LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pikac se toliko ugojio da nema vrat više![]()
http://img14.imageshack.us/img14/3608/img9146l.jpg
Ovo je za nas rizična varijanta, već vidim sebe kako se dernjam na Gala da je još 'ladno za kupanje...
Pozdrav!!
mi smo na splavu......na kafi bili sa nerom i Mešom......nije se kupao
Će se vi naplaćete kazni za šetnju bez povodca?
'el to stupilo na snagu, ta Odluka? Kod nas još nije (to jest, nisu objavili, pa se računa kao da nije - valjda).
Bili juče kod veterinara i Raff morao da sačeka u gepeku da se jednom Stafordu "srede" uši. Kad su izneli nesrećnika, ja sečekam da ga ubace u gepek drugog automobila. Čekajući da ga ubace, ja gledam samo na tu stranu i kako su ga ubacili, ja Raffa pustim, tek onda pogledam na drugu stranu i sledim se: na deset metara od nas čovek vodi Kavkaskog ovčara, brat-bratu 80+ kila: skače onaj, ali vuče i Raff, nimalo ne zaostaje. Gleda vet i ne veruje. Jedva smo ih savladali.
Лепа дружина, али Лара је ипак Мис овде![]()
E prijo a mi planiralijuce u setnju i to da vas zovemo kad se najavise neki gosti i odustadosmo.
A Mes je nakostresen jer doslo prolece a devojke mu nema. Jedva cekam da se vidimo i to da se spremimo pa da snimamo susret jer oni ponekad umeju da se pozdrave ko pravi.
I da jedva cekamo da vidimo i gospodjicu![]()
Juče na Savi......ovo je Meda, bebac kavkaskog ovčara.....Lara ga se seća od jesenas sa kupanja
Malo razgovora izmedju njih dvojice hahaha
E vidis, Ljiljo, ovo kod NAS nikad nece da bude...![]()
Juče na Savi......ovo je Meda, bebac kavkaskog ovčara.....Lara ga se seća od jesenas sa kupanja
Malo razgovora izmedju njih dvojice hahaha
E vidis, Ljiljo, ovo kod NAS nikad nece da bude...![]()
Ebiga......![]()