LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Pratim vas ja samo me mrzi da pisem,vidim da ste svi zivi i zdravi i da se porodica polako ali sigurno uvecava
Punoi
pa se i vidimo na nekoj izlozbi.
hahahaha uvećavamo se......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pratim vas ja samo me mrzi da pisem,vidim da ste svi zivi i zdravi i da se porodica polako ali sigurno uvecava
Punoi
pa se i vidimo na nekoj izlozbi.
ПАС ЈЕ ЧОВЕКОВ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ.
АКО ИМАТЕ ИКАКВУ СУМЊУ У ОВУ ДЕФИНИЦИЈУ УРАДИТЕ СЛЕДЕЋИ ТЕСТ:
СТАВИТЕ У ДВА ОДВОЈЕНА ГЕПЕКА ВАШЕГ ПРИЈАТЕЉА И ВАШЕГ ПСА И ЗАКЉУЧАЈТЕ ИХ. ПОСЛЕ 2 САТА ОТВОРИТЕ ИХ. КО ВАМ СЕ ИСКЕРНО ОБРАДОВАО?
Ово сам прочитао скоро и одушевио се![]()
ПАС ЈЕ ЧОВЕКОВ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ.
АКО ИМАТЕ ИКАКВУ СУМЊУ У ОВУ ДЕФИНИЦИЈУ УРАДИТЕ СЛЕДЕЋИ ТЕСТ:
СТАВИТЕ У ДВА ОДВОЈЕНА ГЕПЕКА ВАШЕГ ПРИЈАТЕЉА И ВАШЕГ ПСА И ЗАКЉУЧАЈТЕ ИХ. ПОСЛЕ 2 САТА ОТВОРИТЕ ИХ. КО ВАМ СЕ ИСКЕРНО ОБРАДОВАО?
Ово сам прочитао скоро и одушевио се![]()
Ја сам то чуо још мало жешће: УМЕСТО ПРИЈАТЕЉА СТАВИТЕ ЖЕНУ![]()
Ја сам то чуо још мало жешће: УМЕСТО ПРИЈАТЕЉА СТАВИТЕ ЖЕНУ![]()
Где је ово? Прелепа је слика!
zdravo drugari.... prisustvovao sam cipovanju jednoga NO ....i zanima me jedna stvar..... sta je cip??? sta se to ubaci u tijelo psa ? nikako mi nije jasno ovo......molim precizan odgovor .....unaprijed hvala
Јел знаш можда где ће бити да се купи???
Moci ce da se kupi preko mene ili imas i kontakt telefon na slici pa mozes i direktno kontaktirati.
Cim bude izasla javicu to preko foruma i preko grupe na fb nemacki ovcar u koju takodje svi mozete da se uclanite. Grupa ima preko 1700 clanova
. Pozdrav
https://www.facebook.com/group.php?gid=11016179212
Чиповањем се убацује у њега као што и сама реч каже мали чип, углавном се даје заједно са беснилом. У чипу су садржане информације о псу и власнику, тако да ако се којим случајем неки пас изгуби онај ко га нађе може да га одведе у било коју ветеринарску станицу да му се очита тај чип и на тај начин врати власнику![]()
Zapravo nije baš tako, da su u čipu svi podaci. Taj čip će čitaču, kada ga ovaj pobudi (pošto je čip pasivan), samo odaslati svoj ID, a na osnovu tog ID-a će se u bazi podataka pronaći podaci o psu, odnosno, vlasniku, odnosno vetu koji ga je čipovao. Interesantna stvarčica, rekao bih, i nadasve korisna!
Inače, ma koliko trvrdili da je ubacivanje čipa bezbolno, video sam debljinu igle... brrrr...
Evo da se javim! Pozdrav svima od mene i Lafa!! Evo jedan snimak koji sam danas uradio!Pa jel Porastao malisa?????
Evo da se javim! Pozdrav svima od mene i Lafa!! Evo jedan snimak koji sam danas uradio!Pa jel Porastao malisa?????
Колико је стар он сада?
Sada ima blizu 4 meseca....Pa se meni cini da je mali al su mi rekli da neki naglo porastu pa ne znam...![]()