
Pa trk uzbrdo...tako 5 puta i ovome se grudi otegnu do zemlje! Ali tamo kod vas baš i nema takvih terena?

Tako je Mama!! :) Sad nema vrdanja,video je da malko fali a da to nije nedostižno!

Ne valja ni Milošu ta lenjost...a za dobar trening je dovoljno da mu baca lopticu,ne mora da trči sa njim.Gledao sam dresera šta radi sa Ajkom.Odvede ga u šumu,ima jedna strmina i onda mu niz nju baca lopticu...samo da ga vidiš kako grabi niz onu padinu,kroz lišće :super:
Pa trk uzbrdo...tako 5 puta i ovome se grudi otegnu do zemlje! Ali tamo kod vas baš i nema takvih terena?

Pa nema toga. Ovde je sve ravno ko tepsija :dash:
Ruku na srce baca on njemu lopticu, svi bacamo ali je to nedovoljno. Treba mu trčanje uzbrdo i nizbrdo a to znači sedi u kola, isprljaj se, oznoj se i odvoj vreme. E sad će morati:D
A Meškica puca od snage. Pobi nas po dvorištu i u kući. Šaša-Maša se sve sakriva iza nogu kad trebaju da izadju napolje jer je ovaj ubi koliko je dosadan da se igraju. :hahaha:

Back