Дејан Ђуровић
Zainteresovan član
- Poruka
- 139
Добро, ако не отпутујем на дужи пут узећу га, или по повратку. Нека се зове Рекс. 
Драги моји, хвала Вам на помоћи.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро, ако не отпутујем на дужи пут узећу га, или по повратку. Нека се зове Рекс.
nekad i zaboravi da je ima pa kad jurne.....svud udara sa njom...u vrata, stolice....
Mukica
Biće on ubrzo onaj stari...
Hoće naravno........samo se mazi......dodje i gura glavu u krilo.......i samo glava da mu se mazi, pa je ugurava u dlan i iskreće........on je maza bio i pre ali ovo sad je nenormalno......a pobi nas sa kragnom.......i polomio je, napukla je ali funkcioniše a nije jeftina bre.....1100
1100?! U Zemunu 570!
Au.....sad pročitah za Raffa......važno da je sve dobro prošlo.
Nego gde u Zemunu i koliku demenziju si mu uzeo? ja uzela najveći......valjda 30 ......polomio je ovaj ......uf.......
I ovo je bio najveći, ne znam dimenziju ali može da se podešava otvor i ima, koliko se sećam, 4 položaja; ima veterinarska apoteka blizu Navipa, zaboravih kako se zove ulica, ali mislim da je ovo bio zadnji komad tog tipa. Imali su valjda još neki model, ali slabiji. Ako je hitno, uzmite ovu kragnu od nas.
eh bre Ljiljo, al' dobro je...u stvari, bice dobro..
Ovaj moj trazi zenku, ne mogu da ga setam, grubo se igra, lud totalno
Fala........javiću se ako ne nadjem negde......mada jeste problem za broj
Ljiljo...ne lupetaj...dođi i uzmi kragnu
Ako ne možeš pre podne, doneću ti je popodne kad dođem sa posla!![]()
Ljiljo a zasto on uopste ima kragnu? Kragna se stavlja da bi se pas sprecio da lize i razbuca ranu. Njemu je rana na ustima te mu kragna ne pomaze mnogo. Lara kad je sterilisana uopste nije imala kragnu jer je bila vrlo poslusna. 2-3 smo je opomenuli da ne dira ranu i ona je vise nije dirala. Doduse mi smo bili stalno kuci sa njom. A mogao bi Mes i malo na posao sa tobom pa da probate da pregurate bez kragne?
Ljiljo a zasto on uopste ima kragnu? Kragna se stavlja da bi se pas sprecio da lize i razbuca ranu. Njemu je rana na ustima te mu kragna ne pomaze mnogo. Lara kad je sterilisana uopste nije imala kragnu jer je bila vrlo poslusna. 2-3 smo je opomenuli da ne dira ranu i ona je vise nije dirala. Doduse mi smo bili stalno kuci sa njom. A mogao bi Mes i malo na posao sa tobom pa da probate da pregurate bez kragne?
Znam da cu otici u off, ali evo ja zamisljam da ja sa Ajsom nesto "preguravam", tako sto ce ici malo na posao sa mnom...![]()
Za poso......hahahahaahaha........pa taj smor ovde samo pije vode i odmah hoće da ide napolje....ili kad je mnogo umoran pije vode, izmazi se i spava.....a da bi bio umoran mora da vitla na Savi bar dva sataZato što ga svrbi i šapom razbuca ranu ili krene da tare njušku o tepih, travu.....a pošto je površinska (nije zašla u tkivo duboko) konac kida kožu i ponovno ušivanje je skoro nemoguće....zapravo jako teško.....eto zato nosi jragnu
Pozdrav svima koliko vas ima
Odavno nisam ovde svraćao i sad imam šta da vidim... Ljiljo, šta je to sa MešomNisam pratio sve, nadam se da nije ništa strašno. Brzo će mangup opet da bude onaj stari
![]()