Kako se zove ono sto covek drzi na ruci kad ga pas ujede za ruku, na treningu?
Hvala unapred, ako neko zna, da ga ne povredi pas.
Hvala unapred, ako neko zna, da ga ne povredi pas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj , objsnjavaj ti to nekomeMužjaci nemaju potrebu za parenjem, oni samo reaguju ako osete da je ženka u blizini a da je u teranju ("ona" ima "potrebu" za parenjem). Ako su pravilno odgajani i ako je uspostavljen pravi odnos sa njima, nikad neće biti agresivni, ovde mislim na ukućane, ako na njih misliš i ti. Prema uljezima će biti agresivni uvek jer imaju savršen čuvarski instikt ("zaštita teritorije"). Inače su verni i plemeniti, ženke malo fizički slabije ali zato umiljatije, tako je bar opšte mišljenje, mada ja imam mužjaka i prosto ne znam kako neko može biti umiljatiji od njega? Pozdrav i čestitam na izboru, to je mercedes među psima, veruj mi!
Ma slazem se stobom, ne postoji pas koji me ne osvoji kad me pogleda " iz ocima""Sada da li je nemacki ovcar Mercedes ili je moj skotski Porsche to je stvar za diskusiju"
Slažem se. Moja sestra je imala škotskog ovčara (moja druga omiljena rasa, neka bude VOLVO) koji je bio jako agresivan, i zato sam prelomio kad se ukazala prilika da uzmem psa, da to bude NO. U stvari, nije bilo šanse da bude nešto drugo osim NO.
"Zenke jesu i umiljatije, a bogami i lukavije, pa i pametnije ( kao i kod nas ljudi), ja bih svakome savetovala da uzme zenku" sa ovim se slažem potpuno, ali čuvanje ženki je komplikovanije upravo zbog teranja, pa ljudi pribegavaju " ali da je odmah sterilise" - e, moguće da je ovo dobro za zdravlje pasa, ali da je to baš tako dobro i zdravo, svi bi se ljudi sterilisali i celog života bili zdravi i mirisali cveće.
Meni je bilo svejedno, ali je sin hteo mužjaka, pa smo ga uzeli. Nije srećom imao karcinom prostate nego cistu zbog koje smo MORALI da ga sterilišemo i bili smo jako, jako nesrećni. Zašto mu uzimati ono što mu je od Boga dato? Ni danas ne možemo to da prežalimo i NIKADA to ne bi uradili da nije imao zdravstvenih problema. A ima puno pasa koji se ne kastriraju i budu zdravi do kraja života ("umru zdravi ;-)"). Ni danas to ne možemo da prežalimo (nije zbog uzimanja novca zbog parenja!). Ako budem imao drugog psa (isključivo NO), neće biti kastriran osim ako ne bude ista situacija.
"Ja sam zelela psa koji ide bez povodca, nije smeo da bude nikako ostar ( a nemacki ovcar to jeste) pa sam se odlucila za skotskog." - dresura (vaspitanje) je majka! Kad mi dođu gosti koje ja ili neko od porodice uvede - ne mogu da se odbrane od njega -koji im u ruke gura loptice da bi se sa njim dobacivali. Ko preskoči ogradu- pisaće novine.
"ovi Shkoti nemaju ta sex drive, ali NO ga ima. Imaju ga i mnoge druge rase. " - za ovo ne mogu da tvrdim ni da ni ne. Sa njim nisam imao nikakvih problema. Nikad.
Inače, puno pozdrava, ja volim ovu rasu, neko neku drugu, uživam kad vidim na savskom ili dunavskom keju babe i dede koji ponosno vode mešance i uživaju sa njima!
E ovaj je (lep) ko upisanKad ste se već raspisali vi ''stari'' da se javnemo i mi
Gal je takođe sterilisan prošle godine početkom maja zbog zdravstvenih problema. U principu znali smo da moramo kad tad, ali eto objasniti to muškom delu familije...Moj najveći strah je bio da će se ugojiti, olenjiti...No, ostao je isti, još je sad i luđiNije se ugojio, ali baš pazim koliko jede. Ranije se dešavalo da sa vremena na vreme ima po koji ekcem, ali je prošlog leta počeo katastrofalno da se češe. Radili smo alergotest i momak je alergičan na sve postojeće i nepostojeće polene
I evo jedne fotke, inače napunio 7 godina u martu.
Pogledajte prilog 330856
Зна ли неко можда у Суботици квалитетног одгајивача немачких овчара?
Смогли смо снаге да се поново упустимо у ово..