Nemacki ovcar

Ју колико слика одједном :D Сви су супер, а ово са ласером ми је невероватно :D И ми смо Неру учили(учимо је још) са лоптицом и са посластицама.

Изговори власника малих паса зашто се деру да зовемо свог великог пса од сада су без значаја. Данас ми је једна жена рекла да се плаши да Нера не помисли да је њен пас мачка па да га растрга -.- :D

05032011359-1.jpg

05032011358-1.jpg

08032011363-1.jpg

Слике су мало веће, извињивам се због тога :)

А'е да га попљуцнем, да га не урекнем: Пу пу пу! Много је леп!
На задњој слици се види да је успео да нађе последње трагове снега и да се ваља по истом!
:klap:

А'е да га попљуцнем, да га не урекнем: Пу пу пу! Много је леп!
На задњој слици се види да је успео да нађе последње трагове снега и да се ваља по истом!
:klap:

хехе хвала :) да нашао је задње парче снега у крају и морао је да се уваља :)
Иначе да кажем оно на нози није микоза(сва срећа) огребао се негде па је можда мало то и грицкао па му је зато мало длака опала :)

хехе хвала :) да нашао је задње парче снега у крају и морао је да се уваља :)
Иначе да кажем оно на нози није микоза(сва срећа) огребао се негде па је можда мало то и грицкао па му је зато мало длака опала :)
:worth: Вала сам се томе и надао (увек крећем од најпесимистичкије варијанте, па ми онда буде драго када није!).

:worth: Вала сам се томе и надао (увек крећем од најпесимистичкије варијанте, па ми онда буде драго када није!).

Хехех хвала у сваком случају на томе, ако ништа друго пожурило ме је код ветеринара. Сад једно питање, ако он од досаде или шта знам већ чега грицка као ногу мало, како да га одвикнем од тога, пошто он није цео дан са мном па да могу да га нагледам?

Па ни ти се не чешеш где те не сврби, или из досаде, зар не? Мора да има нешто што га кињи?

(btw, маламут од мога кума је исто то ради, грицка сопствену ногу (да јури реп, па да разумем), али зашто се једе, то ми није јасно?! - чекамо стручније да нам одговоре.)

Па ни ти се не чешеш где те не сврби, или из досаде, зар не? Мора да има нешто што га кињи?

(btw, маламут од мога кума је исто то ради, грицка сопствену ногу (да јури реп, па да разумем), али зашто се једе, то ми није јасно?! - чекамо стручније да нам одговоре.)

Вала ни мени, буве и то нема, рекао нам је вет, ставили смо му фронтлајн а има и огрлицу. АКо шта сазнаш јављај :)

Back