Nemacki ovcar

Će se vi naplaćete kazni za šetnju bez povodca? :)

'el to stupilo na snagu, ta Odluka? Kod nas još nije (to jest, nisu objavili, pa se računa kao da nije - valjda).

Ја сам у Београду још у јануару месецу видео комуналне полицајце како опомињу људе код оног парка код правног факултета за то. КОд мене у Панчеву има на 2 места(ала су се претргли) натпис да је ту дозвољено шетање паса без поводца, а једно од та два места је и ливада поред школе која је са 3 стране окружена путем,крајње безбдно!?

Сва је прилика да су људи уједљивији од паса, ал' шта да се ради... 'оћемо у ЕУ, забрањујемо керама да шетају без поводца, а истовремено нема ни једне кафане, радње, или средства јавног превоза ди смеш са кером да уђеш.

А што је врло интересантно, људи се више плаше (ово нема везе са претходно изнетим) пса на поводцу, пса са корпом, пса кога газда води - него пса "луталице". Необјашњив, бар за мене, феномен!

btw, уколико се не варам, казна за пса без поводца је 8000. (отишао сам у off, извињавам се, поновиће се :) )

IMG_0930-1.jpg

Bili juče kod veterinara i Raff morao da sačeka u gepeku da se jednom Stafordu "srede" uši. Kad su izneli nesrećnika, ja sečekam da ga ubace u gepek drugog automobila. Čekajući da ga ubace, ja gledam samo na tu stranu i kako su ga ubacili, ja Raffa pustim, tek onda pogledam na drugu stranu i sledim se: na deset metara od nas čovek vodi Kavkaskog ovčara, brat-bratu 80+ kila: skače onaj, ali vuče i Raff, nimalo ne zaostaje. Gleda vet i ne veruje. Jedva smo ih savladali.

Bilo je puno pasa......nisam mogla da ih pohvatam sve na gomulu hahaha

I ovaj naš smoreni solista očajan što mu je oduzeta ljubljena mu loptica hahahaa
podigao dlaku ne ledjima jer bi on da ide dalje sa lopticom a ne da bude u društvu

Poslednja izmena:
Bili juče kod veterinara i Raff morao da sačeka u gepeku da se jednom Stafordu "srede" uši. Kad su izneli nesrećnika, ja sečekam da ga ubace u gepek drugog automobila. Čekajući da ga ubace, ja gledam samo na tu stranu i kako su ga ubacili, ja Raffa pustim, tek onda pogledam na drugu stranu i sledim se: na deset metara od nas čovek vodi Kavkaskog ovčara, brat-bratu 80+ kila: skače onaj, ali vuče i Raff, nimalo ne zaostaje. Gleda vet i ne veruje. Jedva smo ih savladali.

Кад већ спомену Стафорда ми смо јуче у Панчеву на кеју имали сусрет са 2 стафорда, која су иначе као телад, а при том пуштени са поводца, вероватно су утекли неком, види се да су нечији имају огрлице, ухрањени добро, када се један од њих залетео на нас ја рекох:готово, сад ће клање. Сва срећа само су се омирисали и ми смо продужили даље, а обојца су били мужјаци. И ето, после нек ме неко тера да ставим корпу псу, та два стафорда да су напала неког, покидали би га, а ту има људи са децом, са другим псима, и ником од надлежних није пало на памет да дође и да види чији су то пси, пошто сам из приче чуо да није то први пут да тако сами луњају у по бела дана по кеју.

dsc01262e.jpg
[/URL]

I ovaj naš smoreni solista očajan što mu je oduzeta ljubljena mu loptica hahahaa
podigao dlaku ne ledjima jer bi on da ide dalje sa lopticom a ne da bude u društvu

E prijo a mi planiralijuce u setnju i to da vas zovemo kad se najavise neki gosti i odustadosmo.
A Mes je nakostresen jer doslo prolece a devojke mu nema :zper::zper::zper:. Jedva cekam da se vidimo i to da se spremimo pa da snimamo susret jer oni ponekad umeju da se pozdrave ko pravi.
I da jedva cekamo da vidimo i gospodjicu :manikir::manikir::manikir:

E prijo a mi planiralijuce u setnju i to da vas zovemo kad se najavise neki gosti i odustadosmo.
A Mes je nakostresen jer doslo prolece a devojke mu nema :zper::zper::zper:. Jedva cekam da se vidimo i to da se spremimo pa da snimamo susret jer oni ponekad umeju da se pozdrave ko pravi.
I da jedva cekamo da vidimo i gospodjicu :manikir::manikir::manikir:

Aaaa, to li je?
Eno ga jadan Maza i Maša su u teranju a on.....tuga :rotf:
nig govori nit romori....da bi jeo moraš da dežuraš kraj njega....lud načisto
Znaš ona staklena vrata kod nas.......e, pretvorio se u staklo :zcepanje:
Vala da znaš da su im pozdravi kao kod ljudi.....sad mogu samo platonski da se vole...eto...
A Nera je.....kratko ću reći......od svih naših pasa uključujući i one iz Macinog i mog najranijeg detinjstva.....a to je bilo poodavno hahaha.....ovo čudilo je najgore.....:rotf::rotf::rotf:

Samo kratak izveštaj iz našeg čopora.......ova zvrndača je juče bila 90% vremena u kazni :zcepanje:
Jede svašta napolju pa neće da pridje a to znači kašnjenje na posao dok navataju ludajku :rotf: a onda su je ostavili samu jer su morali na posao (i pre je ostajala sama i bila dobra) i naravno vrata od terase su ostavili otvorena.....a na terasi je bila korpa sa osišenom 101 rižom....i tako.....ceo stan je bio u ružama :zcepanje:

Ljiljo .....ja sam se razbolio.... psi su ti kao iz enciklopedije :D
al sad me podsjeti ....ovaj kavkaski ovcar... ja sam cuo o toj rasi sve najgore.... ima ga moj prijatelj....to je strasno....kad je pusten ne smijes da pridjes kapiji ,100 metara zaobilazimo oko kuce koliko laje.... ne slusa taj nikoga, sta oce to radi, a nema niko u porodici njegovoj ko bi mogao da bude autoritet i da mu pokaze ko je gazda....ovako Buran (to mu je ime) je bukvalno gazda.
btw : sad ce mi rodjendan :D stize mi pas xD al sto mi je blize rodjendan ...to dani duze traju.....trudim se da prespavam maksimalno kolko mogu...al sad imam tolko energije da bi volu rep mogau ischupat :D ne mogu docekat

Back