Nemacki ovcar

167729_1755000831148_1122774108_32009689_2590468_n.jpg

ПАС ЈЕ ЧОВЕКОВ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ.
АКО ИМАТЕ ИКАКВУ СУМЊУ У ОВУ ДЕФИНИЦИЈУ УРАДИТЕ СЛЕДЕЋИ ТЕСТ:
СТАВИТЕ У ДВА ОДВОЈЕНА ГЕПЕКА ВАШЕГ ПРИЈАТЕЉА И ВАШЕГ ПСА И ЗАКЉУЧАЈТЕ ИХ. ПОСЛЕ 2 САТА ОТВОРИТЕ ИХ. КО ВАМ СЕ ИСКЕРНО ОБРАДОВАО :)?
Ово сам прочитао скоро и одушевио се :)

СТАВИТЕ У ДВА ОДВОЈЕНА ГЕПЕКА ВАШЕГ ПРИЈАТЕЉА И ВАШЕГ ПСА И ЗАКЉУЧАЈТЕ ИХ. ПОСЛЕ 2 САТА ОТВОРИТЕ ИХ. КО ВАМ СЕ ИСКЕРНО ОБРАДОВАО :)?

haha legendarno :D stvarno je prejako ...... :)

Ја сам то чуо још мало жешће: УМЕСТО ПРИЈАТЕЉА СТАВИТЕ ЖЕНУ:per::per::per:

zdravo drugari.... prisustvovao sam cipovanju jednoga NO ....i zanima me jedna stvar..... sta je cip??? sta se to ubaci u tijelo psa ? nikako mi nije jasno ovo......molim precizan odgovor .....unaprijed hvala

zdravo drugari.... prisustvovao sam cipovanju jednoga NO ....i zanima me jedna stvar..... sta je cip??? sta se to ubaci u tijelo psa ? nikako mi nije jasno ovo......molim precizan odgovor .....unaprijed hvala

Чиповањем се убацује у њега као што и сама реч каже мали чип, углавном се даје заједно са беснилом. У чипу су садржане информације о псу и власнику, тако да ако се којим случајем неки пас изгуби онај ко га нађе може да га одведе у било коју ветеринарску станицу да му се очита тај чип и на тај начин врати власнику :)

Moci ce da se kupi preko mene ili imas i kontakt telefon na slici pa mozes i direktno kontaktirati.
Cim bude izasla javicu to preko foruma i preko grupe na fb nemacki ovcar u koju takodje svi mozete da se uclanite. Grupa ima preko 1700 clanova
. Pozdrav
https://www.facebook.com/group.php?gid=11016179212

Ја са члан те групе одавно :) јави овде на форуму када изађе па да наручим :)

Чиповањем се убацује у њега као што и сама реч каже мали чип, углавном се даје заједно са беснилом. У чипу су садржане информације о псу и власнику, тако да ако се којим случајем неки пас изгуби онај ко га нађе може да га одведе у било коју ветеринарску станицу да му се очита тај чип и на тај начин врати власнику :)

Zapravo nije baš tako, da su u čipu svi podaci. Taj čip će čitaču, kada ga ovaj pobudi (pošto je čip pasivan), samo odaslati svoj ID, a na osnovu tog ID-a će se u bazi podataka pronaći podaci o psu, odnosno, vlasniku, odnosno vetu koji ga je čipovao. Interesantna stvarčica, rekao bih, i nadasve korisna!
Inače, ma koliko trvrdili da je ubacivanje čipa bezbolno, video sam debljinu igle... brrrr...

Zapravo nije baš tako, da su u čipu svi podaci. Taj čip će čitaču, kada ga ovaj pobudi (pošto je čip pasivan), samo odaslati svoj ID, a na osnovu tog ID-a će se u bazi podataka pronaći podaci o psu, odnosno, vlasniku, odnosno vetu koji ga je čipovao. Interesantna stvarčica, rekao bih, i nadasve korisna!
Inače, ma koliko trvrdili da je ubacivanje čipa bezbolno, video sam debljinu igle... brrrr...

Добро ја сам мало упростио ствар, углавном као што рекосте корисна је ствар :)

Sada ima blizu 4 meseca....Pa se meni cini da je mali al su mi rekli da neki naglo porastu pa ne znam...:dash::dash::dash::dash:

Знаш како и мени су то говорили за мог пса, чак ми је овде неко једном приликом на основу слике рекао да је пас мали за свој узраст, а сада пар људи који има овчаре већ неко време кажу да је баш велики и да можеш да се деси да прерасте расу(што ја никако не бих волео), и ветеринарка мислила да ми пас има годину и више дана, а тада је имао 9 месеци.Тако да без секирације :)

Немојте да се оптерећујете да ли је пас мали тј. да ли вам је неко рекао да је пас мали.
Иначе, супер је Лаф, види се да је јако весео пас. Подсећа ме на Неру у млађим данима (а и сад xD)

Back