E pa od juce i ja ozbiljno razmisljam o dresuri.Bili smo juce na poljani sa jos jednom kujom NO i na nekih 20m od nas prolazi covek, gura neka kolica a za njim ide stene poentera.Stavim ja Ajsu povodac, racunam, za svaki slucaj.Udalje se oni na nekih 400m, jedva ih vidimo i ja ga otkacim.Kazem tipu koji do mene drzi kuju da nema sanse da ode, daleko je.Kakva greska.On se bukvalno katapultirao iz mojih ruku. Ma kakav crni 'stoj', 'dodji'...Kada sam shvatio da se taj vratiti nece i da me potpuno ignorise, poceo sa da trcim za njim iako ga vise nisam video.Lavez, urlikanje, covek bacio kolica, ma haos. Uhvatio je onog poentera za grlo i drzao ga na zemlji par sekundi.Rece mi covek kad je dosao malo sebi - 'Jaca ti dresura momak!'.Ja sam kasno stigao, pa sam shvatio da kaznjavanje na licu mesta nema smisla.Odmah sam ga odveo kuci, i spavao je bez vecere.Ima jos kazne da odsluzi.Nisam se coveku ni izvinuo, kasno sam se setio, bio sam vise nego besan.I na njega, i na sebe i svoju losu procenu.