Nemacki ovcar

A i roki nije fer, dolazi zet, a damu ne vodi, mislim strasno, u krajenjem slucaju, na poliognu ima hotel pa je moze ostaviti ako ima drugih planova(hotel je na 15 minuta od Sajma), ali ajd...idealna sanse da se druzimo....pa ako nam bude do zezanja, mozemo sa nasim dragim psima ugrozavati bezbednost slucajnih prolaznika (e ako je kinez mogao macetom da mase kroz knez Miajlovu), tako slatki, a tako ludi ;-), sef bande bi mogao biti Kimba ;-), a ako to dobro prodje, mogli bi da prebacimo preko grane nase pse, ono da skoknemo do rusije, da otmemo gasovod, tipa trazimo otkup, ono psi ce pregrizt cevi, ako nam se ne uplati 100000000000000 funti na nas racun na nekim dalekim ostrvima ;-)

Milice, u novembru i tebe ocekujemo ;-)

Dogac dolazi sam jer je Ajk u vojsci
Zeenmc dolazi sa Akselom kao posetioci (da vidimo tog malog bandita koji ga toliko sekiraz:)
Mi dolazimo sa Mešom koji se takmiči. Mislim da Miloš ide u utorak da ga prijavi jer sutra ima ispit
Migora je rekao da će i on videti da prijavi čini mi se kuju za ocenjivanje.
Treba da dodje Roki ali bez Tije (malino) a najverovatnije i Mileva sa Bajom
Obavezno će doći i Nena (mislim da neće povesto Zone)
Biće tu i Mili, Vilus a sigurno Dogg i Krisb i puno drugih, još se svi nisu izjasnili.
Ne znam da li će Nemanja doći i Nidža
Da li ćeš ti doći?

Sve naj u ovoj godini zele vam b&b i da ste nam svi zivi i zdraviz:dd: a sto se izlozbe tice jos se premisljamo koga da izvedemo(maksa ili belu)?!

Mes je stvarno izrastao a vatreno krstenje je za manje od mesec dana...

ne staj mi na muku.
Nego, da li moramo da imamo onaj radni povodac od 3m?
I kako da ga naučimo da trči ispred Miloša a ne pored?
Miloš je probao i ovaj trči ispred ali se stalno osvrće da vidi gde je Miloš z:cry:
Još ako se izvrne ispred sudije da se mazi, trajno će nas proterati sa izložbi hahahahaah

Ima jos vremena tako da mogu malo da se uvezbaju.Sto se stava tice i to morate da vezbate kao i pokazivanje zuba,uostalom videli ste u novembru sta se trazi otprilike.

Stav je napola naučen tj. dečko stoji ali kratko hahahahaaha
Zubi nisu problem jer smo ga odmalena učili da mu otvaramo usta i gledamo zube. A da li mu gazda otvori usta ili sudija? Nešto se ne sećam kada smo Maza i ja bile u ringu, davno beše z:(
A možda da ga ostavimo za jesen, mnogo je bre blesav a ni gazda mu nije mnogo bolji hahahahaha ali se plašim da ne preraste visinski i dužinski.
Kako li će da trče, čak i da nauče, u onom malom ringu. Svakako će biti predstava hahahahaaha

Povodnik obavezno(3m)a i ogrlica da bude metalna a sto se trcanja tice neka ga vodi Milica a Milos neka ga zove.

Sad opet čitam ovo. Gde da ga vodi Milica u ringu ili dok vežbaju?
Ako si mislio na ring, to će tek onda biti živa smejurija jer ona niti ume da naredi niti je ovaj ludak sluša. Milica služi samo za maženje i razmazivanje.z:p
Mora da se vežba, nema druge.
Sad će Ljiljka da ih postroji z:mrgreen:

cao drustvo!!
jedno pitanje?
Da li je normalno da pas re\i i pokusava da ujede ako mu dirate hranilicu dok jede ili ga mazite. Mi naseg psa nikad nismo "uznemiravali" dok je jeo ali kad smo ga poslali na dresuru trener nam je rekao da je to greska i da trebamo da ga navikavamo na to da mu uzimamo hranu u toku jela i da se tako on uci ko je gazda. Ikas je strasno agresivn prema nama kad to radimo. Da li trebamo da nastavimo sa ovim radom ili ne. Ikas je nemacki ovcar ima deset meseci. Ne voli druge pse i strance ali prema nama je bio do sada ok. I sad je prema nam dobar ali ne mogu da vam opisem kako je strasan kada smo pokusali da mu uzmemo hranu koju smo mu pre toga dali.

Ajde ljudi, pomagajte.Nasa Rea je pre dvadesetak dana kunjala jedan vikend, nije izlazila iz kucice i par dana nije jela.To sam tad povezao sa ovom hladnocom i ubacio joj jednu perjanu jaknu u kucicu koju je koristila dok joj je bilo lose a posle je pocepala i izbacila u delovima.Posle par dana je pocela normalno da jede, postala orna za igru, sve normalno.Jutros je ispovracala komplet obrok (granule pedigri) posle oko sat vremena.I htela to da pojede.z:cry:Odma sam je izbacio iz boxa i pocela je da luduje po dvoristu.Ne deluje mi kao da joj nesto fali ali sam zvao veta (poznanika) a on kaze da posto je vesela, verovatno da nije nista ozbiljno.Sad je na dijeti i dajem joj aktivni ugalj (na prevaru).Ima li neko iskustva sa ovim, za 16 meseci ovo joj se prvi put desava.Doduse, proslu zimu je provela u kuci pa joj je ovo prvo "ledeno" krstenje.:zima2:

Psi umeju da povrate obrok pa da ga opet pojedu. To se može desiti ako je halapljivo pojela, bukvalno natrpala u stomak. Ako sada jede normalno, vesela je i normalno se ponaša onda je samo pretovarila stomak. Ostavi je do sutra i posmatraj pa ako vidiš bilo kakve promene zovi vet.A ne razumem što joj daješ aktivni ugalj, da sredi stomak?

Back