Nemacki ovcar

xnyvte.jpg

Prelepo!!! Pravi lavic :)

xxxvrsix Bagzi je prelep!! Stvarno prelep pas!!Joj sto ja volim te malo sa duzom dlakom,prelepi!! Ja mislim da su ove nove generacije malo naprednije :D I moj Carli ima oko 50 (sad mozda i 55 :)) kg i 70cm tako da si ga verovatno dobro izmerio :D Meni vala to ne smeta,vazno mi je da je dobar i da je maza... Pozdrav svima!
hvala, carli je takodje lep gledajuci slike kao da gledam bagzija ludaka radi identicne stvari, mnogo su vezani za ljude i vole da su u njihovom prisustvu, takodje svaka cast za dresuru, ja sa mojim nisam nesto preterano radio, znamo osnovne komande i sporezumevamo se lepo :), stvarno je pravi dobrica i voli da se mazi kao jedno veliko stene je :)
koliko je star carli?
poz svima

hvala, carli je takodje lep gledajuci slike kao da gledam bagzija ludaka radi identicne stvari, mnogo su vezani za ljude i vole da su u njihovom prisustvu, takodje svaka cast za dresuru, ja sa mojim nisam nesto preterano radio, znamo osnovne komande i sporezumevamo se lepo :), stvarno je pravi dobrica i voli da se mazi kao jedno veliko stene je :)
koliko je star carli?
poz svima

U martu ce 2 godine... Pa ni ja njega nisam dresirala,to je sve nekako spontano islo! Zato kad sam ga snimila odusevila sam samu sebe sta sam ga sve naucila :D Al zato kad izadje napolje to je uzas!! I poceo je da bude agresivan prema drugim kerovima,ne znam zasto,odjednom,i to me strasnooooo nervira! Al ovako-maza uzasna! :)

može neka slika boksa

Хм то мало теже, пошто ја имам вероватно јединствен бокс :) наиме он се налази преко пута моје зграде, а иза моје гараже, широк је неких 3 метра, дубок неких метар и по, два(зависи како где) покривен са три стране, има кров и кућицу пуну сламе :) ето да вам дочарам мало :)

Поздрав свима.Сад се стварно нисмо дуго јављали :rumenko:
Оправдање немам :rumenko:
Као што видим сви су и даље лепи, ал шта се друго може очекивати од Немачких Овчара :lol:
Ја и Ајакс се шврћкамо где стигнемо...има једна добра и једна лоша вест...идемо прво са добром...а то је да је Ајакс 04.02.2011. напунио тачно годину дана...ваљда се осећа другачије, откуд знам :mrgreen:
А лоша вест је да с обзиром на повећани број популарних и непожељних комуналаца, Ајакс мора да носи корпу, јер не плаћа ми се казна....подноси као прва јуначина....за сада покушава да ме погоди у срце тако што ме гледа директно у очи кад му стављам корпу и то све у пакету са популарним ''Sad face'' фазоном :hahaha:
Добио је малу измену у исхрани....наиме почео је да добија живу пилетину са млевеним костима и откад то добија неупоредиво му је лепша длака и раскрупњо се доста.Онај исти мршавко који је увек каскао за стандардном сада броји преко 40 кила,али наравно нема стомачић :mazipsa:
Има снаге да то није нормално...апсолутно ниједна шетња му није довољна тако да ћемо уједињеним снагама Вукашин и ја покушати да истероришемо Неру и Ајакса :D
Ево и пар сличица :)
21112010221.jpg
16012011234.jpg
21112010222.jpg
21112010219.jpg
02022011241.jpg

Поздрав свима.Сад се стварно нисмо дуго јављали :rumenko:
Оправдање немам :rumenko:
Као што видим сви су и даље лепи, ал шта се друго може очекивати од Немачких Овчара :lol:
Ја и Ајакс се шврћкамо где стигнемо...има једна добра и једна лоша вест...идемо прво са добром...а то је да је Ајакс 04.02.2011. напунио тачно годину дана...ваљда се осећа другачије, откуд знам :mrgreen:
А лоша вест је да с обзиром на повећани број популарних и непожељних комуналаца, Ајакс мора да носи корпу, јер не плаћа ми се казна....подноси као прва јуначина....за сада покушава да ме погоди у срце тако што ме гледа директно у очи кад му стављам корпу и то све у пакету са популарним ''Sad face'' фазоном :hahaha:
Добио је малу измену у исхрани....наиме почео је да добија живу пилетину са млевеним костима и откад то добија неупоредиво му је лепша длака и раскрупњо се доста.Онај исти мршавко који је увек каскао за стандардном сада броји преко 40 кила,али наравно нема стомачић :mazipsa:
Има снаге да то није нормално...апсолутно ниједна шетња му није довољна тако да ћемо уједињеним снагама Вукашин и ја покушати да истероришемо Неру и Ајакса :D
Ево и пар сличица :)
Pogledajte prilog 171853Pogledajte prilog 171854Pogledajte prilog 171855Pogledajte prilog 171856Pogledajte prilog 171857

Машала колики је, пу, пу, пу. Значи почели комуналци да спроводе закон преко наших леђа, када ка
кажем нашим мислим на власнике паса :)

Машала колики је, пу, пу, пу. Значи почели комуналци да спроводе закон преко наших леђа, када ка
кажем нашим мислим на власнике паса :)

Богме почели.Мене још ниједном нису зауставили, ал добро...ја и не практикујем баш да идем на та посећенија места са њим...јер колко сам ја чуо, ја ваљда морам да имам 16 година да би га шетао...тако да нећу да имам проблеме...а тек оне папире његове што морам да носим са собом...као да водим криминалца са собом,а не пса...

Ако се не варам, ради се о општинским актима, а не о Закону.
Anyway, што'но кажу, ако си у Риму, понашај се као Римљанин.
Одговорно тврдим да су мали пси (мале расе) уједљивији од великих. Сви ми то знамо. Чекам само одлуку, пардон, Одлуку моје градске власти да и мој пас мора да носи корпу.
Замислите лабрадора са корпом?! Смешно.
А папири?! То је тек смешно.
Како ће чика полицајац-комуналац да легитимише твог пса, који му успут запишава ногу (некажњено, јер није дефинисано Законом ни Одлуком), ако нема читач РФ чипова? Уосталом, и да га има, како ће да се накачи на базу података ако нема лаптоп са везом ка нету?

Back