Nemacki ovcar

Psi umeju da povrate obrok pa da ga opet pojedu. To se može desiti ako je halapljivo pojela, bukvalno natrpala u stomak. Ako sada jede normalno, vesela je i normalno se ponaša onda je samo pretovarila stomak. Ostavi je do sutra i posmatraj pa ako vidiš bilo kakve promene zovi vet.A ne razumem što joj daješ aktivni ugalj, da sredi stomak?
Veterinar je preporucio aktivni ugalj dva dana.Ne moze da steti a moze da koristi ako je neki toksin.A uvek halapljivo jede i da ne doziramo kolicinu pojela bi sve sto imamo u kuci.z:poz:

Sad opet čitam ovo. Gde da ga vodi Milica u ringu ili dok vežbaju?
Ako si mislio na ring, to će tek onda biti živa smejurija jer ona niti ume da naredi niti je ovaj ludak sluša. Milica služi samo za maženje i razmazivanje.z:p
Mora da se vežba, nema druge.
Sad će Ljiljka da ih postroji z:mrgreen:

Onda neka ga vodi Milos a vi ga zovite sa strane,da se ne bi okretao da gleda ko ga vodi.

Onda neka ga vodi Milos a vi ga zovite sa strane,da se ne bi okretao da gleda ko ga vodi.

Kupili smo povodac od dva metra jer nismo našli od tri. I juče su probali, lepo vuče i samo se ponekad okrene da pogleda pozadi i to uglavnom kad Miloš izgubi sinhronizaciju sa njim pa se ovabavi povodac. Stvarno treba vežbati.
A koga ti izvodiš?

??????????????Veliki znak pitanja posto je bela juce proklizala na ledu pa malo hramlje na prednju desnu nogu ali se nadam da ce je vec danas proci,a sto se maksa tice on je neunistiv ,ima snage da jurca po citav dan!!!!!!Mozda cu ih izvesti zajedno ako nadjem nekoga da mi asistira na izlozbi!?

??????????????Veliki znak pitanja posto je bela juce proklizala na ledu pa malo hramlje na prednju desnu nogu ali se nadam da ce je vec danas proci,a sto se maksa tice on je neunistiv ,ima snage da jurca po citav dan!!!!!!Mozda cu ih izvesti zajedno ako nadjem nekoga da mi asistira na izlozbi!?

Ma biće Beli dobro. A Maks je divan. Koliko je on star? Da li će biti u istoj grupi sa Mešom koji će tada imati skoro 12 meseci?

Tada ce imati punih sedamnaest meseci tako da moze a i ne mora biti sa mesom u grupi.Upravo se oko toga dvoumim da li da ga prijavljujem u razredu mladih ili intermedija razred(12-18ili15-24)???

Tada ce imati punih sedamnaest meseci tako da moze a i ne mora biti sa mesom u grupi.Upravo se oko toga dvoumim da li da ga prijavljujem u razredu mladih ili intermedija razred(12-18ili15-24)???

pa prošli put je bio u razredu mladih, jel tako. Sad ga prijavi u untermedija razred. ja bih tako uradila. meš mora u razred mladih

Ajte bre, pa necete znati kako bi bilo ako ne probate...

ma znam to, nego možda da ga ostavimo za jesen kada bude ozbiljniji tj kada obojica budu ozbiljniji ali se plašim da ne preraste jer je krupan, bar ja mislim da je krupan a i ko god ga je video ne veruje da ima samo 11 meseci. Doduše to nisu sudije, a i neće da stane mirno da ga izmerim nego se vrti i okreće da mi ćapne santimetar a kada merimo visinu (tj. ja pokušavam da izmerim) onda ludak kako ispruđim santimetar on sedne:rida:
I ajd sad, izmeri vrtiguza.

ma znam to, nego možda da ga ostavimo za jesen kada bude ozbiljniji tj kada obojica budu ozbiljniji ali se plašim da ne preraste jer je krupan, bar ja mislim da je krupan a i ko god ga je video ne veruje da ima samo 11 meseci. Doduše to nisu sudije, a i neće da stane mirno da ga izmerim nego se vrti i okreće da mi ćapne santimetar a kada merimo visinu (tj. ja pokušavam da izmerim) onda ludak kako ispruđim santimetar on sedne:rida:
I ajd sad, izmeri vrtiguza.

Ljiljo, dosta njih je preraslo standard,pa prolaze, a i niko od sudija ne nosi santimetar da ih meri...

Dogac dolazi sam jer je Ajk u vojsci
Zeenmc dolazi sa Akselom kao posetioci (da vidimo tog malog bandita koji ga toliko sekiraz:)
Mi dolazimo sa Mešom koji se takmiči. Mislim da Miloš ide u utorak da ga prijavi jer sutra ima ispit
Migora je rekao da će i on videti da prijavi čini mi se kuju za ocenjivanje.
Treba da dodje Roki ali bez Tije (malino) a najverovatnije i Mileva sa Bajom
Obavezno će doći i Nena (mislim da neće povesto Zone)
Biće tu i Mili, Vilus a sigurno Dogg i Krisb i puno drugih, još se svi nisu izjasnili.
Ne znam da li će Nemanja doći i Nidža
Da li ćeš ti doći?

verovatno,ali bez Lakija

Back