Nemacki ovcar

Evo slikao sam rane junacke,mada na slikama se i ne vidi dobro...

Ova ranica je u stvari manja ali na slici izgleda veca :)

Ova na sredini je ta gde ima rupa od ujeda,ali se na slici ne vidi dobro

Zanima me hoce li mu tuda ponovo nici dlaka ili ce ostati celavo??

Djordje, mislim da će mu tu nići dlaka. Ludo pseto, em manji, em mladji, em slabiji, em na ženku da krene. Srediće ga dreser. On izgleda ima problem sa psima kao on i većim dok se sa onim malim lutalicama igrao, valjda zato što je on veći. Onda je dobro što ga nisi poveo za Beograd na izložbu mada je moguće da bi od onoliko pasa bio manji od makovog zrna. Ko će znat, bolje je što nije bio tu. Rane će mu zarasti, ne brini, nije to ništa strašno, samo ga je opomenula, čista vaspitna mera.
Sad ću opet da probam onaj filmić:bye:

Ajde probaj,da to rešimo... :)

Ne znam šta bi se dešavalo na izložbi.Moguće da bi bio miran u svoj toj džungli od pasa ali i za susret sa starijom ženkom smo svi mislili da će proći dobro...

Nemanja, svaka čast. Mnogo je lep i dobar izgleda. Vidim nameštaj vam je ceo:hahaha:
Izmazi slatkiša i za nas:heart:

namestaj ceo...pa skoro da jeste..sta mislite zasto drzim onaj peskir preko leve stranice namestaja..tu ga je malo izgizao pa sam morao da prekirijem da nebi nastavio dalje da cepa jer je dosao do sundjera pa mu je zanimljivo postalo

evo sad smo bili kod veterinara u vezi donja dva mlecna ocnjaka nece sami da ispadnu vec 10 dana ...pokusali smo da izvadimo pa smo odustali sacekacemo jos par dana pa ako ne ispadnu moracemo nekako da izvadimo ...

Prekjuče uveče, šetamo Meš i ja i treba da prodjemo pored 6-7 lutalica koje leže na autobuskoj stanici. Bože, kad su krenuli na nas da laju. Samo sam govorila Mešu koji je bio na kratkom povodvcu "idemo,idemo" da oni vide da napuštamo njihovu teritoriju ali mi nije bilo svejedno. Nije bilo načina da ih zaobidjemo a Meš se uplašio, okretao se i vukao me je da mi je duša izašla na nos. Znam ja da nas oni neće napasti već da nas samo teraju ali nije prijatno. Pošto je to na ćošku zgrade gde mi je kancelarija ludak me je vukao kroz hodnik pa uz stepenice do kancelarije. Uzletela sam uz one stepenice kao da imam 20 godine. A onda smo otišli na Savu i bacala sam Mešu lopticu, igrali smo se, i on je potrčao ali iza mojih ledja su naišla 3 momka i jedan crni veliki pas koje ja uopšte nisam videla, mada stalno gledam da li ima nekog psa. I kad je taj drugi pas video lopticu da se kotrlja po betonu, jurnu da je uzme, Meš ga isto nije video, i taj pas je hteo da ujede mog psa zbog loptice. Dotrča momak, uhvati svog psa za vrat, podiže malo od zemlje a ovaj zareža na njega i momak ga udari. Rastasmo se ali nam definitivno nije bio dan za druženje. :sad2:

evo sad smo bili kod veterinara u vezi donja dva mlecna ocnjaka nece sami da ispadnu vec 10 dana ...pokusali smo da izvadimo pa smo odustali sacekacemo jos par dana pa ako ne ispadnu moracemo nekako da izvadimo ...

Ja sam Ajku sam razradio donji levi,cimao jedno 2,3 dana i na kraju mu je ispao. :worth:

Ljiljo,pa šta se to dešava...nije Mešu i Ajku baš najbolji horoskop ovih dana... :thumbdown:

Ne smem ni da zamislim kako bi Ajk prošao sa tim lutalicama...on bi se zaleteo na njih pa kud puklo da puklo! :otkacio:

Imam 3 psa i macku u stanu.Zasto da ne_! Samo dobra volja oko njih, i njihovog odrzavanja higijene,pogodan usisivac,ja imam takav ,bas za zivotinjske dlake,...Iverujte mi,da nikakvih dlaka po stanu nema,uostalome,i mi se CESLJAMO,pa padne poneka vlas.Eh,kad bi svi imali kuce i boxeve,to bi bilo super,a staa da radimo mi koji to nemozemo priustiti,a volimo pse-dlakave-?Gde ja tu i on-i.N.O.,to su neverovatno pametni psi,i uverio sam se da neobicno vole i slusaju samo svog vlasnika,voli i ostale ljude,ali samo jednog postuje i voli.Lep,pametan,dobar ,plemenit,sve ga najjjj vrline krase.

Ja da kucnem u drvo nemam problema tih sa mojim kerom...kada vidi dzukele na ulici hoce da ih pokida laje na njih vuce me ka njima sav se nakostresi ali uvek drzi distancu nema zaletanja na njih...neboji se nicega za sada...

znaci Dograc da mu ja klimam te zube malo...ispasce na tu foru...

Ja sam Ajku sam razradio donji levi,cimao jedno 2,3 dana i na kraju mu je ispao. :worth:

Ljiljo,pa šta se to dešava...nije Mešu i Ajku baš najbolji horoskop ovih dana... :thumbdown:

Ne smem ni da zamislim kako bi Ajk prošao sa tim lutalicama...on bi se zaleteo na njih pa kud puklo da puklo! :otkacio:

Sa Ajkom bi stvarno bilo čupavo. Ovaj se samo malo uplašio i gledao da što pre ode. Pametnica moja.:bye:

Ja da kucnem u drvo nemam problema tih sa mojim kerom...kada vidi dzukele na ulici hoce da ih pokida laje na njih vuce me ka njima sav se nakostresi ali uvek drzi distancu nema zaletanja na njih...neboji se nicega za sada...

znaci Dograc da mu ja klimam te zube malo...ispasce na tu foru...

Slobodno mu cimaj taj zub...on nema koren tako da ga to nece ni bileti.Ja sam ga bas dobro natezao a skroz je bio cvrst i tako sam ga olabavio i rasklimao...ispao je bas brzo!Pocice malko krvi ali nemoj da brines! :mrgreen:

Ljiljo,pametan Mes!! :super: E zato ce ovaj na dresuru pa ce biti kao Mes! :whistling:

Pricao tata danas dreseru za ovo,kaze covek da ga vise ne upoznajemo sa psima,on ce se postarati za to.Kaze da moze da se desi da se Ajk uplasi jako od takvih situacija pa da postane plasljiv i da nece nikad da pridje drugom psu...inace,jos je rekao da je primetio onda kad je bio kod nas da je Ajk jako, da izvinite na izrazu, qrcevit za svoje godine.... :lol:

Back