Nemacki ovcar

vrhunski sudija!!!! Slobodno idite kod njega.Mozda i ja moju Severinu dovedem,videcemo jos.Covek je sudio i mojoj Severini i zadovoljan sam opisom i nacinom sudjenja.Srecko ima i svoju odgaivacnicu NO.

e pozz ..evo ja danas svratio do veterinara nesto se keru pojavilo ispod ociju neke crvenilo..
reko da ga pitam sta je..izmerio mu je teperaturu i kaze da je u rastu temperatura i da je neki 1 stadijum napada krpelja..dao mu je neke inekcije ...dali je neko imao iskustva sa tim...koliko je opasno...

Imam jednu molbu , nemam vremena da citam od pocetka pa ako neko zna neka pomogne, ima li ovde neko ko je vlasnik psa poreklom od nemacke kuje koja je bila do skoro vlasnistvo gos. Gordana iz Smedereva. Kuja je cerka Pakrosa.

E super!!

Ajk je odličan! Obradovao se kad smo došli,istrčao se sa nama...izigrali smo se baš! :)

Probao ga dreser kako reaguje na rukav i oduševio se...kaže da je jako srčan i hrabar,zaleće se de dobro,grize,vuče...on ga baš hvali!Kaže da nije baš ovih dana imao vremena za rad ali da sad planira da ga baš isforsira...ali ipak nije znao da kaže za koliko će biti gotova dresura...

Dogac, divan je. Veliki. Vi se iznenadiste koliki je Meš a vidi Ajka. Ali najbolje od svega je što se socijalozovao i igra se sa štencima. Divno. Baš mi je drago. Evo svi su videli slike i imate puno pozdrava od svih. Dolaziš na CACIB 08.02.?

Hvala svima!! :)

Ljiljo,planiram da dođem...naravno,Ajk će tad biti u vojsci pa sam solo... :(

Samo se ti nadaj, ces da ti kidnapujemo pseto, znas kako kazu, ako neces milom, onda ces silom ;-), brate, nemoj zezat, na dan ga uzmi, ti vidis sta se sprema......pa minimum 10-15 ljudi ce doci sa psima ;-)
vidim ja da cu morati da te ubedjujem, ajd ima da te smaram na FB ;-)

Dogac dolazi sam jer je Ajk u vojsci
Zeenmc dolazi sa Akselom kao posetioci (da vidimo tog malog bandita koji ga toliko sekiraz:)
Mi dolazimo sa Mešom koji se takmiči. Mislim da Miloš ide u utorak da ga prijavi jer sutra ima ispit
Migora je rekao da će i on videti da prijavi čini mi se kuju za ocenjivanje.
Treba da dodje Roki ali bez Tije (malino) a najverovatnije i Mileva sa Bajom
Obavezno će doći i Nena (mislim da neće povesto Zone)
Biće tu i Mili, Vilus a sigurno Dogg i Krisb i puno drugih, još se svi nisu izjasnili.
Ne znam da li će Nemanja doći i Nidža
Da li ćeš ti doći?

Back