Nemacki ovcar

Pa nadam se da je za 25 godina koliko radi sa psima imao bar sličan slučaj. :)

Joj,svima nam je žao ali mislim da je to najbolje rešenje! Majka samo zasuzi kad ja počnem da pričam: zamisli kad ga ostavimo gore,a on počne da cvili za nama,i iščekuje da se vratimo po njega...pa ga zatvori u box,a on navikao na slobodu i dvorište...

Pa nadam se da je za 25 godina koliko radi sa psima imao bar sličan slučaj. :)

Joj,svima nam je žao ali mislim da je to najbolje rešenje! Majka samo zasuzi kad ja počnem da pričam: zamisli kad ga ostavimo gore,a on počne da cvili za nama,i iščekuje da se vratimo po njega...pa ga zatvori u box,a on navikao na slobodu i dvorište...

Pa ti nemoj da joj pričaš takve stvari.

E vi muški ste stvarno grozni. Tako bi i ono moje muško čedo reagovalo.:otkacio: Pričaj majci da je to dobro za njega, da će se rešiti veliki problem i slično. Majka je to, ne sekiraj je.

E vi majke ste stvarno razmažene! :mrgreen:

Pričali smo baš dosta o tome,svi smo na istoj strani! Svesni smo da imamo mnogo pametnog i dobrog psa ali da bi nam taj problem mogao napraviti baš veliku frku...izdržaće on 4 meseca,Ajkača moja! :ok:

Dogac sve ce to izaci na dobro.Sve ce to narod pozlatiti.Sta bi ti sad,Ajk koliko god da je pametnica,izmazi ga,ipak kazes da je agresivan prema psima.Mozda bi to se promenilo,a mozda bi bio gori.Ovako ti je to kao da si dao vajaru da ti isklesa nesto.Od grube stene,mozes svasta naciniti.A on ce da ga pretvori u karakter kakav ima NO.Miran stalozen,hrabar,plemenit,privrzen gazdi.Tolerantan prema drugim psima,dobar sa decom...itd...

Sinoć smo šetali ulicom,slušao me kao da je došao sa dresure! Da neko vidi sa strane,pitao bi me jesam li normalan što hoću da ga dam!! Ali,da je naišao neki pas,znam da bi Ajk odmah promenio svoje ponašanje....

Sinoć smo šetali ulicom,slušao me kao da je došao sa dresure! Da neko vidi sa strane,pitao bi me jesam li normalan što hoću da ga dam!! Ali,da je naišao neki pas,znam da bi Ajk odmah promenio svoje ponašanje....

Ma biće sve ok. On je pametan i dobar pas i sve si probao ali ne vredi. Mora kod profesionalca. Oni će ga smiriti da možete sa Ajkom normalno da živite bez stresa i da zaista uživate u godinama koje dolaze. Mlad je on i pemtnica, brzo će skapirati. Kada se obojica :rotf: vratite sa dresure bićete skoro savršeni:heart:

Poslednja izmena:
Hvala Ljiljo...Ima dreser da nas utegne... :)

Juče pričam sa jednim čovekom...imao je NO kojeg je dao na dresuru...bio je neverovatno veliki,preko mera koje važe za NO i neverovatno agresivan!!Ali na ljude...čak i posle dresure,kada je dreser nakon 15-ak dana došao da vidi psa,ovaj počeo iz kaveza da reži na dresera...vremenom je počeo da reži na ukućane,tj. na decu i na ženu od ovog čoveka!!Kad ga pusti u dvorište,kaže da je bio dobar.U šetnju je samo on mogao da ga vodi jer samo njega nije vukao!
Uglavnom,poklonio je psa odgajivačnici zbog te agresivnosti prema ukućanima.Imao je 4 i po godine kad ga je dao.

Tako nešto se neće desiti tebi i Ajkici. Prvo, agresivnost na životinje i ljude nije ista mada je u osnovi problema agresivnost. Drugo, Ajk je mali i dobar prema ljudima, maza, veseo, jer je mali još uvek dozvoljava da bilo ko udje u dvorište. Pravo vreme da ide kod profesionalca. Nemoj da se sekiraš. Tako su se složile kockice, da nema društvo jer je manji grad pa retko ko šeta psa, da ste svi odrasli u kući, da si se i ti plašio da ga pustiš jer nije bezbedno. Mali je on, lako će se adaptirati kod dresera. I sve priče koje čuješ su različite jer su i svi psi različiti baš kao i ljudi. Biće on super pa kad odemo zajedno na izložbu ima da pobedite ovog našeg razmaž:sad2::super:enka

Nećemo ga pobediti...bićemo isti!! :klap:

Juče su mi došli neki prijatelji,Ajk ih je dočekao kao pravi domaćin!!Omirisao ih i odmah zahtevao da se igraju sa njim!!!Doneo im fino lopticu i čekao da je ovi bace! :hahaha::hahaha:

Ma super je moja Ajkača! :super::super:

I sigurno ćete nas pobediti jer vi idete kod prof.a mi amateri možemo samo da vas gledamo:sad2:Ali nema veze. Naše kerče je ionako flegma (kao i gazda) tako da se niko od njih dvojice neće uzbuditi preterano:rotf:

Ma kakvi...baš neki dan jedan mališan koji se plaši Ajka šeta tu po ulici...ja naišao sa Ajkom a on bio pušten sa povoca.Samo je obišao jedan krug oko malog Milana i ništa!Onda ja dam detetu lopticu,on mu je bacio,Ajk donese...Milan se malko oslobodio pa ga pomazi i eto... :klap::klap:

Kad bi tako hteo sa psima!!!!! :sad2:

Ma kakvi...baš neki dan jedan mališan koji se plaši Ajka šeta tu po ulici...ja naišao sa Ajkom a on bio pušten sa povoca.Samo je obišao jedan krug oko malog Milana i ništa!Onda ja dam detetu lopticu,on mu je bacio,Ajk donese...Milan se malko oslobodio pa ga pomazi i eto... :klap::klap:

Kad bi tako hteo sa psima!!!!! :sad2:

Super je. Biće tako i sa psima, videćeš

Juče mi je prijatelj doneo patuljastu breskvu i krušku. Kupimo zemlju, velike saksije i posadimo. Meš je posmatrao sadjenje i čak pokušavao da učestvuje ali zbog nežnosti koja mu je svojstvena nismo mu dozvolili. I danas je iščupao jednu i malo je glodjao:dash: pa su je Miloš i Žika ponovo zasadili. Pitam Miloša da li si ga izgrdio a on kaže "Jesam Maki, rekao sam mu kad mama dodje s posla ubiće te. Mislim da me nije shvatio ozbiljno jer je trčao po dvorištu da se igramo". Neverovatno. I sad kad dodjem kući ima da se zalepi za zemlju, da me skrušeno gleda (onaj pogled na gore), da vuče dupe po betonu i da ode u kaznu. I sve to sam uradi. Pa šta ja onda da radim?:sad2:

Back