Nemacki ovcar

IMG_1078re-1.jpg

"...pravo zaposlenog koji smatra da je izložen zlostavljanju da odbije da radi u toku postupka za zaštitu od zlostavljanja kod poslodavca ..."

Drago mi je da ima ovoliko komentara o najlepsem i najboljem N.O-u! ;)
Tesko je procitati 490 stranica,nisam u toku,ali naravno cuvam N.O,zenka,13 meseci,prelepi N.O sa jako dobrim rodovnikom(otac osvojio u Srbiji sve sto moze da se osvoji),u papirima takodje ima i 3 svetska sampiona :)) Vec je pobedila na jednoj izlozbi,bila 1.mesto od 3-6 meseci,CAC...Posto takodje znam dosta o psima,pogotovo o N.O-u,koga god nesto muci,neka se javi ;) Decko koji se zali da nece stene od 2 meseca na povodac,polako,tek ima 2 meseca,ne sili stene,polako samo,kreni npr bez njega,krenuce za tobom,pa uzmi povodac,pa opet tako ako stane kad uzmes povodac,to ti je jedan primer kako mozes da probas...Vezbaj.Nista bez vezbe...

Nera i Meš......silne grančice ruža, posebno onih niskih, ostaše da leže na travi ili vise mrtvosane :dash:.....uspela je i u fontanu da uleti....jedina od sve paščadi naše a i tudje što dolaziše kod nas u goste....:rtfm:
Meš je nežan......nežan...duša majkina.....a šmizla je nemoguća :zcepanje::zcepanje:

Pozdravvvvvvv drustvooooo!!!! :) Nije me bilo bas dugo,izvinjavam se...Evo samo da se javim,srecan rodjendan svim psima kojima je bio u poslednje vreme :) I Carli je napunio 2 god u martu...Teta Ljiljo,snimak je fenomenalan! Carli uopste nije tako druzeljubiv :( :( Ne znam sta mu je,a ne znam ni kako da ga naucim da se igra sa drugim psima,ajde zenke i nekako al muzjake sanse nema!Mada i zenke sve vise postaju problem kako mi se cini,al mozda i gresim... Divni su vam psi <3

Pozdravvvvvvv drustvooooo!!!! :) Nije me bilo bas dugo,izvinjavam se...Evo samo da se javim,srecan rodjendan svim psima kojima je bio u poslednje vreme :) I Carli je napunio 2 god u martu...Teta Ljiljo,snimak je fenomenalan! Carli uopste nije tako druzeljubiv :( :( Ne znam sta mu je,a ne znam ni kako da ga naucim da se igra sa drugim psima,ajde zenke i nekako al muzjake sanse nema!Mada i zenke sve vise postaju problem kako mi se cini,al mozda i gresim... Divni su vam psi <3

Срећан рођендан са закашњењем, него откуд то сад да се не слаже са псима(мужијацима) ? Јел се игра грубље или "напада" мужијаке. Изгураћете ви то у сваком случају

Супер је Багзи, срећан и вама рођендан са закашњењем :)

Poslednja izmena:

fala Jovana......pa mi nemamo problem nikakav ni kad izadjemo van dvorišta medju pse. Meš se samo onjuši sa nekim ako mu dozvolimo i samo kažeš "idemo" i on odlazi. Ako ne želimo da pridje psu kažeš "čekaj" uzmeš ga za ogrlicu i uz nogu povedeš dalje. Mada smo primetili da sam želi da pridje češće nego ranije ako se radi o ženki :cool:
A sa Nerom se igra.....u stvari malo se igra a posle beži on smaračice....ali stvarno je nevidjeni smarač ta mala :zcepanje:

Back