gost 186753
Zainteresovan član
- Poruka
- 393
Moram da vam kažem da Nera nakon svakog jela(kad mi ukućai jedemo) se propne na stolicu da overi da li je nešto ostalo 

A Cullius koliko je Ajs star?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da vam kažem da Nera nakon svakog jela(kad mi ukućai jedemo) se propne na stolicu da overi da li je nešto ostalo
Rex je poce da laje i na ljude koji prolaze pored dvorista...
Nego me brine (nervira) sto mu je vec duze vreme ono levo uvo iskrivljeno pa me zanima da li je to normalno i sa koliko meseci bi trebali skroz da mu se isprave usi, imate slike na prethodnoj stranici pa mozete i da vidite?!
Vlado, skoro svi koji su ovde na forumu postavili su, u svoje vreme, to pitanje.Ja takodje.
Normalno je i nema nemackog ovcara kojem se to ne desava. Pogotovo kada uvo, kao sto je kod tvog Rexa slucaj, krene da se podize i nasloni na ovo drugo.Bice to dobar usonja, ne brini![]()
Ajde mi recite jedan singl razlog zasto ne treba davati mleko???? Ovaj lik iz odgajivacnice drzi pse vec 10 godina i rekao mi je da natopim mlekom hranu za stenad (granulice).Nije hteo da jede suvo ja pitao sto on kaze natopi mu mlekom.I jede ko lud.I to hladno mleko.Mislim ne hladno da se smrzava nekih 15-20 stepeni....
Rex je poce da laje i na ljude koji prolaze pored dvorista...
Nego me brine (nervira) sto mu je vec duze vreme ono levo uvo iskrivljeno pa me zanima da li je to normalno i sa koliko meseci bi trebali skroz da mu se isprave usi, imate slike na prethodnoj stranici pa mozete i da vidite?!
Ajde mi recite jedan singl razlog zasto ne treba davati mleko???? Ovaj lik iz odgajivacnice drzi pse vec 10 godina i rekao mi je da natopim mlekom hranu za stenad (granulice).Nije hteo da jede suvo ja pitao sto on kaze natopi mu mlekom.I jede ko lud.I to hladno mleko.Mislim ne hladno da se smrzava nekih 15-20 stepeni....
Dogac, svaka čast.......Ajk je nemam reči.........maca.......to kod nas nikad neće biti, ne zbog Meša nego zbog one dve lajavice.....a tako bih volela
Stolica mu je meksa ali je solidna, nije proliv.Bolje to nego tvrda, poceo je da stenje jednom kad sam mu dao suvu hranu.Bilo mi je i smesno i zao.On bio gladan i sve pojeo...
Sad mu obicno potopim krisku hleba iscepkanu na delice u mleko i dve sake granula.![]()
Hvala Ljiljo...bas mi zao sto nikako ne mogu da iskombinujem da dodjem sa Ajkom u Bg,da se njih dvojica upoznaju...![]()
Nije bolje ... tvrda stolica je najbolja za psa zbog praznjenja analnih vrecica.Raspitaj se malko.![]()