kivr_maestro
Zainteresovan član
- Poruka
- 324

Eво и нас, све најбоље вам желимо за ове лепе празничне дане

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah Kimbo je prelep![]()
![]()
Eво и нас, све најбоље вам желимо за ове лепе празничне дане![]()
Izvinite ako vas smaram ali bi zeleo da pitam iskusne ljude..... Od kog meseca trebam da pocnem da dajem psu meso ??
Za sada ih hranim Royal Canin junior granulama,pirincem i to prelijem jogurtom LD...Ponekad izrendam zivu sargarepu pa pomesam.....Kad bi trebalo da pocnem da dajem psima meso i koje je najbolje
![]()
@Nemacki Ovcar Izbegavaj kosti,ako bi mogao da sameljes to,bilo bi super..Bas iz tog razloga dajem mlevenu piletinu.
Da li je moguce da je sterilizacija skoro 10000 dinara????
Немој му давати млевене кости, док је још мали дај му пилетину, џигерицу, рибу, сир млади, сво месо кувај за почетак. Пиринач му остави, он је супер за столицу и пробаву генерално. Кости ћеш му касније давати, оне су најбоље за чишћење зуба, а у периоду када буде мењао зубе дај му неку велику кост, нпр. бутну кост неку да би му помогао приликом промене зуба.
Кувај месо, поготово свињско за почетак, да би био сигурнији због бактерија и свега,
Тамара, Луна је дивна као и увек![]()
Evo sta sam ima juce dao...Uzeo Royal canin granule kuvao pirinac i pileca srca
....Izgleda da im se dopalo...Sve su smazali za 10 min
....A da vam se pohvalimo naucili smo komandu mrtav perfektno...Cim je izgovorim oni se pravi mrtvi ahahaagahahahah da ne verujete kako je smesnooo
![]()
![]()
Reci mi sto bih se naljutio ???Супер је то што су научили, а да те питам нешто али немој да се наљутиш, шта ће ти та команда, јел планираш у циркус да их водиш? учи их сада основама, седи, лези, дођи, поред ноге да иде, пре свега га научи шта сме, а шта не сме, кад га хвалиш, а кад га грдиш, за прескакње кроз обруч ће бити времена.
Pa,vidi ovako..Kada sam rekao da dajem mlevene kosti,mislio sam na citave pilice masinski mlevene do tog stadijuma da se meso i kosti pretvaraju u kashu.Kada kazes da "PSI" mogu i smeju da jedu sve pilece kosti...sem kostiju noge koje su inace suplje,ostre i nezgodno se lome...treba da navedes da su zubi u steneta od 6 meseci odredjeno vreme posle promene veoma krhki i mogu se iskriviti ili polomiti,ako grize bilo sta tvrdje od gumene loptice.Te price,davao sam ja..ili daj slobodno su smesne..Bolje spreciti nego leciti,ako hoces da ti ljubimac bude zdrav.Ne razumem ljude koji psima daju mlevene kosti. Kosti nemaju nikakvu hranljivu vrednost i psima sluze najvise za ciscenje zuba, a za to moraju biti cele - sto vece, to bolje. Psi smeju da jedu sve pilece kosti cele (ne mlevene), sem one sa nogu, jer se one cepaju po duzini i pri tom cesto budu ostre, pa pas moze da se zadavi ili mu kost isece crevo. Generalno psi zaista jedu sve i videces tokom njihovog zivota da koju god im namirnicu, da tako kazem, "namenjenu" za ljudsku ishranu ponudis, oni ce je sa uzivanjem pojesti. Npr, ova moja obozava pomorandze, ali to ne znaci da cu je ja time i hraniti jer u pomorandzi, sem vitamina C koji pseci organizam sam sintetise, nema apsolutno niceg hranljivog. Dakle, to joj je poslastica, i uopste je svu hranu, koja nije u obliku granula, najbolje tako i shvatati i kao poslasticu je i davati psu