Nemacki ovcar

Hahah...valjda neće pobeći...nema gde da kopa,svuda je beton,jedino da preskoči...ali nije valjda tako lud? :)

A vidi mi dvorište od treninga sa Ajkom...ćale hoće da me ubije.Nekad je tu bila lepa travica,pokošena uvek pod konac! :)

Pozdravi Miloša i Milicu i hvala za komplimente!!!

Hahah...valjda neće pobeći...nema gde da kopa,svuda je beton,jedino da preskoči...ali nije valjda tako lud? :)

A vidi mi dvorište od treninga sa Ajkom...ćale hoće da me ubije.Nekad je tu bila lepa travica,pokošena uvek pod konac! :)

Pozdravi Miloša i Milicu i hvala za komplimente!!!

i nasa je...od klizanja po travi sve kanzde ostale...a zute fleke u cosku da ne pominjem

Sad sam pročitao za Lakija...Ajk stalno cima kad je na povocu.Tako je bilo i juče i čim sam ga pustio sa povoca on je prišao ovom malom i prestao da laje.A posle kad sam ga opet vezao,prišao je malom na povocu ali nije lajao...miran je bio!

ne pominjite žute fleke po travnjaku:mrgreen:Meš zapišava a ove dve prepišavaju ( da izvinete na izrazu):dash: Zamisli fleke, zamisli!!!!!!! Ode moj travnjak i ostadoše mi samo slike kakav je bio:sad2: i naravno zverke:heart::heart::heart:

astra-1.jpg

Ovo je Una,moj treci N.O!!!!

Ju,evo grade kucu,pa ima gomila majstora u komsiluku.Lena je stalno ispred kapije,tu zalegne,i ne da nikom.Inace,tu nam se doseljava i jedan Nemacki ovcar.Video sam ga.Dugacak je.Zut,ali ne crven.Ona lepa zuta,svidja mi se.Krupan je.Ali nece on biti za parenje s Lenom.Tu moze samo njena vrsta.

B&B,

Mnogo su ti lepi psi. Svaka čast. A to što su kućni ljubimci i nije tako loše. Vidiš da naši uživaju:rotf:ali i rade tj.čuvaju. E sad, ako bi se bar parili pa na taj način preneli dobre gene na potomstvo, to bi bilo nešto. Ali to zavisi od gazde a brate mili i za leglo treba puno vremena, para, prostora, znanja i volje. Ali je preeeeeeelepo imati štence.Poz.

Na računaru je mnogo oštrije i jasnije. Ne znam zašto je ovako mutno i trese se sve preko YouTube. Ali saznaću. Šaša-Maša odmah prekida igru čim vidi da je slikaš- Fobično kuče.Vežbamo dalje

Back