Nemacki ovcar

Rex je poce da laje i na ljude koji prolaze pored dvorista...
Nego me brine (nervira) sto mu je vec duze vreme ono levo uvo iskrivljeno pa me zanima da li je to normalno i sa koliko meseci bi trebali skroz da mu se isprave usi, imate slike na prethodnoj stranici pa mozete i da vidite?!

Nego me brine (nervira) sto mu je vec duze vreme ono levo uvo iskrivljeno pa me zanima da li je to normalno i sa koliko meseci bi trebali skroz da mu se isprave usi, imate slike na prethodnoj stranici pa mozete i da vidite?!

Vlado, skoro svi koji su ovde na forumu postavili su, u svoje vreme, to pitanje.Ja takodje.
Normalno je i nema nemackog ovcara kojem se to ne desava. Pogotovo kada uvo, kao sto je kod tvog Rexa slucaj, krene da se podize i nasloni na ovo drugo.Bice to dobar usonja, ne brini :D

Ajde mi recite jedan singl razlog zasto ne treba davati mleko???? Ovaj lik iz odgajivacnice drzi pse vec 10 godina i rekao mi je da natopim mlekom hranu za stenad (granulice).Nije hteo da jede suvo ja pitao sto on kaze natopi mu mlekom.I jede ko lud.I to hladno mleko.Mislim ne hladno da se smrzava nekih 15-20 stepeni....

Ajde mi recite jedan singl razlog zasto ne treba davati mleko???? Ovaj lik iz odgajivacnice drzi pse vec 10 godina i rekao mi je da natopim mlekom hranu za stenad (granulice).Nije hteo da jede suvo ja pitao sto on kaze natopi mu mlekom.I jede ko lud.I to hladno mleko.Mislim ne hladno da se smrzava nekih 15-20 stepeni....

Ne znam da li neko može da ti na to odgovori. Meni je odgajivač rekao da od mleka dobija proliv i gliste, a da jogurt može koliko god hoće (ovo drugo je uglavnom tačno, razvaljuje se od jogurta i kad god ga ponudiš on hoće). A za ono prvo (mleko) se vet grohotom nasmejao. Drugi vet mi je rekao da CAFORTAN i druge vitaminske tablete nemaju funkciju bez AD kapi, jer se pomoću njih vezuju za kosti, odnosno, bez njih samo prođu kroz organizam; u apoteci mi kažu, šta će vam AD kapi, sad ima dovoljno sunca (bio je avgust), tako da...:)

Ušima je potrebno vreme da se učvrste kad počnu da se dižu, pa povremeno padaju i ponovo se dižu, nekad jedno pa drugo...Ali ne zaboravi da ga kljukaš vitaminima...

Pozdrav svima :bye::bye:

Vidim da ima dosta nopvih članova i ljubimaca :super::super:

Evo da postavim jedan klip,da vidite šta je ostalo od onog agresivnog Ajka :hahaha: Doduše,on i danas hoće da se nakostreši i zalaje,ali je sad u potpunoj kontroli i ne sme bez dozvole da mrdne.Već je stekao dosta prijatelja ali ovaj je poseban :mrgreen:

:vatromet:Ljudi imali pro dreser kod okoline rume ili sremske mitrovice.Neka mi posalje cenovnik.Nemogu ja sam da dresiram psa.Imam puno obaveza oko skole posto sam 95 god.Tako da ako nije skupa dresura dao bih ga na dresuru.Mada ako cu se odvojiti od njega ::roll::sad2::cepanje::vatromet:

melko kod pasa izaziva meku stolicu...kod štenaca proliv.....proliv izaziva druge stomačne probleme, dehidraciju, malaksalost itd. Daj mu mleko, ako želiš, ali i prati kakva mu je stolica........ovo je moje iskustvo sa četiri psa i dva legla štenaca. Normalno, ne mora da znači da je ovo pravilo....samo moje iskustvo

Stolica mu je meksa ali je solidna, nije proliv.Bolje to nego tvrda, poceo je da stenje jednom kad sam mu dao suvu hranu.Bilo mi je i smesno i zao.On bio gladan i sve pojeo...
Sad mu obicno potopim krisku hleba iscepkanu na delice u mleko i dve sake granula. :)

Stolica mu je meksa ali je solidna, nije proliv.Bolje to nego tvrda, poceo je da stenje jednom kad sam mu dao suvu hranu.Bilo mi je i smesno i zao.On bio gladan i sve pojeo...
Sad mu obicno potopim krisku hleba iscepkanu na delice u mleko i dve sake granula. :)

Nije bolje ... tvrda stolica je najbolja za psa zbog praznjenja analnih vrecica.Raspitaj se malko. :super:

Back