Nemacki ovcar

Jooooj lepotan pravi!!! :sanke:

Idete li još na agiliti? Radite li s njim? z:lol:

Vidiš ovu sliku gde leži na krevetu. E tu radi.
Šalim se, radimo po malo ali kući. Kada je dobio one papilome nismo išli na agiliti da slučajno ne bi zarazio putem vode (jer piju iz iste činije koju svako od nas plakne na česmi) druge mlade pse. Posle dobi upalu ždrela, primio dve injekcije, morali po onom silnom vetru da ga uvedemo u kuću da spava da mu ne sidje na pluća. E sad je završio sa lečenjem pa je malo napolju a malo unutra. Rešili smo da spava noću u kući u hodniku da se ne bi opet razboleo tako da se gospodin sad švrćka po kući.
I tako ne idemo na agiliti, ali ćemo ići kad malo otopli i ovaj se očitavi.

Migora,bio sam do sada dva puta da ga vidim i oba puta je vreme bilo jako lose a Stanko nije bio tu drugi put. Uglavnom,ono sto sam ja mogao da vidim je da je Ajk dosta ojacao i da lopticu voli nenormalno! Pisao sam gore da je Stanko rekao da ne pamti kad je imao psa koji vise voli lopticu od mog Ajka! :)
Kaze da ce biti odlican pas i da je veoma zadovoljan...e sad da li je to samo prica ili je stvarno tako,ne znam...videcemo! :)
Aj mi ti reci molim te,na koliko je vremena pametno ici da ga obilazim? Stanko kaze jednom u 10,15 dana!Ne bih ni ja voleo da Ajku stvaram pometnju...

Evo ga moj Leo 1 dan kada je dosao kuci...

n1111410949_73395_4700.jpg

n1111410949_73391_3592.jpg

n1111410949_73392_3858.jpg

i sada kada ima 6 meseci

my.php
[/URL][/IMG]

Dogac sta da ti kazem kod mene kad dodje na dresuru nepustam u prvih mesec dana uopste da dolaze.Jeste njemu je posle teze.A i posle gledaju iz staklene terase dok ja izvodim psa i nista vise.E kad se uradi onda pred gazdom radim.Nemoj se sekirati ima mali da radi kao satic.

Vidi ovako na primer,imao sam jednog rota taj je radio i pored gazde na kraju je vise voleo mene ngo njega.Eto tom nije smetalo sto je gazda bio i mazio ga i posle samnom radi kao da nije ni bio.Sve zavisi od kera.

Back