Dogac
Primećen član
- Poruka
- 789
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemanja, svaka čast. Mnogo je lep i dobar izgleda. Vidim nameštaj vam je ceo
Izmazi slatkiša i za nas![]()
namestaj ceo...pa skoro da jeste..sta mislite zasto drzim onaj peskir preko leve stranice namestaja..tu ga je malo izgizao pa sam morao da prekirijem da nebi nastavio dalje da cepa jer je dosao do sundjera pa mu je zanimljivo postalo
evo sad smo bili kod veterinara u vezi donja dva mlecna ocnjaka nece sami da ispadnu vec 10 dana ...pokusali smo da izvadimo pa smo odustali sacekacemo jos par dana pa ako ne ispadnu moracemo nekako da izvadimo ...
Ja sam Ajku sam razradio donji levi,cimao jedno 2,3 dana i na kraju mu je ispao.
Ljiljo,pa šta se to dešava...nije Mešu i Ajku baš najbolji horoskop ovih dana...
Ne smem ni da zamislim kako bi Ajk prošao sa tim lutalicama...on bi se zaleteo na njih pa kud puklo da puklo!tkacio:
Ja da kucnem u drvo nemam problema tih sa mojim kerom...kada vidi dzukele na ulici hoce da ih pokida laje na njih vuce me ka njima sav se nakostresi ali uvek drzi distancu nema zaletanja na njih...neboji se nicega za sada...
znaci Dograc da mu ja klimam te zube malo...ispasce na tu foru...